מה מתכננים לאחר הקורונה?

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
טוב חברים, אני חייב לשתף שלמרות שאני מצליח לגרד 3 אימונים בשבוע בחדר כושר פרטי + 2 אימונים קלים בבית + הליכות מידי יום בבריזה בערב, אני מרגיש שהמוטיבציה שלי חזרה ובגדוח, אני מת כבר לטרוף את המכון מידי יום ולתת בראש, בינתיים אני מקפיד על חלבון ולא סופר קלוריות ומרשה לעצמי נשנושים מול הנטפליקס אבל עקב האירובי אני כנראה בניטרלי כי המשקל לא זז לםה ולשם. ביום הראשין שנחזור לשיגרה אני מתחיל חיטוב קטלני.

הסייקל המתוכנן הוא:
טסט קצר
Lgd
אנאבר או ויני
קלן לקראת סיום
כמובן פי סי טי וכו

שתפו מה אתם מתכננים

ידוע (;
בגלל זה אני מתייעץ
סופרדרול עשיתי פעם שעברה ל35 יום .
באיזה מינון? מעל 21 יום על 20-30 זה אצלי נחשב שימוש כבד ולא אחראי חחח
בשורה התחתונה לא הייתי משלב עם טרן, מה שהצעת אולי סביר (קיק של סדרול ופיניש עם טרן אצ). הכל תלוי מינון...

המינונים שעלו לי הם 600 טסט , 300 ננדרולון, 20-30 סופרדרול (אתחיל שבוע ראשון ב 20 ואראה מה מצבי)

כמה שבועות להריץ את הננדרולון ? 12 יספי
חשוב גם להזהר עם שימוש בטמוקסיפן עד שלא יחלפו 4 מחציות חיים של אסתר ננדרולון שלך

באיזה מינון? מעל 21 יום על 20-30 זה אצלי נחשב שימוש כבד ולא אחראי חחח
בשורה התחתונה לא הייתי משלב עם טרן, מה שהצעת אולי סביר (קיק של סדרול ופיניש עם טרן אצ). הכל תלוי מינון...

30 סופר דרול
150 מג טרן.

הכל אינדיבידואלי ויני גרם לי להרגיש הרבה יותר רע מסופר דרול באותו מינון.

30 סופר דרול
150 מג טרן.

הכל אינדיבידואלי ויני גרם לי להרגיש הרבה יותר רע מסופר דרול באותו מינון.
נשמע כאילו הסדרול שלך היה underdosed רוב אם כמעט כל האנשים שאני מכיר לא שורדים מעבר לשבוע שלוש אפילו עם 20 מג וזה אנשים שדוחפים לעצמם 500 מג טרן בסייקלים... חלקם אפילו עושים B&C...
הטרן נשמע כמו מקום טוב להתחיל מעניין אותי איך אתה מגיע ל150 מג שבועי זריקה ED? אתה מתכוון לקחת 0.2 מ"ל יומי? לא הכי נוח

נשמע כאילו הסדרול שלך היה underdosed רוב אם כמעט כל האנשים שאני מכיר לא שורדים מעבר לשבוע שלוש אפילו עם 20 מג וזה אנשים שדוחפים לעצמם 500 מג טרן בסייקלים... חלקם אפילו עושים B&C...
הטרן נשמע כמו מקום טוב להתחיל מעניין אותי איך אתה מגיע ל150 מג שבועי זריקה ED? אתה מתכוון לקחת 0.2 מ"ל יומי? לא הכי נוח

אם הם דוחפים חצי גרם טרן אז ברור שלא ישרדו בנוסף גם סופרדרול .
אני על trt עם בלאסטים.
אני בספק שהוא היה אנדרדוז ונניח שכן זה רק אומר שהיו לי תוצאות מדהימות ממינון נמוך יותר וזה מבורך אני בעד מינונים נמוכים אני לא עושה יותר מ300 טסט בסייקל .

למשוך 0.2 זה לא הבעיה לחורר את עצמך יומי זאת הבעיה האמיתית.

אם הם דוחפים חצי גרם טרן אז ברור שלא ישרדו בנוסף גם סופרדרול .
אני על trt עם בלאסטים.
אני בספק שהוא היה אנדרדוז ונניח שכן זה רק אומר שהיו לי תוצאות מדהימות ממינון נמוך יותר וזה מבורך אני בעד מינונים נמוכים אני לא עושה יותר מ300 טסט בסייקל .

למשוך 0.2 זה לא הבעיה לחורר את עצמך יומי זאת הבעיה האמיתית.
כן זה לא הכי כיף תתעודד שזה יהיה קצר לפחות ותשתמש במחט כתומה (25G) זה יקל על זה

נשמע כאילו הסדרול שלך היה underdosed רוב אם כמעט כל האנשים שאני מכיר לא שורדים מעבר לשבוע שלוש אפילו עם 20
באיזה מינון? מעל 21 יום על 20-30 זה אצלי נחשב שימוש כבד ולא אחראי
בשורה התחתונה לא הייתי משלב עם טרן
כל מיני שטויות לא מבוססות אחי..

דווקא כן הייתי נותן טרן עם סופרדרול בשביל להוריד את הלחץ דם ואני לא יודע מה הבעיה במינונים שציינת,אין שום דבר חריג בסופרדרול שהוםך אותו ליותר גרוע מאנאבר או ווינסטרול.

אם כבר יש משהו שאפשר לקרוא לו "רעיל" זה חומרים אוראלים בעלי 2 קשרים כפולים/אלקילציות.. נניח היילו.
כל עוד יש אלקילציה אחת בפחמן ה17,הנזק זהה בין כל האוראלים...
אגב...נזק... הכבד איבר חזק מאוד ובעל יכולות התחדשות מרשימות,לא הייתי מספיד אותו אחרי חודש של כדורים

דווקא כן הייתי נותן טרן עם סופרדרול בשביל להוריד את הלחץ דם ואני לא יודע מה הבעיה במינונים שציינת,אין שום דבר חריג בסופרדרול שהוםך אותו ליותר גרוע מאנאבר או ווינסטרול.

אם כבר יש משהו שאפשר לקרוא לו "רעיל" זה חומרים אוראלים בעלי 2 קשרים כפולים/אלקילציות.. נניח היילו.
כל עוד יש אלקילציה אחת בפחמן ה17,הנזק זהה בין כל האוראלים...
אגב...נזק... הכבד איבר חזק מאוד ובעל יכולות התחדשות מרשימות,לא הייתי מספיד אותו אחרי חודש של כדורים
Hey dude
זאת הייתה הדעה האישית שלי אתה יודע לא צריך לתקוף... חוץ מזה אם כבר מדברים על רעילות איך אתה יכול להכחיש עליה מטורפת באנזימי כבד כמעט לכולם? אפילו במחקרים בהשוואה לאוראלים פחות מזיקים? כל דבר במינון כן?

כל דבר במינון כן?
שימוש מושכל זה נגד עכשיו?
קודם כל אלה הכי חשובים אין ספק

זאת הייתה הדעה האישית שלי אתה יודע לא צריך לתקוף.
חלילה לתקוף,אני חושב שאנשים(לא אתה ספציפית) מפזרים פה מידה לא מבוסס פשוט

איך אתה יכול להכחיש עליה מטורפת באנזימי כבד כמעט לכולם?
ככה הכבד עובד,הוא "קורא/מבקש" תגבורת של אנזימים נוספים בשביל להצליח לפרק את הקשר האלקילי. זה מה שגורם לעלייה ,לא החומר עצמו

אפילו במחקרים בהשוואה לאוראלים פחות מזיקים?

יש מחקר קליני כזה?

קודם כל אלה הכי חשובים אין ספק

חלילה לתקוף,אני חושב שאנשים(לא אתה ספציפית) מפזרים פה מידה לא מבוסס פשוט

ככה הכבד עובד,הוא "קורא/מבקש" תגבורת של אנזימים נוספים בשביל להצליח לפרק את הקשר האלקילי. זה מה שגורם לעלייה ,לא החומר עצמו

יש מחקר קליני כזה?
מחקר קליני שמשווה בין כל הסטרואידים האוראליים מבחינת רעילות כבד אין, מה שכן יש לי להביא זה את המחקר הבא:
Severe Cholestasis and Renal Failure Associated with the Use of the Designer Steroid Superdrol™ (Methasteron™): A Case Report and Literature Review
הבעיה שאני מניח שאין לך גישה אליו (יש לי פשוט גישה כי אני סטודנט) אני בטוח אבל שאם אתה הטיפוס שקורא מחקרים אולי תמצא אפשרות לגשת אליו דרך גוגל סקולר. בכל מקרה מדובר שם על שימוש בסופרדרול וחלק מהנזקים בבני אדם. לא ראיתי אנאבר מביא שום בן אדם למצב הזה (אפשר לטעון מינון נמוך). אני חושב שמעבר לפירוק של הקשר האלקילי (בתור אחד שמסיים תואר בביוכימיה) יש אינטרקציות נוספות שכרגע אנחנו לא יודעים עליהם (שוב רשום אני חושב בתחילת המשפט).

דווקא כן הייתי נותן טרן עם סופרדרול בשביל להוריד את הלחץ דם ואני לא יודע מה הבעיה במינונים שציינת,אין שום דבר חריג בסופרדרול שהוםך אותו ליותר גרוע מאנאבר או ווינסטרול

אשמח לשמוע למה לשלב?

אשמח לשמוע למה לשלב?
אמרתי.. להוריד לחץ דם,שבאופן סובייקטיבי לי סופרדרול מקפיץ לחץ דם לשמיים.
וטרן מעצם היותו אנטי-גלוקוקורטיקואידי גורם בין היתר להפחתה של קורטיזול ולהורדת לחץ דם
לא ראיתי אנאבר מביא שום בן אדם למצב הזה
אני מסכים,אבל שים לב ל2 הדברים הבאים.
רוב מוחלט של מחקרים קלינים שבוצעו עם אנאבר היו עם מינון משמעותית נמוך יותר ממה שאנחנו משתמשים,ככה שאין לדעת מה באמת קורה בפועל.

וסופרדרול מעולם לא נועד להיות חומר רפואי/וטרינרי.
בניגוד ל99אחוז מהסטרואידים אז כל המחקר עליו לוקה בחסר.
אתה לא יודע באמת מה המועמדים במחקר שפירסמת לקחו כי אין דבר כזה סופרדרול אמיתי,איכותי,רפואי וכו'.

סופרדרול רפואי 🤯.
שלך היה של ppl אגב?

אני מסכים,אבל שים לב ל2 הדברים הבאים.
רוב מוחלט של מחקרים קלינים שבוצעו עם אנאבר היו עם מינון משמעותית נמוך יותר ממה שאנחנו משתמשים,ככה שאין לדעת מה באמת קורה בפועל.

וסופרדרול מעולם לא נועד להיות חומר רפואי/וטרינרי.
בניגוד ל99אחוז מהסטרואידים אז כל המחקר עליו לוקה בחסר.
אתה לא יודע באמת מה המועמדים במחקר שפירסמת לקחו כי אין דבר כזה סופרדרול אמיתי,איכותי,רפואי וכו'.[/QUOTE]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית