הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר עם הקורסים לכסף קל?

RoniNinja636

משתמש מתחיל
265
78
נק' מוניטין:
115
265
78
כבר כמה חודשים שאני נתקל באינספור פרסומות לקורסים מקוונים של "הדר אשוחים" למיניהם, מאז שאמזון הגיעו לארץ ובמיוחד עכשיו בתקופת הקורונה. פתאום כל אחד נהיה מומחה בעשיית כסף קל.
מה הסיכוי שכולם, אם לא חלק, צודקים? מישהו התנסה בזה?
מעניין אם הם מרוויחים משהו רק מעצם ההקלקה על הקישור שהם שמים...

לא התנסתי אבל מהגיון בריא אפשר להבין:
שמה שבטוח זה שאין דבר כזה כסף קל, במיוחד שכל הארץ בערך מכירה את השיטות בגללו.
גם אם יש כאלה שעושים מזה כסף והרבה, הם בטוח לא רוב אלא קומץ קטן,
אז גם אם הוא מראה לך שאיזה תלמיד אחד שלו מרוויח מאות אלפים בשנה זה לא אומר שגם אתה תצליח
להרוויח ככה.
ממה שהסתכלתי ברפרוף על חוות דעת נראה שהרווחים שאפשר לעשות מזה יהיו די קטנים ולא תחליף לך את מקום העבודה,
רק יכול לתת לך בונוף נחמד וזה גם אחרי לא מעט השקעה.
מצד שני יש מצב שיש כאלה שירוויחו יפה אחרי הרבה זמן בתחום וידע

קראתי עליו, בגדול נשמע שאתה מפרסם קישור למוצר כלשהו ואתה מקבל כסף על כל אחד שקונה את המוצר. העניין הוא, איזו חשיפה אתה יכול לקבל לפרסום של המוצרים? זה מתאים לדעתי לאנשים עם המון עוקבים באינסטגרם וכו׳, אחרת לא רואה מאיפה כמות גבוהה של אנשים יזמינו דרך הלינק שלך חופשות ואיפור ומה לא. סתם דוגמא, לי יש סביב 800 עוקבים באינסטגרם, לא משהו רציני. מדי פעם אני מפרסם לינקים למבצעים באמת שווים שאני גם מקבל מזה משהו (נגיד קרדיט לקנות באפליקציה מסויימת) ובקושי אנשים נרשמים / שואלים. זה מאוד קשה, ובמיוחד בארץ שכולם חשדנים אקסטרא. לסיכום, אין כסף קל. יש אנשים מבריקים שעלו על דרכים יצירתיות לעשות אותו.

כן... בהצלחה להתחרות באמזון ואלי אקספרס...

יש דרכים אחרות לעשות כסף קל, למשל עבודה אמיתית..
או להתחיל לשדר באתרים למבוגרים כמו 4cam, יש אנשים שמרווחים שם 300 דולר ביום... ממנים את הלימודים שלהם ככה, או את הסייקלים או סתם בשביל לשלם שכר דירה.

בא לי לפעמים לבואו לבן זונה הבייתה ולפריע באיזה החיים רק כדיי שהוא יבין מזה

אם היה כסף קל אז כולם היו עושים את זה ואז זה כבר לא כסף קל בגלל התחרות כמו שהבחור פה ציין.
כן... בהצלחה להתחרות באמזון ואלי אקספרס...

מצד שני, עובדה שיש אנשים שעושים את זה ומביאים תוצאות אבל מדובר באחוז מאוד קטן מתוך כל אלו שניסו. זה כמו שבסרטוני מוטיבציה אוהבים להראות לך את הבן אדם שהגיע עם דולר לאהר"ב והתעשר אבל לא מדברים על המיליונים שהגיעו עם דולר ויצאו בלי התחתונים. האם הם בהכרח פחות טובים, פחות חדים, פחות חכמים? אולי אבל לפי דעתי יש פה גם הרבה עניין של מזל וטיימיניג טוב (שגם הוא במקום מסוים עניין של מזל כי רק בדיעבד אתה יודע אם באת בטיימינג טוב).

שיווק שותפים - כמו שציינו למעלה, אתה מפרסם קישור למוצר ובונה על זה שאנשים יראו ויקנו דרכך. בשביל זה אתה צריך חשיפה גדולה ועוד יותר חשוב השפעה גדולה בקרב קהילה מסוימת. כמו שג'ף ניפארד למשל מפרסם בסרטונים שלו חברה של ציוד לאימונים וחברה לתוספי תזונה ומראה איך הוא משתמש בהם. דוגמניות ודוגמני אינסטגרם שמפרסמים מוצרים וכו'.
בלי סמכות והשפעה בקרב קהילה מסוימת אני לא רואה איך אתה גורם לאנשים לקנות דווקא מהקישורים שלך. אני מכיר אחד שפתח קבוצת פייסבוק עם המלצות לקנייה של כל מיני גימקים באיביי, אולי זה עובד לו אבל אני לא יודע עד כמה.

דרופשיפינג - נשמע משולם, לנהל עסק קמעונאי בלי להחזיק מלאי פיזי. ברגע שמזמינים ממך אתה מעביר את ההזמנה ישר לספק הסיני והוא כבר מטפל בהכל. גם פה, יש אנשים שזה עובד להם אבל:
1) כמו שאתה יודע להזמין מאליאקספרס, כל אחד יכול יכול להיכנס לאליאקספרס ולקלוט שאתה מוכר את אותו המוצר בפי שניים.
2) אתה מסתמך על קנייה אימפולסיבית, קנייה שבה בן אדם רואה פרסומת, לוחץ וקונה ישר בלי לערוך השוואות. לפי דעתי, לאנשים היום יש מודעות גדולה להשוואת מחירים ולפלטפורמות הגדולות ולכן מאוד קשה להשיג קנייה אימפולסיבית.
3) אמרתי מקודם פרסום, מאחר שיש הרבה אנשים שעושים דרופשינג התחרות על מקום פרסום אדירה. האנשים הקטנים מתחרים אחד נגד השני אבל בתכלס הרשתות הגדולות והמבוססות אוכלות את כולכם ביחד. אולי פייסבוק יועילו בטובם להראות את הפרסומות שלך ברשות הפלסטינית כי שם שטח הפרסום הכי זול ובהצלחה בלהוציא מהם מכירה.
4) בהצלחה בלהתנהל מול הסינים וההמנטליות ולו"ז השנה המוזרים שלהם. בהתחלה (ואולי גם אף פעם) אין לך שום כוח מיקוח מולם. אולי כמה סוחרים באליאקספרס יכתבו לך באנגלית קלוקלת שברור שהם איתך ויעזרו לך אבל ברגע האמת אין להם שום אינטרס לעבוד איתך ולהשקיע בשליחת המוצרים לפי הדרישות שלך, אתה נמלה קטנה בשבילם.
5) עלויות חודשיות של הקמת אתר/החזקת פלטפורמה כדוגמת שופיפיי/ויקס.
6) שולי רווח קטנים מאוד מלכתחילה.

אמאזון - גם פה נשמע מושלם. אתה חושב על מוצר והם מייצרים אותו בשבילך, מאחסנים אותו ושולחים אותו בשבילך (fulfilled by Amazon) ובונה מותג.
1) סביר להניח שכבר אלפי אנשים חשבו על זה. ואתה מתחרה על להופיע בעמוד הראשון (מקסימום שני) מול עוד אלפי אנשים אז או שיש לך מוצר ממש ממש טוב (אבל סביר להניח שלא כי בדרך כלל מדובר פחות או יותר באותו מוצר פשוט עם כיתוב שונה) או שאתה נותן מחיר ממש נמוך ואז שולי הרווח שלך ממש קטנים אם בכלל קיימים.
2) בניגוד לדרושיפינג, פה אתה קונה את המלאי מראש ומשלם לא קצת על ההחזקה שלו.
3) אתה נתון לגחמות של אמאזון ואיביי. אם פתאום בא להם לשנות את האלגוריתם בצורה כזו שהמוצר שלך יעוף לעמוד השלישי, אין לך SAY מולם.
4) גם פה צריך שיווק אגרסיבי וחכם בשביל להגיע לעמוד הראשון ולהישאר שם.

הם עושים כסף. לא מהשיטה עצמה, אלא מהדרכה על השיטה עצמה שהם מוכרים ללקוחות. עונה לך על השאלה?
גם זה משהו שחשבתי עליו ואני גם חושב שהנתח העיקרי שלהם הוא ממכירת הקורסים. ולהתעשר ממכירת קורס על איך להתעשר מרגיש לי בעייתי למרות שמבחינת מי שמוכר את זה הוא כביכול מוכיח שהשיטה עובדת כי הוא התעשר.

בקיצור, זוהי רק דעתי האישית. מאוד יכול להיות שכתבתי הרבה שטויות ושכחתי כמה דברים כי אני לא כל כך בקיא בכל תחום ותחום, זוהי רק דעתי. עובדה שיש אנשים שזה עובד להם, זה אפשרי, אבל לא כל כך פשוט כמו שאוהבים למכור לך בקורסים.

בהצלחה!

אני אישית טרם נתקלתי בבנאדם שאמר לי :
ת'שמע גבר לקחתי קורס באינטרנט ועכשיו אני עושה 15K ביום בכמה שעות , אין לי בוס על הראש... ומאז הקורס הפכתי להיות Dan Bilzerian.

רוב הפרסומות לקורסים האלה מציגות לך איזה מצג שווא , ומושכות אליהם צעירים או אנשים במצוקה כלכלית שחושבים ששם הם ימצאו פתח לכסף קל.

"הסוד שמיליונרים יודעים ולא רוצים שתדעו...." 😆😆

אם היה כסף קל אז כולם היו עושים את זה ואז זה כבר לא כסף קל בגלל התחרות כמו שהבחור פה ציין.

מצד שני, עובדה שיש אנשים שעושים את זה ומביאים תוצאות אבל מדובר באחוז מאוד קטן מתוך כל אלו שניסו. זה כמו שבסרטוני מוטיבציה אוהבים להראות לך את הבן אדם שהגיע עם דולר לאהר"ב והתעשר אבל לא מדברים על המיליונים שהגיעו עם דולר ויצאו בלי התחתונים. האם הם בהכרח פחות טובים, פחות חדים, פחות חכמים? אולי אבל לפי דעתי יש פה גם הרבה עניין של מזל וטיימיניג טוב (שגם הוא במקום מסוים עניין של מזל כי רק בדיעבד אתה יודע אם באת בטיימינג טוב).

שיווק שותפים - כמו שציינו למעלה, אתה מפרסם קישור למוצר ובונה על זה שאנשים יראו ויקנו דרכך. בשביל זה אתה צריך חשיפה גדולה ועוד יותר חשוב השפעה גדולה בקרב קהילה מסוימת. כמו שג'ף ניפארד למשל מפרסם בסרטונים שלו חברה של ציוד לאימונים וחברה לתוספי תזונה ומראה איך הוא משתמש בהם. דוגמניות ודוגמני אינסטגרם שמפרסמים מוצרים וכו'.
בלי סמכות והשפעה בקרב קהילה מסוימת אני לא רואה איך אתה גורם לאנשים לקנות דווקא מהקישורים שלך. אני מכיר אחד שפתח קבוצת פייסבוק עם המלצות לקנייה של כל מיני גימקים באיביי, אולי זה עובד לו אבל אני לא יודע עד כמה.

דרופשיפינג - נשמע משולם, לנהל עסק קמעונאי בלי להחזיק מלאי פיזי. ברגע שמזמינים ממך אתה מעביר את ההזמנה ישר לספק הסיני והוא כבר מטפל בהכל. גם פה, יש אנשים שזה עובד להם אבל:
1) כמו שאתה יודע להזמין מאליאקספרס, כל אחד יכול יכול להיכנס לאליאקספרס ולקלוט שאתה מוכר את אותו המוצר בפי שניים.
2) אתה מסתמך על קנייה אימפולסיבית, קנייה שבה בן אדם רואה פרסומת, לוחץ וקונה ישר בלי לערוך השוואות. לפי דעתי, לאנשים היום יש מודעות גדולה להשוואת מחירים ולפלטפורמות הגדולות ולכן מאוד קשה להשיג קנייה אימפולסיבית.
3) אמרתי מקודם פרסום, מאחר שיש הרבה אנשים שעושים דרופשינג התחרות על מקום פרסום אדירה. האנשים הקטנים מתחרים אחד נגד השני אבל בתכלס הרשתות הגדולות והמבוססות אוכלות את כולכם ביחד. אולי פייסבוק יועילו בטובם להראות את הפרסומות שלך ברשות הפלסטינית כי שם שטח הפרסום הכי זול ובהצלחה בלהוציא מהם מכירה.
4) בהצלחה בלהתנהל מול הסינים וההמנטליות ולו"ז השנה המוזרים שלהם. בהתחלה (ואולי גם אף פעם) אין לך שום כוח מיקוח מולם. אולי כמה סוחרים באליאקספרס יכתבו לך באנגלית קלוקלת שברור שהם איתך ויעזרו לך אבל ברגע האמת אין להם שום אינטרס לעבוד איתך ולהשקיע בשליחת המוצרים לפי הדרישות שלך, אתה נמלה קטנה בשבילם.

אמאזון - גם פה נשמע מושלם. אתה חושב על מוצר והם מייצרים אותו בשבילך, מאחסנים אותו ושולחים אותו בשבילך (fulfilled by Amazon) ובונה מותג.
1) סביר להניח שכבר אלפי אנשים חשבו על זה. ואתה מתחרה על להופיע בעמוד הראשון (מקסימום שני) מול עוד אלפי אנשים אז או שיש לך מוצר ממש ממש טוב (אבל סביר להניח שלא כי בדרך כלל מדובר פחות או יותר באותו מוצר פשוט עם כיתוב שונה) או שאתה נותן מחיר ממש נמוך ואז שולי הרווח שלך ממש קטנים אם בכלל קיימים.
3) אתה נתון לגחמות של אמאזון ואיביי. אם פתאום בא להם לשנות את האלגוריתם בצורה כזו שהמוצר שלך יעוף לעמוד השלישי, אין לך SAY מולם.

גם זה משהו שחשבתי עליו ואני גם חושב שהנתח העיקרי שלהם הוא ממכירת הקורסים. ולהתעשר ממכירת קורס על איך להתעשר מרגיש לי בעייתי למרות שמבחינת מי שמוכר את זה הוא כביכול מוכיח שהשיטה עובדת כי הוא התעשר.

בקיצור, זוהי רק דעתי האישית. מאוד יכול להיות שכתבתי הרבה שטויות ושכחתי כמה דברים כי אני לא כל כך בקיא בכל תחום ותחום, זוהי רק דעתי. עובדה שיש אנשים שזה עובד להם, זה אפשרי, אבל לא כל כך פשוט כמו שאוהבים למכור לך בקורסים.

בהצלחה!

אני אוסיף הערה לתחום השיווק שותפים.

פעם זה היה מאוד חזק.
היום זה מאוד מאוד חלש.

הייתי בעל של אחד מהעמודים החזקים ביותר של מוצרים מהאייבי בתקופה ההיא. (מעל ל-80 אלף לייקים). עוד לפני כל הבולשיט של הקורסים. ובתקופה שאנשים אשכרה היו קונים ופעילים בפייסבוק.

בוא נגיד שבתקופות הכי הכי חזקות. הייתי עושה מזה 1500 דולר בחודש. הממוצע היה יותר לכיוון ה-1,000
אבל משהו השתנה בקהל הישראלי. הם התחילו להבין איך להבדיל בין קישור של שיווק לקישור רגיל.
וככה הגענו למצב שהיום ההכנסה הממוצעת שלי שואפת ל-70 דולר בחודש מהתחום הזה.

אה, ויש אופציה לעשות שילוב של שיווק שותפים עם דרופשיפינג. הכוונה, אתה מוכר את המוצר + יוצר קישור שעליו אתה מרוויח אחוזים. וגם באופציה הזאת, אין בזה היום מספיק כסף.

וגם אם המצב היה כמו בעבר. עדיין, זה לא כסף רציני. יש דרכים לעשות כסף הרבה יותר רציני.

ואת הדרכים האלה, בדרך כלל כל אחד שומר לעצמו.

אני אוסיף הערה לתחום השיווק שותפים.

פעם זה היה מאוד חזק.
היום זה מאוד מאוד חלש.

הייתי בעל של אחד מהעמודים החזקים ביותר של מוצרים מהאייבי בתקופה ההיא. (מעל ל-80 אלף לייקים). עוד לפני כל הבולשיט של הקורסים. ובתקופה שאנשים אשכרה היו קונים ופעילים בפייסבוק.

בוא נגיד שבתקופות הכי הכי חזקות. הייתי עושה מזה 1500 דולר בחודש. הממוצע היה יותר לכיוון ה-1,000
אבל משהו השתנה בקהל הישראלי. הם התחילו להבין איך להבדיל בין קישור של שיווק לקישור רגיל.
וככה הגענו למצב שהיום ההכנסה הממוצעת שלי שואפת ל-70 דולר בחודש מהתחום הזה.

אה, ויש אופציה לעשות שילוב של שיווק שותפים עם דרופשיפינג. הכוונה, אתה מוכר את המוצר + יוצר קישור שעליו אתה מרוויח אחוזים. וגם באופציה הזאת, אין בזה היום מספיק כסף.

וגם אם המצב היה כמו בעבר. עדיין, זה לא כסף רציני. יש דרכים לעשות כסף הרבה יותר רציני.

ואת הדרכים האלה, בדרך כלל כל אחד שומר לעצמו.
כמו כל דבר, הראשונים הם אלו שרואים את הכסף. ברגע שכל סרטון שני ביוטיוב יש איזה ילד בן 16 עם חצ׳קונים שמציע לך את הקורסים שלו, כנראה שכסף גדול כבר מאוחר מדי לראות מזה

חחח הכרתי אחד כזה דיבר המון המון, ביררתי עליו טוב טוב לפני שנכנסתי לזה.
הבחור גר אצל ההורים נוהג על גטס שבורה והוא מאבטח בגלובוס אשקלון. כנראה מרוויח לפעמים מפראיירים ההכנסה זה המכירה של הקורס אני חושב

אפשר לעשות מזה כסף, והטובים יכולים לעשות אחלה כסף, אבל זה לקחת הרבה ריזיקות ולהשקיע כל פעם כסף מעצמך,
מה שאומר שהרבה פעמים אפשר להפסיד במקום להרוויח.
זה עולם של ממש וחייב שיהיה הרבה ידע, וזה משהו שאין לרוב האנשים

בהצלחה!

למכור באמזון זה עסק לכל דבר. לא הייתי אומר שחרטא אבל בהחלט לא קל, ממש לא. אין לי מושג למה אנשים חושבים ככה

למכור באמזון זה עסק לכל דבר. לא הייתי אומר שחרטא אבל בהחלט לא קל, ממש לא. אין לי מושג למה אנשים חושבים ככה
לא אמרתי שלמכור באמאזון זה חרטא.
על שום שיטה שדיברתי עליה לא אמרתי שהיא חרטא, כל מה שציינתי זה עסק לכל דבר. רק ציינתי את הקשיים שאני מכיר בנוגע לכל סוג של שיטה שאני מכיר ולמה זה לא כזה ורוד כמו שזה נשמע. ולבסוף סיכמתי שזו עובדה שיש אנשים שמרוויחים מזה אבל זה לא כזה פשוט כפי שזה נשמע.

יש שיטה הרבה יותר מהירה: פותחים עמוד תרומות ורושמים שצריך לתרום נגיד 5 שקל למטרה מסוימת, אם יתרמו יותר מ-100 אנשים ביום, אפשר להרוויח סכום נאה

ממליץ ללמוד קצת על שוק ההון, לא מצריך הרבה תחכום ולמידה, ואפשר להרוויח מזה יפה מאוד במיוחד בתקופות משבר.

ממליץ ללמוד קצת על שוק ההון, לא מצריך הרבה תחכום ולמידה, ואפשר להרוויח מזה יפה מאוד במיוחד בתקופות משבר.
מסכים לגמרי. הייתי 100% משקיע עכשיו אם היה לי קצת הון נזיל. תקופה מושלמת להשקיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית