הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חברת Sciroxx עדיין בועטת?

• פותח/ת השרשור Puffy
  • פורסם בתאריך

Puffy

משתמש מתחיל
45
20
נק' מוניטין:
-75
45
20
שלום, הולך להיגמר לי המלאי של הTRT ובגלל המצב של הקורונה וזה שאין משלוחים אני די נתקעתי.
אני מתאמן בבית ולא מעורבב בכלל בסצינה המקומית.

לפני שנים הייתה חברה ישראלית זירוקס שהייתה מאוד מוכרת בעולם הUG ואפילו הייתה משווקת לחו"ל. האם החברה עדיין מקומית, והאם היא יחסית אמינה?
כרגע אני רואה שהאתר שלהם פעיל והם מקבלים הזמנות. אך האם למישהו יש עוד פרטים עליה?

אם מישהו מכיר חברה אחרת עם שם טוב שמיוצרת בארץ (ולכן אוכל לקבל את המוצרים בדואר לוקאלי). אשמח לשמוע.

חבר מה שיש בארץ ממש לא סיירוקס אמיתי.
זה מוצר מחול שזייפו בארץ כמו כל חומר כמעט
זה היה מדולל יחסית מנסיון, אבל המחיר היה בהתאם..
תקנה בארץ כמו בנאדם ותחסוך כאבי ראש

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה מוכרים בשוק כי אני לא מעורבב בסצנה שלכם, בגלל זה פתיחת הפוסט.
המידע האחרון שיש לי על החברה סיירוקס הוא משנת 2016 אז זו נחשבה חברה מוכרת ומורצת יחסית בארץ. ואפילו היא עשתה לי פעם משלוח מקומי של איזה חומר כשהזמנתי מהאתר הרשמי.
מאז אני מניח שדברים מעט השתנו:
Sciroxx Laboratories Busted in Israel with the Help of the U.S. DEA – BODY-MASS Sveriges i särklass bästa steroidforum

ממה שידוע לי מהתקופה הזאת, היו חברות בארץ שמייצרות חומרים סבירים לגמרי כמו סיירוקס למשל.
הייתה חברת אלפא פארמה, MXP וכו' שגם היו מאוד חזקות בארץ (אם כי אני לא יודע אם הם ייצאו את המוצרים שלהם)

אני מחפש חברה שמיוצרת לוקאלית ומייצאת את המוצרים שלה לחו"ל ככה שאני אוכל לרכוש ממנה באופן מקוון ולקרוא את החוות דעת באתרים השונים.

• פותח/ת השרשור
מעניין. לפני 4-5 שנים היו בארץ חומרים יחסית ברמה גבוהה. ככה שכן היה אפשר לסמוך על תוצרת מקומית ורוב האנשים היו מריצים חומרים כאלה.
המצב אם ככה נוראי. אי אפשר להזמין מחו"ל כי אין כמעט טיסות לישראל והמצב רק מחמיר עם כמות החבילות שמעוכבות ויוצרות עומס.
והסצנה בארץ שבה צריך להיות "מקורב לצלחת" אחרת ידפקו אותך גם לא נשמעת כמו אופציה ריאלית, במיוחד שעכשיו כולם בסגר והסיכוי להיתקל באיזה meat head הופכת להיות אפסית.

חבר הרמה של החומרים אף פעם לא הייתה גבוהה ואני בתחום מ 12.. אני מדבר תוצרת ישראל
וכן בשביל זה יש חברים או שצריך לפתח קשר עם בנאדם אתה לא יכל לסמוך על האינטרנט רק ומתוך ביקורות לבחור כאילו זה מוצר מאמזון

חבר הרמה של החומרים אף פעם לא הייתה גבוהה ואני בתחום מ 12.. אני מדבר תוצרת ישראל
וכן בשביל זה יש חברים או שצריך לפתח קשר עם בנאדם אתה לא יכל לסמוך על האינטרנט רק ומתוך ביקורות לבחור כאילו זה מוצר מאמזון
יש והיו בישראל חומרים בייצור מקומי שהם בסדר גמור, ויש גם חומרים מתוצרת חוץ שישר זרקתי לזבל, מה שכן אנשים פה התחילו לבקש מחיר גבוה ואני לא יודע אם זה ניצול של המצב או באמת מחסור באופן כללי.

יש והיו בישראל חומרים בייצור מקומי שהם בסדר גמור, ויש גם חומרים מתוצרת חוץ שישר זרקתי לזבל, מה שכן אנשים פה התחילו לבקש מחיר גבוה ואני לא יודע אם זה ניצול של המצב או באמת מחסור באופן כללי.
המשלוחים מחו"ל מתעקבים בגלל שאין הרבה טיסות בגלל המצב אז כולם תפסו טרמפ על המצב במסווה של היצע וביקוש והזניקו את המחירים לשמיים

כל השמות שרשמת פה mxp והחרא היו לפני שנים פה.. והם היו מדוללים, סיירוקס לא קיימת היית בשנת 2012.. יש וורטקס שהם מצוינים לא מבין מה הבעיה.

אלפה פראם חברה טובה, בארץ מלא זיופים.

כל השמות שרשמת פה mxp והחרא היו לפני שנים פה.. והם היו מדוללים, סיירוקס לא קיימת היית בשנת 2012.. יש וורטקס שהם מצוינים לא מבין מה הבעיה.

אלפה פראם חברה טובה, בארץ מלא זיופים.
הכל נחשב למיתוג וזה הכל, תכנס לעלי באבא ותראה כמה אריזות של חברות מוכרות נמכרות שם, מה הבעייה להזמין משם אריזה של טייגר/ג׳נסיס ועוד מלא מותגים מוכרים ולמכור כאן? הכל תלוי עד כמה אתה מכיר/סומך על אנשים שמתעסקים בזה, לצערי בארץ כמעט ואין אנשים ישרים בתחום למעט יחידי סגולה שגם לא תלויים בעצמם אלא באבקה שהם הזמינו מסין שיכול להיות שהיא אבקת סוכר, בגדול כרגע זה המצב ושאלה יהיו הצרות שלנו נוכח מה שקורה היום בחוץ, ועוד טיפ קטן אם יש לך אפשרות לדחות את הסייקל פשוט תעשה זאת.

כן.. לדחות סייקל ישר היינו מציעים לו .. אבל הוא מדבר על טסט לTRT.
עם השנים הרבה דילר שקנו אריזות קרטון והכינו גם בבית בישראל "נשרפו" בשוק .
היום הרוב בלמעלה של התחום מייבא מהמפעלים מהחברות הגדולות ויותר שווה להם , והרוב באמת לג'יט .

▫️בשנה האחרונה לא שמעתי (כמו פעם) על אף אחד שנפל על זיוף שלא עובד .
כניראה לא שווה להביא זבל .. עולה כמו אמיתי מהפעל של חברה.

לגבי המחיר הוא לא עלה זה החמדנות גדלה כמות המשתמשים עכשיו הרבה יותר גבוהה מלפני 5-6 שנים ומרגילים אנשים למחירים הזויים

• פותח/ת השרשור
כמו שאני רואה את זה המצב הולך להיות הרבה יותר קטסטרופלי בשוק אם המחירים כבר עכשיו גבוהים.
הרי אם אין טיסות והטבחים לא יקבלו את האבקות שלהם לא רק שהמחירים ימשיכו לעלות אנחנו נקבל גם חומרים באיכות הנמוכה ביותר כניסיון לחסוך.

אולי אין ברירה ואני צריך להוציא סוף סוף מרשם לTRT אחרי 7 שנים של שימוש רצוף. תוך שלושה-שישה חודשים רמות הטסט שלי ירדו ל0 ואז אני אוכל לזמן תור אצל הרופא ולקבל את המרשם המיועד.
החשש הגדול אצלי הוא שהאנדו בארץ יוצפו עכשיו בכל מיני יוסי יד 50 למינהם שיחפשו להשיג גם הם מרשם לטסט. לי אין עדות לסטרואידים כי לקחתי בדיקות דם פרטיות בד"כ, אבל כולנו יודעים שלא כל הרופאים ירצו לטפל במישהו שעשה ABUSE כלשהו לסטרואידים (בטח אם זה יהיו רוב הלקוחות שלהם).
מקווה שאני אפול על אנדו נדיב יחסית שייתן לי את ה125 מ"ג לשבוע שאני כבר רגיל אליו.

ברור שתשיג כברTRT רפואי
לך לאנדו פרטי .. תמיד הם יותר נדיבים 😉
תפסיק להכניס חיצוני תוך 3 שבועות יש לך 0
אפשר ללכת גם אחריי שבועיים זה גם במספר נמוך קטסטרופלי ✌️

כרגע אני רואה שהאתר שלהם פעיל והם מקבלים הזמנות. אך האם למישהו יש עוד פרטים עליה?
אם מישהו מכיר חברה אחרת עם שם טוב שמיוצרת בארץ (ולכן אוכל לקבל את המוצרים בדואר לוקאלי). אשמח לשמוע.
אם אתה רוצה רק טסט אננטט אז יש לך טסט אננטט באייר בבתי מרקחת רפואי. תנסה להשיג איש קשר או רוקח שידאג לך לזה.( כל הרעיון של לקבל מרשם אמפולה פעם ב-3 שבועות יכך לך שנה עד שתקבל במקרה הטוב לאחר ניסיונות כושלים או שלא של הרופא להרים את הטסט בדרכים אחרות)
אם אתה מחפש סייקל של כמה חומרים או טסט אננטט בלבד של חברות טובות אחרות שאפשר להשיג בארץ או להזמין מחו'ל אז יש לך את חברת VERTEX המוצרים חייבים לבוא בלי מדבקה על בקבוק צריך להיות הדפס כיתוב קרמי. + קוד לבדיקת זיוף. אותו דבר חברת בלקן המוצרים שלהם אם קוד לבדיקת זיוף באמפולות. כנל לגבי חברת Sciroxx יש למוצר כמה כיוונים חלקם לא טובים. תחפש כיוון שהמוצר מגיע בלי מדבקה. כיתוב קרמי על בקבוק. וקוד בדיקה על הדרך. הסחורה שיש מדבקות על בקבוקים לא משהו. לגבי דברים אחרים כמו פרווירון , טמוקסיפן , לטרזול , ארימידקס , ארומזין , אוביטריל וכו דילר יכול להביא לך רפואי דרך בתי מרקחת גם גם. לחברות האלה יש הכל.
*אסור זה לא חוקי לעלות פה אתר שמוכר חומרים כאלה ואחרים.

• פותח/ת השרשור
טוב לראות שהאנשים הוותיקים עדיין פה (אלכס).
כמו שנאמר פה באשכול אני מבין שהמחירים עכשיו מופקעים ואני לא מעוניין לקחת חלק בזה שדופקים אותי. אבל עדיין אני מניח שעדיף להצטייד עכשיו מאשר בעוד כמה חודשים למי שצריך.
עדיין לא החלטתי מה עדיף לעשות במקרה הזה. אני חושש לתופעות לוואי שאני לא מצפה כמו גדילה פתאומית של הערמונית, ג'ינו וכו' בגלל הפסקת הטסט.
הלוואי וזה היה רק 3 שבועות כמו ששים מתאר לצערי זה עיניין של כמה חודשים עד שרמות הטסט מגיעות ל0. ושלא לדבר שלהוציא מרשם זה גם לוקח זמן. בקיצור על טעויות משלמים.

כמו שנאמר פה באשכול אני מבין שהמחירים עכשיו מופקעים ואני לא מעוניין לקחת חלק בזה שדופקים אותי. אבל עדיין אני מניח שעדיף להצטייד עכשיו מאשר בעוד כמה חודשים למי שצריך.
עדיין לא החלטתי מה עדיף לעשות במקרה הזה. אני חושש לתופעות לוואי שאני לא מצפה כמו גדילה פתאומית של הערמונית, ג'ינו וכו' בגלל הפסקת הטסט.
הלוואי וזה היה רק 3 שבועות כמו ששים מתאר לצערי זה עיניין של כמה חודשים עד שרמות הטסט מגיעות ל0. ושלא לדבר שלהוציא מרשם זה גם לוקח זמן. בקיצור על טעויות משלמים.
תתפלא לא כולם דופקים. קניתי בשבוע שעבר במחיר רגיל מהאיש קשר. אני משתמש בוורטקס חומרים אש

אני לא יודע בדיוק למה אתה קורא מופקע אבל תשאל פה חברה ותיקים בתחום(10 שנים ומעלה)
מה זה מחיר מופקע ביחס להיום

אתה שובר את הראש בשביל לחסוך כמה שקלים. אז תשלם עוד קצת ותקבל הכל בלי כאב ראש זה בסהכ טסט מילא אם היית בונה פה סייקלים שלמים אז כבר זה באמת לא היה שווה.
אני אישית גם מזמין מחול וכרגע לא הייתי ממליץ עם הקורונה ברקע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית