הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה מתכננים לאחר הקורונה?

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
טוב חברים, אני חייב לשתף שלמרות שאני מצליח לגרד 3 אימונים בשבוע בחדר כושר פרטי + 2 אימונים קלים בבית + הליכות מידי יום בבריזה בערב, אני מרגיש שהמוטיבציה שלי חזרה ובגדוח, אני מת כבר לטרוף את המכון מידי יום ולתת בראש, בינתיים אני מקפיד על חלבון ולא סופר קלוריות ומרשה לעצמי נשנושים מול הנטפליקס אבל עקב האירובי אני כנראה בניטרלי כי המשקל לא זז לםה ולשם. ביום הראשין שנחזור לשיגרה אני מתחיל חיטוב קטלני.

הסייקל המתוכנן הוא:
טסט קצר
Lgd
אנאבר או ויני
קלן לקראת סיום
כמובן פי סי טי וכו

שתפו מה אתם מתכננים

מה הייתם עושים אם הייתם מעוניינים להכניס בולדנון לאורך כל הסייקל של בלאסט אנד קרוז,
הייתי מוותר על הגשר או משאיר את החומרים הארוכים ומפסיק את הקצרים, זה אם חייבים להשתמש בבולד ולעשות סייקל ארוך. כמובן הסכנה הכי גדולה במקרה כזה יהיה HCT מאוד גבוה, אז בדיקות דם והקזות בכל הכוח 😵

תם עידן חדרי הכושר?
לא הגזמת בכלל אחי, כולו שפעת על סייקל טרן

אני הולך על טסט מסטרון טרן
כנל, רק הפעם אני אלך על הקצרים. 3 שבועות עליה ושלוש שבועות ירידה מרגיש לי ממש בזבוז

שאלה
מה הייתם עושים אם הייתם מעוניינים להכניס בולדנון לאורך כל הסייקל של בלאסט אנד קרוז, ?
הפסקתם איתו בגשר? איבדתם את האפקטיביות של הבולד והרמות שלו בדם (8 שבועות - גשר - 8 שבועות)
המשכתם איתו בגשר? איבדתם את האפקטיביות של הגשר, והפכתם את זה לסייקל אחד ארוך מאוד
@Gnfit
@Pharmacist
מה שהרוקח אמר.
אני אישית נגד אסטרים ארוכים, ולדעתי בלוד לא נותן הרבה לתמורה, והמינון היעיל מוגזם. הקזות דם זה סיוט אני לא מציע לאף אחד באמת שלא.

אני שונא קצרים בגלל תדירות הזריקות וקשה לשמור על רמת יציבות בדם .לדוגמא פרופ צריך להזריק eod אבל כולנו נותנים 3 פעמים בשבוע וזה ניחא אבל טרן A 3 פעמים בשבוע זה ממש לא יציב וגם לא eod .
With that's being said אני גם הולך על קצרים בעיקר כי טרן זאת פעם ראשונה ואני ברצינות שוקל להזריק כל יום.

☝️
טוב אז אחרי שהקורונה went Harvey Weinstein on my cycle והייתי צריך לחתוך חודשיים מוקדם יותר כי אין לי שום דרך להתאמן ברצינות וחבל ממש נהנתי מהאנאבר (הרבה פחות מהויני למרות שאני יכול להעריך את היתרונות) אני הולך על טסט מסטרון טרן וסופר דרול.
טסט פרופ מסטרון וטרן זה פשוט הסייקל הטוב ביותר הן למסה והן לחיטוב,
אני לדוגמא רגיש מאוד ל dht ולכן הסייקלים שלי גם המסה וגם החיטוב זה טסט וטרן בלבד, בולדנון זה עוד חומר שאהבתי הבעיה זה המינון שצריך לקחת שלא שווה בעיקרון את המחיר בשיט,

פעם הייתי עושה סייקל מסה של טסט וnpp וחיטוב טסט וקלן, מאז שהעזתי לגעת בטרן מה אני יגיד לך,
הטרן מייתר את כל שאר החומרים בעולם שלנו, אולי חוץ ממסטרון, את כל השאר אפשר להעיף מהלקסיקון,
הוא נותן כח, קשיחות, מסה, אם רק היו מצליחים להוציא גרסה של טרן עם פחות תופעות לוואי:s28:

אני הולך לעשות סייקל בלאסט אנד קרוז
מסה וחיטוב
שניהם טסט פרופ וטרן קצר

הטרן מייתר את כל שאר החומרים בעולם שלנו, אולי חוץ ממסטרון
מה לגבי טסט בסיס? ויני בזריקות? סארמס?
ואם נדבר על מייתר, מה לגבי הלוסיטין או מיבלורון פרט לקטע של רעילות לכבד

יש לך פרימובולון ועוד חומרים...

יש לך igf1-lr3, יש לך פפטידים שאין לך מושג עליהם...

לגבי סטרואידים... אין פה קיצורי דרך, חומר יותר טוב = יותר סיידס

לכן ההמלצה היא לדגול בטסט אבל כולם רוצים אקזוטיקה וכן סארמס זה נחמד ביותר

מה לגבי טסט בסיס? ויני בזריקות? סארמס?
ואם נדבר על מייתר, מה לגבי הלוסיטין או מיבלורון פרט לקטע של רעילות לכבד

יש לך פרימובולון ועוד חומרים...

יש לך igf1-lr3, יש לך פפטידים שאין לך מושג עליהם...

לגבי סטרואידים... אין פה קיצורי דרך, חומר יותר טוב = יותר סיידס

לכן ההמלצה היא לדגול בטסט אבל כולם רוצים אקזוטיקה וכן סארמס זה נחמד ביותר
לא הבנתי מה הסדר במה שכתבת אבל אשיב לך

טסט בסיס -כתבתי טסט פרופ

וויני בזריקות- מה הקשר? ובכל אופן חרא של דבר כואב בטירוף ועדיף כדורים

סארמס- ידוע לכל שזה זבל רציני ו90 אחוז זיופים בנוסף למחיר ההזוי שמבקשים על זה, תשקיע כבר את הכסף בעוד חלבון

הלוטסטין ומיבלרון- לא משהו שאתה צריך לגעת בו אם אתה לא פאוורליפטר מקצועי, יהיה טיפשי מאוד הם מזיינים את הכבד ברמה הזויה, בטרן מספיק כח בשביל מפתחי גוף ממוצעים

IGF1- קודם תשיג חומר אמיתי ואז נדבר, בנוסף לא הייתי מגדיר אותו בקטגוריה של הסטרואידים ,חומר נחמד ולא נחוץ לחובבנים

בנוסף שכל האוראלי חרא אחד גדול ולא שווה לגעת בהם, אין הצר שווה בנזק הכבד, לכל אוראלי יש תחליף בזריקות
לדוגמא
ווינסטרול-מסטרון

אגב אם טסט לא היה חובה בתור בסיס הייתי מוותר עליו בשמחה..

בניגוד לכולם כאן, אני כנראה מתכנן הפסקה מחומרים ואימונים רציניים ככל הנראה, ארד קצת במשקל, אתמקד בקריירה ושאתפנה מנטלית וכלכלית נראה מה המצב.

מה לגבי טסט בסיס?
טסט בין החומרים שכתבנו כאן עם הכי הרבה תופעות לוואי .
אפילו כדי לרכך תופעות מטרן אפשר להוריד מינון בטסט בסיס , ולהרוויח את התועלת מהטרן בלי להפסיק או להוריד דרסטי מינון מהטרן .

250 מ"ג טסט
20 gw
אולי קצת אוסטרין.
נראה קצת אבל אחרי הפסקה הכל זז מהר
אני עדיין מתאמן ושומר על הכל עם המצב.
בלי ממתקים מסוף ינואר זה אומר שעומד להתפוצץ מכל דבר שיכנס

☝️
טסט פרופ מסטרון וטרן זה פשוט הסייקל הטוב ביותר הן למסה והן לחיטוב,
אני לדוגמא רגיש מאוד ל dht ולכן הסייקלים שלי גם המסה וגם החיטוב זה טסט וטרן בלבד, בולדנון זה עוד חומר שאהבתי הבעיה זה המינון שצריך לקחת שלא שווה בעיקרון את המחיר בשיט,

פעם הייתי עושה סייקל מסה של טסט וnpp וחיטוב טסט וקלן, מאז שהעזתי לגעת בטרן מה אני יגיד לך,
הטרן מייתר את כל שאר החומרים בעולם שלנו, אולי חוץ ממסטרון, את כל השאר אפשר להעיף מהלקסיקון,
הוא נותן כח, קשיחות, מסה, אם רק היו מצליחים להוציא גרסה של טרן עם פחות תופעות לוואי:s28:

אני הולך לעשות סייקל בלאסט אנד קרוז
מסה וחיטוב
שניהם טסט פרופ וטרן קצר

זה נשמע חומר אלוהי (או שטני)
אני לא מתכוון למשוך אותו כל הסייקל נשמע לי אובר קיל חשבתי על טסט מסטרון ואז שישה שבועות על סופר דרול ושישה שבועות אחרונים טרן קצר.
מה אומרים?
ומה חושבים על להזריק ace כל יום כדי לשמור רמות יציבות בדם (למזער תופעות לוואי)

אני לא מתכוון למשוך אותו כל הסייקל נשמע לי אובר קיל חשבתי על טסט מסטרון ואז שישה שבועות על סופר דרול ושישה שבועות אחרונים טרן קצר.
מה אומרים?
תוכל להרחיב על מה זה ace

אני חושב שהוא מתכוון לטרן אצטאט, טרן ק

הייתי בטוח שסופרדרול זה מסטרון אורלי, יש צורך לשלב אותם ביחד?

אכן טרן קצר.
מאסטרון זה הפייבוריט בזריקות וסופרדרול באוראלים בדיוק מהסיבה שאמרת תכונות דומות אבל סופרדרול ישים עלייך בשר בקצב הרבה יותר מהיר והכוח אלוהי והשילוב שלהם נתן לי את הפיזיק שהכי אהבתי מכל השילובים שעשיתי.

אבל זה חומר קשוח וגם טרן אז אני באמת אשמח לדעה שלכם .

רוצה לרוץ על סייקל מסה נקי כמה שאפשר,
הגעתי להחלטה אחרי הרבה התלבטויות בין טרן לננדרולון,
סייקל של טסט אנטט - ננדרולון - סופרדרול

התנסות ראשונה עם סופרדרול.

המינונים שעלו לי הם 600 טסט , 300 ננדרולון, 20-30 סופרדרול (אתחיל שבוע ראשון ב 20 ואראה מה מצבי)

כמה שבועות להריץ את הננדרולון ? 12 יספיק?

רוצה לרוץ על סייקל מסה נקי כמה שאפשר,
הגעתי להחלטה אחרי הרבה התלבטויות בין טרן לננדרולון,
סייקל של טסט אנטט - ננדרולון - סופרדרול

התנסות ראשונה עם סופרדרול.

המינונים שעלו לי הם 600 טסט , 300 ננדרולון, 20-30 סופרדרול (אתחיל שבוע ראשון ב 20 ואראה מה מצבי)

כמה שבועות להריץ את הננדרולון ? 12 יספיק?
אם זה דקונאט אז מינימום עשר ולהפסיק לפחות שבועיים שלוש לפני שאתה מפסיק את הטסט
אם זה PP אז אתה יכול להפסיק יחד עם הטסט.

טרן וסופרדרול ביחד לא מומלץ, במיוחד פעם ראשונה טרן, כמה זמן אתה שורד על סופרדרול ובאיזה מינון?

אני לא מתכוון למשוך אותו כל הסייקל נשמע לי אובר קיל חשבתי על טסט מסטרון ואז שישה שבועות על סופר דרול ושישה שבועות אחרונים טרן קצר.ש
מה אומרים?

ידוע (;
בגלל זה אני מתייעץ
סופרדרול עשיתי פעם שעברה ל35 יום במינון של 30.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית