עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רוצה אבקת חלבון ללפני השינהסוג החלבון (קזאין/מי גבינה) לא רלוונטי. תקנה מה שזול וטעים
אין דבר כזהאני רוצה אבקת חלבון ללפני השינה
קזאין מתפרק תוך 7-8 שעות מונע פירוק של שריר בלילהאין דבר כזה
הוא לאקזאין מתפרק תוך 7-8 שעות מונע פירוק של שריר בלילה
אם אתה טוען שאי-צריכה של חלבון קזאין (או אבקת חלבון בכלל) לפני השינה כאשר אתה לא נמצא בגירעון קלורי חריף ואתה מתאמן וצורך מספיק חלבון במהלך היום, תגרום לאיבוד מסת שריר - זה בולשיט.קזאין מתפרק תוך 7-8 שעות מונע פירוק של שריר בלילה
אם אתה טוען שאי-צריכה של חלבון קזאין (או אבקת חלבון בכלל) לפני השינה כאשר אתה לא נמצא בגירעון קלורי חריף ואתה מתאמן וצורך מספיק חלבון במהלך היום, תגרום לאיבוד מסת שריר - זה בולשיט.
יש הרבה מיתוסים בעולם הפיטנס, זה אחד מהם.
תוכיח, להגיד זה מיתוס זה קל אבל בוא תוכיח את הטענה שלך.
הפוך, אתה צריך להוכיח. ובלי קשר בגוף שלך יש תהליכים קטאבולים ואנבוליים בו זמנית, כל הזמן. קזאין מתפרק יחסית לאט, אבל חלבון שמתפרק מהר לא מבצע עבודה פחות טובה בשימור/העלאת שריר
אני לא צריך להוכיח כי החברות האלה זה מה שהן מבטיחות על גבי המוצר ובאתר שלהן. אם אתה טוען משהו הפוך בוא ותוכיח את זה.
החברות האלה, המטרה שלהן היא לא הגיינז שלך אלא הרווח שלהן. אתה גם לא באמת תוכל למדוד האם לשתות קזאין לפני השינה עוזר לך לשמר/לבנות כמה גרמים של שריר או לא עושה הבדל לכן הם יכולים לצאת בהצהרות כאלה ואחרות.אני לא צריך להוכיח כי החברות האלה זה מה שהן מבטיחות על גבי המוצר ובאתר שלהן. אם אתה טוען משהו הפוך בוא ותוכיח את זה.
החברות האלה, המטרה שלהן היא לא הגיינז שלך אלא הרווח שלהן. אתה גם לא באמת תוכל למדוד האם לשתות קזאין לפני השינה עוזר לך לשמר/לבנות כמה גרמים של שריר או לא עושה הבדל לכן הם יכולים לצאת בהצהרות כאלה ואחרות.
אה החברות אומרות את זה על המוצר אז זה כנראה נכון טעות שלי...
איך מישהו יוכיח אם ההצהרה הזאת היא אמת או שקר? הם לא אמרו כמה שריר זה יעזור לך לשמר/לבנות, לכן לא רואה איך אפשר להוכיח/להפריך את זה מעשית בשביל שתוכל לתבוע אותם או להגיד שזה נכון ההצהרה הזאת.הם לא יכולים לצאת בהצהרות והבטחות שקר כי אז יתבעו אותן. בארצות הברית במיוחד שמים על זה דגש וכל חברה שכתבה אות לא נכונה ישר תובעים אותה.
כמו שכבר אמרו לך, אתה מוזמן לשלוח מחקר שמאמת את זה, הצהרה של החברה שמוכרת את המוצר זה לא מספיק אמין, לפחות מבחינתי. חוץ מזה שלא ניסיתי לשכנע אותך במשהו, אמרתי לך מה האינטרס של החברה ולמה היא יכולה לצאת בהצהרות כאלה, שכחתי להוסיף את המילה לדעתי במשפט שם, אם אתה חושב שזה לא נכון אני אשמח לשמוע איך אתה יכול למדוד מעשית כמה הקזאין עוזר לך.בכל מקרה אם אתם כאלה בטוחים בעצמכם צריך להיות לכם איזה מחקר בשרוול ככה שמבסס את הטענה שלכם - בואו תשלחו.
איך מישהו יוכיח אם ההצהרה הזאת היא אמת או שקר? הם לא אמרו כמה שריר זה יעזור לך לשמר/לבנות, לכן לא רואה איך אפשר להוכיח/להפריך את זה מעשית בשביל שתוכל לתבוע אותם או להגיד שזה נכון ההצהרה הזאת.
כמו שכבר אמרו לך, אתה מוזמן לשלוח מחקר שמאמת את זה, הצהרה של החברה שמוכרת את המוצר זה לא מספיק אמין, לפחות מבחינתי. חוץ מזה שלא ניסיתי לשכנע אותך במשהו, אמרתי לך מה האינטרס של החברה ולמה היא יכולה לצאת בהצהרות כאלה, שכחתי להוסיף את המילה לדעתי במשפט שם, אם אתה חושב שזה לא נכון אני אשמח לשמוע איך אתה יכול למדוד מעשית כמה הקזאין עוזר לך.