הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל וחשק מיני ירד גם אבל מרגיש

Yodimoti

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
-6
4
0
חברים רו צה עזרה :נכנסתי לסייקל ראשון והגעתי לתוצאה ממש יפה עשיתי pct והכל טוב אחרי חודש וחצי עצרתי להתאמן בגלל בעיה תאונה אבדתי מהגוף שלי הרבה והשמנתי הייתי ל 12% עכשיו ל 23 נבאסתי כשראיתי עצמי כך נכנסתי לסייקל שני חדש טסט ארוך וקרדארין ו t3 היתה לי בעיה מקודם בחזה שעשיתי אולטרא סאונד לא נראה שיש משהו כמו גינומסט.. אבל בשבוע כאלה כשאני יטשן על חזה יש משהו כואב לי מה לדעתכם אני מפחד מזה דבר וזה נוגע בנפשיות וכאילו משהו מונע אותי להתאמן צריך עזרה דחוף אשמח ממש

התרגלת כ"כ לחומרים ושימוש לא נכון בהם ככה שבלי חומרים אתה זורק בקטע של התזונה ולא מתאמן ולא מתמיד והנה התוצאות... חומרים זה קל, זה כיף, גם pct זה פשוט לעקוב אחרי פרוטוקול של לקחת תרופות, זה קל, זה כיף.. החלק המאתגר הוא גם שנגמר הpct להמשיך לתת בראש גם בלי חומרים ולא לזרוק בקטע של התזונה.. לא התאמנת כי היית תאונה או משהו, סבבה... אבל זה לא תירוץ, היית צריך לתת מעצמך מה שאתה יכול בכל זאת, היית צריך להתאים את התזונה לשינויים ולא לעלות ל23 אחוז..
זה הבעיה של אנשים עם חומרים... אם אתה לא יודע מה לעשות שאין לך אותם עדיף לך לא לגעת בהם מההתחלה, בלי קשר לזה שהסייקלים שעשית נשמעים לא חכמים כ"כ..

אני אומר/מציע לפני שאתה קופץ על הסייקל הבא, קח לך זמן להרהר, תשקיע בתזונה הפעם מאה אחוז ואם צריך קח גם ייעוץ.. תלמד לעבוד גם בלי חומרים, ואין מה לעשות, תתאמן גם בלי חשק, ממש תכריח את עצמך עד למצב שזה יהיה הרגל, תבנה תוכנית פעולה, להתלונן כל אחד יכול וזה לא ממש עוזר אבל לקחת את עצמך בידיים זה הדבר הנכון לעשות.

אין פתרון קסם לבעיה שלך, רק תרד באחוזי שומן ותמשיך לעבוד לפי הספר, תתמיד ואל תוותר לעצמך, לאט לאט הגוף יחזור לעצמו והחשק יחזור עם הזמן בהנחה ולא תוותר לעצמך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחי ממש אני מעריך את זה הייתי מכביד על תזונה טובה הגעתי ממש מעריך את זה עבדתי עם מאמן מקצועי אחרי תאונה קשה אחי על אפנוע לא יכולתי בכלל אחי לפי ספר הייתי אחרי תאונה ישבתי כמה שבועות בית חולים לא משהו סתם חזרתי אבל נבאסתי מהשומן מבין אני נכנסתי כבר סייקל מה אתה מעדיף לי לעשות אני עכשיו ל טסט ארוך עם קארדארין ו t3 שאקח ארדיקס הכאב הולך מבין עלי יש כמה טיף יכול לתת לי וזה טוב לעשות תוכנית psmf לתקופה 22 יום כי זה עשה מקודם שינוי מפחיד אבל התוכנית הבעיה לא בריאה אם בן אדם משך אותה יותר מחודשיים מה לדעתך ? אשמח ללמד מכם

• פותח/ת השרשור
בסייקל הזה השני : מה אשלב משקל שלי 74 אורך שלי 168 יש כבר ת מבנה הגוף רוצה לחטב ולגעת למשקל 70 מחוטב אחרי זה לשמור על זה ולא רוצה לגדל לשמור על תזונה בריאה וזהו מבין מה אתה יכול לתת לי ויש משהו יותר טוב מ ארמדיקס בגלל הגינו תוך סייקל אשמח לתשובה
לפי הניסוח אתה חייב להיות טרול, בהצלחה, לך תשגע אנשים אחרים, יום טוב.

אתה לא מבין אותי אחי הבנת בקטע רע תשאר השאלות לאנשים אחרין בבקשה אני מבקש עזרה אתה יכול לענות לי ואתה יכול גם לא בשמחה

חבר אתה אחד שפשוט צריך לשפוך כמה אלפים על מאמן נורמלי שיראה לך איך מתאמנים ולוקחים חומרים נכון כי לפי מה שאתה רושם זה כמו מצב של ילד קטן מתעסק באש-רק עניין של זמן עד שתעשה נזק הורמונלי שלא תצא ממנו או תיקרע איזה רצועה בכתף מתנועה לא נכונה

• פותח/ת השרשור
אחי אני מאמן חדר כושר ויש עלי מאמן לא רוצה לזכור שם לו הייה בבודי בילדינג ישראל אבל אני שואל כך רוצה להבין מה מו מי אני עכשמו לפי ספר הולך ומה שהוא אומר לי ממש לא כמו שאתם חושבים אני עדיין צעיר ולקחתי תעודה חדש יש ידע בזה אבל לא עמוק כמוכם בגלל זה שאלתי אני אוהב לדעת דברים
ממש תודה לכם חברי

תופעות הלוואי שאתה מתאר נובעות משימוש לא נכון בחומרים בלי הבנה מה אתה עושה ומה קורה בגוף שלך שגורם לתופעות האלה.
אם יש לך מאמן שידאג לך כי כרגע אתה דואג לכיס שלו יפה מאוד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית