במידה ויש .. למישהו בלי שום ידע, בכל זאת איך מתחילים? איך אני בפועל עושה את הדברים האלה? זה מצריך ציוד/קשרים מיוחדים?מסכים לגמרי. הייתי 100% משקיע עכשיו אם היה לי קצת הון נזיל. תקופה מושלמת להשקיע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במידה ויש .. למישהו בלי שום ידע, בכל זאת איך מתחילים? איך אני בפועל עושה את הדברים האלה? זה מצריך ציוד/קשרים מיוחדים?מסכים לגמרי. הייתי 100% משקיע עכשיו אם היה לי קצת הון נזיל. תקופה מושלמת להשקיע.
במידה ויש .. למישהו בלי שום ידע, בכל זאת איך מתחילים? איך אני בפועל עושה את הדברים האלה? זה מצריך ציוד/קשרים מיוחדים?
הבנתי. כשאתם מדברים על זה שתקופה מושלמת להשקיע, הכוונה לדברים כמו דלק שצנחו בהמון וודאי יעלו אחרי המשבר? מאיפה אתם יודעים במה חכם להשקיע, עוקבים אולי אחרי אתרים מועילים? תודה על העזרה גבר, יש פעם ראשונה בכל דבר חחרק תוריד תאפליקציה של הבנק שלך של שוק ההון, תקרא לפני באינטרנט קצת ותשקיע.
הבנתי. כשאתם מדברים על זה שתקופה מושלמת להשקיע, הכוונה לדברים כמו דלק שצנחו בהמון וודאי יעלו אחרי המשבר? מאיפה אתם יודעים במה חכם להשקיע, עוקבים אולי אחרי אתרים מועילים? תודה על העזרה גבר, יש פעם ראשונה בכל דבר חח
יותר מזהאם מעכשיו תשים לונג ממונף על אחד המדדים ותחכה עם זה כמה חודשים אתה יכול בקלות להכפיל את הכסף שלך.
זה הדבר הכי בטוח אבל כמובן שיש עוד דברים.
תחפש בפייסבוק קבוצות של שוק ההון לי זה הכי עזר
הבנתי. כשאתם מדברים על זה שתקופה מושלמת להשקיע, הכוונה לדברים כמו דלק שצנחו בהמון וודאי יעלו אחרי המשבר? מאיפה אתם יודעים במה חכם להשקיע, עוקבים אולי אחרי אתרים מועילים? תודה על העזרה גבר, יש פעם ראשונה בכל דבר חח
לא רוצה להיות הורס שמחות אבל בין החוקים ראשונים בהשקעות אם לא הראשון - אתה לא מבין במשהו? אל תשקיע.הבנתי. כשאתם מדברים על זה שתקופה מושלמת להשקיע, הכוונה לדברים כמו דלק שצנחו בהמון וודאי יעלו אחרי המשבר? מאיפה אתם יודעים במה חכם להשקיע, עוקבים אולי אחרי אתרים מועילים? תודה על העזרה גבר, יש פעם ראשונה בכל דבר חח
לא הורס שמחות.. מעריך את התגובה. בדיוק התגובות שאני מחפשלא רוצה להיות הורס שמחות אבל בין החוקים ראשונים בהשקעות אם לא הראשון - אתה לא מבין במשהו? אל תשקיע.
למשל הרבה אנשים עכשיו רצו להשקיע בנפט כי המחיר נמוך:
א. מי אמר שהמחיר לא יכול לרדת עוד יותר? בעיקר לאור המריבות הפנימיות שלהם באופ"ק.
ב. אנשים רוכשים מכשירים עוקבי נפט בלי להבין שהמכשירים האלו מערבים עוד דברים חוץ מנפט: Avi Stern (ממליץ להצטרף לקבוצה הזו)
תתחיל לקרוא את הבלוג של הסולידית, צטרף לקבוצות בפייסבוק, תקרא עיתונות כלכלית, תחפש בגוגל best investment books, חפש ספר לימוד בנושא יסודות המימון ותתחיל ללמוד לאט לאט.
מסכים לגמרי. הייתי 100% משקיע עכשיו אם היה לי קצת הון נזיל. תקופה מושלמת להשקיע.
יותר מזה
אם תלמדו שפת תכנות רלוונטית. לדוגמה פיית'ון\רובי. ותעשו איתה את השימוש הנכון, אתה יכול להגיע למצב של חיזוי עתידי מדויק של מניות לבחירתך (הדיוק תלוי בעיקר ביכולות שלך, אם אתה יודע מה אתה עושה. זה יכול לשאוף ל-99% דיוק, וחשוב לציין שכוח עליון למשל קורונה, זה לא משהו כלול בחיזוי. ). ומכאן מה שנותר זה להשקיע.
מה שכן זה ממש לא קל כמו שזה נשמע. חתיכת כאב ראש. אבל בסוף זה משתלם מאוד.
אתה אפילו לא צריך ליצור את התוכנה בעצמך והשימוש בתחום הזה מסתכם אולי ב-3 שורות קוד. לא מורכבות במיוחדהירידות רק בהתחלה לדעתי. תראה מה קורה בארהב, קשה לי להאמין שהגענו לקצה
אם אתה מצליח ליצור תוכנה כזאת הדבר הכי אידיוטי שאתה יכול לעשות זה שרק אתה תשתמש בה.
מתחיל כבר לעצבן אותי כל הקטע הזה.
כמעט כל סרטון ביוטיוב שאני פותח עולה לי פרסומת של הדר אשוח עם ה"תותים" על הפנים.
התחלתי לראות גם בכל מיני מקורות תחום של "נכסים דיגיטליים"(תהרגו אותי אין לי מושג מזה אומר....) שאין לי מושג מזה אומר ועל מה בתאכלס אתה משלם ? ואיך מרוויחים מזה כסף ?
חבר שלי נכנס לזה לפני חודש כשהכל נפל וחורש כל היום.הבנתי. כשאתם מדברים על זה שתקופה מושלמת להשקיע, הכוונה לדברים כמו דלק שצנחו בהמון וודאי יעלו אחרי המשבר? מאיפה אתם יודעים במה חכם להשקיע, עוקבים אולי אחרי אתרים מועילים? תודה על העזרה גבר, יש פעם ראשונה בכל דבר חח
🤣🤣🤣היה פעם איזה אחד שפרסם "קורס מנעולן מקוון" בפרסומות בפייסבוק
מה ההגדרה שלך לכסף קל? כסף שמושג בלי מאמץ פיזי? גם זה מצריך המון עבודה קשה של לימודים וניהול סיכונים.
בשבילי כסף קל זה כסף שיורד עליך מהשמיים, ובגלל שזה לא קיים אין דבר כזה כסף קל בעיניי. אתה תמיד יכול לחכות שתיפול עליך איזה ירושה או שהבנק יזרים בטעות כמה מיליונים לחשבון שלך, אבל אין לך שום יכולת להשפיע על מאורע כזה.
וגם אם היה דבר כזה כסף קל כל אחד שיש לו טיפת הבנה לגבי האופי של המין האנושי יודע שאף אחד לא היה משתף אנשים אחרים בדרך לעשות את אותו כסף קל אם הוא היה יודע איך לעשות את זה, אז אם מישהו שובר את המוסכמה הזאת ומתנדב תמורת סכום סמלי לגלות לך איך עושים כסף קל כנראה שהבדיחה על חשבונך.
זה שככל שיש לך יותר כסף, יותר קל לך להמשיך לעשות עוד כסף זה דבר ידועשמע מסכומים מסוימים אתה יכול באמת לעשות ״כסף קל״ אבל בשביל שתגיע לסכומים האלה אתה צריך לעבוד קשה וגם אז לא בטוח שתגיע אליהם.
בקיצור, אין כסף קל. אלא אם אבאל׳ה מיליארדר