הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה מMYPROTEIN מהאתר הלא ישראלי

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
זה כתב לי שזה מזהה שאני מישראל ואם אני רוצה לעבור לאתר הישראלי, כאמרתי כן זה הכניס אותי לאתר והראה לי שיש הנחה 28% על כל האתר, אחרי זה ניסיתי לעשות לא וזה הכניס אותי לאתר האמריקאי (US.) ושם יש הנחה יותר גדולה של 30%, אפשר להזמין מהאתר הלא ישראלי? בנוסף יש שם קוד שלא עובד באתר הישראלי

עריכה:באתר הבריטי יש 45% הנחה וזה משמעותית יוצא לי יותר זול, איך הולך המשלוחים משם? לא רשום שזה עולה כסף

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר אבל תשלם דמי משלוח וזה לא ישתלם
זה כותב לי
You have qualified for: Free Delivery

"הנחה גדולה יותר"
זאת הנחה של 2% יותר...
לא משהו ששווה לשבור את הראש לגביו.
עכשיו כן אבל אולי בעתיד יש אפילו יותר, חוץ מזה זה לקר זה ההנחה של 2%יותר זה גם לקבל חצי פאונד BCAA בחינם

עריכה: מצאתי קוד שנותן 41% הנחה רק באתר האמריקאי, מצד שני הוא מבטל לי אבל את האחרים אבל עדיין הוא שווה
באתר האנגלי זה הנחה של 45% יוצא לי 30 שקל יותר זול, הם שולחים לארץ?

תבדוק פשוט בעגלה אם שולחים וזהו
בכללי הזול יוצא ייקר, לפני האתר הישראלי הזמנתי פעמיים וקיבלתי המון עמלות שהפך את זה ללא כדאי.
באתר הישראלי שם 250 שקל מקבל הכל בלי בלאגן

עזוב אותך 30 40 שקל עדיף לשים 250 ולקבל הכל בלי בעיות שיכולות לצוץ , חוץ מזה בגלל כל הבאלגן שיש בעולם ממליץ לא להסתבך , אני הזמנתי לפני 12 יום הזמנה מהם ורק היום הגיע לארץ בתקווה שיגיע מחר או שישי לדואר ליד הבית שלי עד היום ביצעתי מהם איזה 4 הזמנות שהגיע לי גג עד שבוע ואני חושב שזה עוד זמן סביר עם מה שקורה שאחרי 12 יום זה בארץ , הסבירו שבגלל מה שקורה יש עיכובים , פשוט תזמין מהישראלי לדעתי זה מחיר מספיק טוב לתמורה לא ככה ?

• פותח/ת השרשור
רק עכשיו שמתי לב שנרשמתי לMYPROTEIN הישראלי הרגיל ורשמתי בטעות אות לא נכונה במייל ועשיתי את ההזמנה והכל ובגלל זה לא קיבלתי שום מיילים למייל שלי, עכשיו אז בעצם אני קולט שכשנרשמתי זה לא שלח לי מייל כלשהו לאמת שזה אכן המייל שלי, אתם רוצים להגיד לי שאני יכול אז להירשם כל הזמן מחדש עם סתם מיילים רנדומליים ולא אמיתיים ולקבל מחדש את ה10% הנחה שיש להזמנה ראשונה?

רק עכשיו שמתי לב שנרשמתי לMYPROTEIN הישראלי הרגיל ורשמתי בטעות אות לא נכונה במייל ועשיתי את ההזמנה והכל ובגלל זה לא קיבלתי שום מיילים למייל שלי, עכשיו אז בעצם אני קולט שכשנרשמתי זה לא שלח לי מייל כלשהו לאמת שזה אכן המייל שלי, אתם רוצים להגיד לי שאני יכול אז להירשם כל הזמן מחדש עם סתם מיילים רנדומליים ולא אמיתיים ולקבל מחדש את ה10% הנחה שיש להזמנה ראשונה?

אתה יכול לעשות את זה אבל קח בחשבון שיש סיכוי שאם הם עולים עליך הם ישימו אותך ברשימה השחורה שלהם.
אני עשיתי את זה כמה פעמים עד שהם הכניסו אותי לרשימה השחורה וכל פעם שאני פותח משתמש ועושה הזמנה הם מבטלים לי אותה.
אז כשאני רוצה להזמין מהם אני עושה את ההזמנות על השם של אמא שלי.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות את זה אבל קח בחשבון שיש סיכוי שאם הם עולים עליך הם ישימו אותך ברשימה השחורה שלהם.
אני עשיתי את זה כמה פעמים עד שהם הכניסו אותי לרשימה השחורה וכל פעם שאני פותח משתמש ועושה הזמנה הם מבטלים לי אותה.
אז כשאני רוצה להזמין מהם אני עושה את ההזמנות על השם של אמא שלי.
לפי מה הם מכירים אותך? אם אתה כל הזמן עם משתמש שונה? לפי כרטיס אשראי? למה הם לא שולחים מיילא ימות כשאתה נרשם מה הקטע?

לפי מה הם מכירים אותך? אם אתה כל הזמן עם משתמש שונה? לפי כרטיס אשראי? למה הם לא שולחים מיילא ימות כשאתה נרשם מה הקטע?

אותו כרטיס אשראי, אותו טלפון שאתה שם בהזמנה, אותה כתובת, אותו שם וכו'.
אם אתה רוצה לקבל 10% הנחה נוספים שאתה יכול להשתמש בקוד קופון dream10 ואז זה יחסוך לך כל פעם לפתוח משתמש חדש.

• פותח/ת השרשור
ש
אם אתה רוצה לקבל 10% הנחה נוספים שאתה יכול להשתמש בקוד קופון dream10 ואז זה יחסוך לך כל פעם לפתוח משתמש חדש.
ישלחו מייל אימות אז וזהו, ככה לא יהיה אפשר להירשם עם סתם מייל לא אמיתי אלא ממש תצטרך לפתוח מייל חדש כל פעם

אבל המשתמש חדש אפשר לשים גם email10 טגן לקבל 10 אחוז, יענו 20 אחוז הנחה בנוסף ל28 במצטבר יענו לקבל פעמים את ה10 אחוז

אבל המשתמש חדש אפשר לשים גם email10 טגן לקבל 10 אחוז, יענו 20 אחוז הנחה בנוסף ל28 במצטבר יענו לקבל פעמים את ה10 אחוז

גם בקוד dream10 אפשר לשים ולקבל 20% הנחה נוספים, זה אותו דבר.
בכל מקרה אם אתם רוצים להיות ישראלים תעקצו את המערכת עד הסוף עד שהם יבטלו גם את ההנחה ללקוחות חדשים.

גם בקוד dream10 אפשר לשים ולקבל 20% הנחה נוספים, זה אותו דבר.
בכל מקרה אם אתם רוצים להיות ישראלים תעקצו את המערכת עד הסוף עד שהם יבטלו גם את ההנחה ללקוחות חדשים.
ניסיתי, אי אפשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית