הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגלל המצב הקיים עדיף להיות במסה או חיטוב?

Netanelsh123

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אני במסה כמה חודשים והתפריט שהיה לי (שהיתה שגרה כמובן) עבד מעולה הכל היה מדוד בקושי עליתי שומן ועליתי במשקלים וכו וכו וכו וכו ועכשיו לאור המצב אני שורף פחות קלוריות יומיות ומתאמן ושינתי מהתפריט הורדתי 40 גרם פחמימה בערך כדי לא לעלות שומן בצורה אכזרית ורוצחת שאחרכך יקח לי יותר זמן להתחטב בשביל להוריד את זה וחיטוב זה סבל של הגוף פשוט. עליתי באחוז שומן לצערי כבר לא הרבה אבל חלה עלייה שרואים אותה וכרגע אני לא יודע אם להמשיך במסה או לעשות חיטוב או שימור? הביעו את דעתכם בנושא תודה מראש לעונים

אני כרגע בחיטוב וממשיך עם התהליך גם במצב הנוכחי, קצת מורידים קלוריות כי זזים פחות במהלך היום יום אבל אני משתדל להתאמן כרגיל עם משקולות שיש בבית ומאלתר קצת..
במצב שלך אם אתה מרגיש שאתה לא יכול להתקדם במסה ולא רוצה לעלות בשומן הייתי שוקל לעבור לניטרלי ולשמור על המצב הקיים

חוץ ממתאמנים מאוד מתקדמים כולם ממשיכים כרגיל לדעתי
באמת מעטים לא יכולים לצבור מסה עם קצת יצירתיות והרבה נחישות (מתח ומקבילים עם משקל מאולתר+סקוואט רגל אחת עם משקל וכו)

זה תלוי בך ובמטרות שאתה רוצה לעצמך, אפשר גם מסה ואפדר לקבל אחלה מסה גם בסטריט.. לדעתי תמשיך לפי המטרות שלך ותנסה להרכיב תוכניות שמתאימות למטרה שלך אם לחיטוב ואם למסה.

אתה מתאמן עדיין ? יש לך ציוד ? אתה יודע שלא עולים בשומן כזה מהר ? העלית פחמימה הורדת פחמימה ? משהו מתועד ?
תצטרך יותר פרטים בשביל שמישהו פה יוכל/ירצה להשקיע זמן בשביל לעזור לך לעזור לעצמך.. אם הורדת פחמימה והמשכת להתאמן ממה אתה כזה חושש? אם אתה באמת על פלוס קלורי כל כך קטן אחרי הקיזוז איך עלית בשומן כזה מהר שאתה שם לב.. אולי גם אחרי שקיזזת פחמימה אתה עדיין בפלוס קלורי גבוה מדי? עלית על המשקל ? מה השינוי במשקל ?
מידע חביבי מידעע
בכנות כל שאלה שתחפש לה תשובה אתה תמצא מידע כאן - KILOGRAM.CO.IL אם לא מצאת לא חיפשת מספיק טוב או קראת ברפרוף..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית