הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש במקררי החלב: בלילת ביצים בקרטונית

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
פעם זה היה בכמה חנויות בודדות לתוספות מזון, עכשיו זה מגיע לסופרים.

על רקע המחסור בביצים, החלו רשתות השיווק למכור בלילה מוכנה לחביתה, אפייה וכו'. כל קרטונית מכילה כ-20 ביצים מפוסטרות, במחיר זהה לרכישת כמות דומה של ביצים טריות. אורך חיי המדף: כ-25 יום
חדש במקררי החלב: בלילת ביצים בקרטונית

זה קיים בחו"ל, פה בארץ לא נתקלתי בזה לא לפני המשבר ולא במהלך המשבר ובמהלך החג יצא לי לשחק חפש את המטמון עם ביצים ובדקתי בכמה מקומות.
אין עכשיו מחסור בביצים אז הסיכוי למצוא חלבון בקרטון אפילו יותר נמוך.

זה קיים בחו"ל, פה בארץ לא נתקלתי בזה לא לפני המשבר ולא במהלך המשבר ובמהלך החג יצא לי לשחק חפש את המטמון עם ביצים ובדקתי בכמה מקומות.
אין עכשיו מחסור בביצים אז הסיכוי למצוא חלבון בקרטון אפילו יותר נמוך.

זה מוצר שקיים בשוק כבר כמה שנים טובות. בשנת 2014 שיווקו אותו גם בחנויות טבע, אבל מאז כנראה הורידו אותו מהמדפים ומספקים אותו רק באופן מסחרי.
חבל שאין את זה, זה יכול להיות אחלה פיתרון כשרוצים רק את החלבון וחבל לזרוק את החלמון 😭
אני אישית עושה ביצה עין מ2 ביצים, אבל אוכל רק חלמון אחד (קצת מכריחה את עצמי. לא מתה על זה.) למזלי אמא שלי חולעל חלמון אז אני מביאה לה את השני, אבל סתם ככה - אם לא היא, לא היה לי לב לזרוק אותם והייתי נחנקת עם שניהם חחח
קיצר אם אמצא את המוצר הזה זה יהיה לי אחלה גם לעוד מלא מתכונים....

זה מוצר שקיים בשוק כבר כמה שנים טובות. בשנת 2014 שיווקו אותו גם בחנויות טבע, אבל מאז כנראה הורידו אותו מהמדפים ומספקים אותו רק באופן מסחרי.
חבל שאין את זה, זה יכול להיות אחלה פיתרון כשרוצים רק את החלבון וחבל לזרוק את החלמון 😭
אני אישית עושה ביצה עין מ2 ביצים, אבל אוכל רק חלמון אחד (קצת מכריחה את עצמי. לא מתה על זה.) למזלי אמא שלי חולעל חלמון אז אני מביאה לה את השני, אבל סתם ככה - אם לא היא, לא היה לי לב לזרוק אותם והייתי נחנקת עם שניהם חחח

חלמון נוזלי של ביצת עין זה מעדן וזה גם חצי מכמות החלבון שיש בביצה, לא כדאי לוותר:79nb:
לפני כמה שנים באמת היה ניסיון קצר לשווק חלבון ביצה בקרטון אבל זה ירד די מהר מהמדפים כנראה מחוסר ביקוש ומאז לא נתקלתי בזה בשום מקום, בחו"ל הייתי נתקל בזה בהמון סופרים.
חשבתי שאתקל בזה בזמן משבר הביצים בחג כי אמרו שישווקו את זה כתחליף אבל לא היה בשום סופר שחיפשתי בו, מצאתי תבנית של 30 ביצים ולא את זה.

חלמון נוזלי של ביצת עין זה מעדן וזה גם חצי מכמות החלבון שיש בביצה, לא כדאי לוותר:79nb:
לפני כמה שנים באמת היה ניסיון קצר לשווק חלבון ביצה בקרטון אבל זה ירד די מהר מהמדפים כנראה מחוסר ביקוש ומאז לא נתקלתי בזה בשום מקום, בחו"ל הייתי נתקל בזה בהמון סופרים.
חשבתי שאתקל בזה בזמן משבר הביצים בחג כי אמרו שישווקו את זה כתחליף אבל לא היה בשום סופר שחיפשתי בו, מצאתי תבנית של 30 ביצים ולא את זה.

חחחחח....
בעיקרון יוצא לי לאכול ביצה אחת בבוקר ועוד ביצה וחצי בארוחת הערב.... (לא תמיד, תלוי מה בא לי לאכול חח) אז אין לי ממש בעיה לוותר על חלמון אחד לטובת אימוש.... :>
אני הרבה יותר אוהבת את החלבון. באופן גורף וחד משמעי 🤯

למה לזרוק את החלמון?
כי יש בזה כלוסטרול?
הייתי אצל תזונאית ותשובתה (ואני מצטט):"תאכל כמה שבא לך", אבל אני אסייג ואומר שאני בחור בריא (עם מה שאני אוכל, לא לעוד הרבה זמן @elchonon 😆) בן 19 אז אולי יש אנשים שלהם לא מתאים...

למה לזרוק את החלמון?
כי יש בזה כלוסטרול?
הייתי אצל תזונאית ותשובתה (ואני מצטט):"תאכל כמה שבא לך", אבל אני אסייג ואומר שאני בחור בריא (עם מה שאני אוכל, לא לעוד הרבה זמן @elchonon 😆) בן 19 אז אולי יש אנשים שלהם לא מתאים...

נו, אני אוכלת 2 חלמונים ביום. 3 זה כבר הרבה לבחורה בגודל שלי....
ובכל מקרה אני בחיטוב וזה לא נכנס לי בערכים. למה שאני אדחף 50 קל' של משהו שאני לא ממש אוהבת?

נו, אני אוכלת 2 חלמונים ביום. 3 זה כבר הרבה לבחורה בגודל שלי....
ובכל מקרה אני בחיטוב וזה לא נכנס לי בערכים. למה שאני אדחף 50 קל' של משהו שאני לא ממש אוהבת?
כי זה זול 😃 ושתי ביצים ביום זה כלום, תנסי 12...

למה לזרוק את החלמון?
כי יש בזה כלוסטרול?
תזונאית חסרת אחריות כנראה, כי יש אנשים (כמוני) עם נטייה גנטית לכולסטרול גבוה וחלמון ביצה מעלה לי את הכולסטרול לשמים..
מעבר לזה, יש בחלמון הרבה קלוריות וזה לא משתלם למי שאוכל הרבה/סופר קלוריות.

תזונאית חסרת אחריות כנראה, כי יש אנשים (כמוני) עם נטייה גנטית לכולסטרול גבוה וחלמון ביצה מעלה לי את הכולסטרול לשמים..
מעבר לזה, יש בחלמון הרבה קלוריות וזה לא משתלם למי שאוכל הרבה/סופר קלוריות.
חבל שלא יותר קלוריות, 6ביצים L + חבילת טונה רק 700 קלוריות:thumbdown:

בדקתי באתר שלהם.... אין 😭
אולי אני אמצא בקונדיטוריות וכאלה... השאלה היא אם הם יסכימו בכלל למכור לי...
תנסי בשופרסל? היה להם מלא. נזכרת מאוחר מידי 🫤

למרות שאני קונה בצים וזורק את הצהובים גם אין מה לעשות

תנסי בשופרסל? היה להם מלא. נזכרת מאוחר מידי 🫤

למרות שאני קונה בצים וזורק את הצהובים גם אין מה לעשות

היה להם רק חלבון?
כולם אורמים לי את זה ואז נזכרים שזה היה הנוזל המעורב...🤦‍♂️

ממש קשה למצוא בארץ חלבוני ביצה בעיקרון אם את לא מוצאת אז או שתשמרי את החלמונים במקרר או שפשוט תזרקי זה לא כזה בזבוז כסף זה פחות מחצי שקל כל חלמון
או שפשוט תאכלי את הצהוב
תנסי לברר אם יש להם במלאי:
חלבון ביצה טבעי - natural egg white - ישראלבודי

ממש קשה למצוא בארץ חלבוני ביצה בעיקרון אם את לא מוצאת אז או שתשמרי את החלמונים במקרר או שפשוט תזרקי זה לא כזה בזבוז כסף זה פחות מחצי שקל כל חלמון
או שפשוט תאכלי את הצהוב

כרגע אני פשוט מעבירה אותם לאימוש.
היא חולעלזה :>

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית