הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MusclePharm casein או Dymatize casein

• פותח/ת השרשור Dor745
  • פורסם בתאריך

Dor745

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
במאסל פארם יש 28 גרם קזאין למנה של 34.5 גרם.
בדיימטייז 25 גרם חלבון למנה של 36 גרם.
שניהם מכילים רק עם חלבון מיסלרי.
מצד שני בביקורות הדיימטייז מקבל ציונים גבוהים יותר וכתוב כמות החומצות אמינו על האריזה.
על המאסל פארם לא כתוב החומצות אמינו.
איזו אבקה נחשבת איכותית יותר?
Screenshot_20200320-105705_Chrome.jpg

קזאין מתפרק תוך 7-8 שעות מונע פירוק של שריר בלילה
אם אתה טוען שאי-צריכה של חלבון קזאין (או אבקת חלבון בכלל) לפני השינה כאשר אתה לא נמצא בגירעון קלורי חריף ואתה מתאמן וצורך מספיק חלבון במהלך היום, תגרום לאיבוד מסת שריר - זה בולשיט.

יש הרבה מיתוסים בעולם הפיטנס, זה אחד מהם.

אם אתה טוען שאי-צריכה של חלבון קזאין (או אבקת חלבון בכלל) לפני השינה כאשר אתה לא נמצא בגירעון קלורי חריף ואתה מתאמן וצורך מספיק חלבון במהלך היום, תגרום לאיבוד מסת שריר - זה בולשיט.

יש הרבה מיתוסים בעולם הפיטנס, זה אחד מהם.

תוכיח, להגיד זה מיתוס זה קל אבל בוא תוכיח את הטענה שלך.

תוכיח, להגיד זה מיתוס זה קל אבל בוא תוכיח את הטענה שלך.

הפוך, אתה צריך להוכיח. ובלי קשר בגוף שלך יש תהליכים קטאבולים ואנבוליים בו זמנית, כל הזמן. קזאין מתפרק יחסית לאט, אבל חלבון שמתפרק מהר לא מבצע עבודה פחות טובה בשימור/העלאת שריר

הפוך, אתה צריך להוכיח. ובלי קשר בגוף שלך יש תהליכים קטאבולים ואנבוליים בו זמנית, כל הזמן. קזאין מתפרק יחסית לאט, אבל חלבון שמתפרק מהר לא מבצע עבודה פחות טובה בשימור/העלאת שריר

אני לא צריך להוכיח כי החברות האלה זה מה שהן מבטיחות על גבי המוצר ובאתר שלהן. אם אתה טוען משהו הפוך בוא ותוכיח את זה.

אני לא צריך להוכיח כי החברות האלה זה מה שהן מבטיחות על גבי המוצר ובאתר שלהן. אם אתה טוען משהו הפוך בוא ותוכיח את זה.

אה החברות אומרות את זה על המוצר אז זה כנראה נכון טעות שלי...

החברות האלה, המטרה שלהן היא לא הגיינז שלך אלא הרווח שלהן. אתה גם לא באמת תוכל למדוד האם לשתות קזאין לפני השינה עוזר לך לשמר/לבנות כמה גרמים של שריר או לא עושה הבדל לכן הם יכולים לצאת בהצהרות כאלה ואחרות.

החברות האלה, המטרה שלהן היא לא הגיינז שלך אלא הרווח שלהן. אתה גם לא באמת תוכל למדוד האם לשתות קזאין לפני השינה עוזר לך לשמר/לבנות כמה גרמים של שריר או לא עושה הבדל לכן הם יכולים לצאת בהצהרות כאלה ואחרות.

הם לא יכולים לצאת בהצהרות והבטחות שקר כי אז יתבעו אותן. בארצות הברית במיוחד שמים על זה דגש וכל חברה שכתבה אות לא נכונה ישר תובעים אותה.
בכל מקרה אם אתם כאלה בטוחים בעצמכם צריך להיות לכם איזה מחקר בשרוול ככה שמבסס את הטענה שלכם - בואו תשלחו.

אה החברות אומרות את זה על המוצר אז זה כנראה נכון טעות שלי...

אה ואיזה אחד בפורום רשם שזה חרטה אז צריך להאמין לו. למי אתה מעדיף להאמין לחברה גדולה שעומדת בתנאי רגולציה מחמירים ובסכנה לתביעה משפטית או לאיזה אחד בפורום שאתה לא יודע מי זה.
וכמו שאמרתי לבחור הקודם - אם אתם כל כך בטוחים בעצמכם בואו תשלחו משהו שמוכיח שאתם צודקים.

הם לא יכולים לצאת בהצהרות והבטחות שקר כי אז יתבעו אותן. בארצות הברית במיוחד שמים על זה דגש וכל חברה שכתבה אות לא נכונה ישר תובעים אותה.
איך מישהו יוכיח אם ההצהרה הזאת היא אמת או שקר? הם לא אמרו כמה שריר זה יעזור לך לשמר/לבנות, לכן לא רואה איך אפשר להוכיח/להפריך את זה מעשית בשביל שתוכל לתבוע אותם או להגיד שזה נכון ההצהרה הזאת.
בכל מקרה אם אתם כאלה בטוחים בעצמכם צריך להיות לכם איזה מחקר בשרוול ככה שמבסס את הטענה שלכם - בואו תשלחו.
כמו שכבר אמרו לך, אתה מוזמן לשלוח מחקר שמאמת את זה, הצהרה של החברה שמוכרת את המוצר זה לא מספיק אמין, לפחות מבחינתי. חוץ מזה שלא ניסיתי לשכנע אותך במשהו, אמרתי לך מה האינטרס של החברה ולמה היא יכולה לצאת בהצהרות כאלה, שכחתי להוסיף את המילה לדעתי במשפט שם, אם אתה חושב שזה לא נכון אני אשמח לשמוע איך אתה יכול למדוד מעשית כמה הקזאין עוזר לך.

איך מישהו יוכיח אם ההצהרה הזאת היא אמת או שקר? הם לא אמרו כמה שריר זה יעזור לך לשמר/לבנות, לכן לא רואה איך אפשר להוכיח/להפריך את זה מעשית בשביל שתוכל לתבוע אותם או להגיד שזה נכון ההצהרה הזאת.

כמו שכבר אמרו לך, אתה מוזמן לשלוח מחקר שמאמת את זה, הצהרה של החברה שמוכרת את המוצר זה לא מספיק אמין, לפחות מבחינתי. חוץ מזה שלא ניסיתי לשכנע אותך במשהו, אמרתי לך מה האינטרס של החברה ולמה היא יכולה לצאת בהצהרות כאלה, שכחתי להוסיף את המילה לדעתי במשפט שם, אם אתה חושב שזה לא נכון אני אשמח לשמוע איך אתה יכול למדוד מעשית כמה הקזאין עוזר לך.

סתם בשביל שתדע שיש אנשים ובעיקר עורכי דין שזאת העבודה שלהם, לחפש איפה יש טעויות לחברה ואז להגיש נגדם תביעה ייצוגית.
במקרה כזה בסך הכל צריך לאסוף תיעוד של מחקרים ולהביא המלצה מגורם רפואי ולהגיש תביעת נגד ואז בית המשפט יפסוק מי צודק.

אבל בכל מקרה כפי שביקשת מצאתי מחקר שמראה שיש הוכחה שצריכת חלבון בכמות משמעותית לפני השינה מסייעת לסינתזת חלבון ומשפרת את האיזון חלבון בגוף כולו במהלך התאוששות לילה.
קישור: Pre-Sleep Protein Ingestion to Improve the Skeletal Muscle Adaptive Response to Exercise Training
*קראתי רק את הסיכום בסוף של המחקר.

מה שאני מנסה להגיד בשורה התחתונה, לא צריך לצאת בהצהרות של בעד או נגד אם אין ביסוס חד משמעי לדברים שנאמרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית