הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקבילים טכניקה והעמסת משקל

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
כנראה שבתקופה הקרובה אהיה מאוד תלוי בהתקדמות שלי בתרגיל. אשמח לביקורת טכניקה כי כבר נפצעתי בעבר..

בנוסף אשמח אם תייעצו לי איפה למקם את התיק עם המשקולות (מלפנים אי מאחור)

תודה!!

אתה לא כל כך עושה מקבילים, אתה עף עם כל הגוף קדימה. תעמיס את המשקל מאחורה ושמור על על אותו מנח גב לאורך כל החזרה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא כל כך עושה מקבילים, אתה עף עם כל הגוף קדימה. תעמיס את המשקל מאחורה ושמור על על אותו מנח גב לאורך כל החזרה.

גב אנך לרצפה? נראה לי מטורף, הגיוני שתהיה זווית סטייה קדימה לא?

לגבי התיק מאוחרה - למה דווקא עדיף מאחורה? ההיגיון שלי אומר שמקבילים היא פעולת דחיפה כמו לחיצת חזה ושיכבות סמיכה לכן הגיוני שהמשקל יהיה מקדימה לא?

לגבי התיק מאוחרה - למה דווקא עדיף מאחורה? ההיגיון שלי אומר שמקבילים היא פעולת דחיפה כמו לחיצת חזה ושיכבות סמיכה לכן הגיוני שהמשקל יהיה מקדימה לא?
באמת עדיף מקדימה, אולי הוא הציע את זה כדי שהגב שלך יתיישר יותר(דבר שאתה רוצה אבל לא אנכי לגמרי).

Micha Schulz on Instagram: “Dip = Dip? Nope. If we talk about weighted dips, we need to talk about ROM of the weight. If you take a closer look at the pictures,…”

מהשמאלי תמנע, האמצעי והימיני טובים, ימיני דגש לתחרות פחות בילדינג.
זה בדברים הקטנים...

• פותח/ת השרשור
באמת עדיף מקדימה, אולי הוא הציע את זה כדי שהגב שלך יתיישר יותר(דבר שאתה רוצה אבל לא אנכי לגמרי).

Micha Schulz on Instagram: “Dip = Dip? Nope. If we talk about weighted dips, we need to talk about ROM of the weight. If you take a closer look at the pictures,…”

מהשמאלי תמנע, האמצעי והימיני טובים, ימיני דגש לתחרות פחות בילדינג.
זה בדברים הקטנים...

תודה על העזרה! בכל אופן אין לי אפשרות ליישר את הרגליים כמוהו, אז האם זה הגיוני ובריא הזווית שבה אני עושה את המקבילים?

לא אמרתי גב אנך, אמרתי לשמור על אותו מנח גב.
כשאתה עולה על המקבילים אתה בזווית טובה:
dips1.png

אבל תראה איפה אתה נמצא כשאתה למטה, עוד שנייה מקביל לרצפה.
dips2.png

ותראה איפה נמצא הבחור שבסרטון ששלחו למעלה
Screenshot_1.png

dips2.png Screenshot_1.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית