קלן יכול לעזור לטסט טבעי בpct

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
שאלה, כותרת ^

הרי הוא עוזר להוריד אחוזי שומן ולצבור שריר, נשמע כמו משהו שיכול לעזור בpct מתי שאין טסט ולגוף יש נטייה להשמין כתוצאה שההורמונים לא תומכים בשריר עד שחוזר הטסט הטבעי לאחר שירד לאפס עקב הפסקת החיצוני

וטסטוסטרון נועד לגברים צעירים עם רמות הורמונים ממוצעים פלוס שרוצים יותר שרירים?..
ההשוואה שלך לא נכונה.
כי מי שלוקח טסט,שואף לאותן תוצאות של מי שזקוק לטסט,וזה טסט גבוה.
מעבר לזה,איפה טסט הוכח אי פעם כמזיק? ואל תביא לי דוגמאות של אוברדוז,כי ויטמינים ואקמול הרגו הרבה יותר אנשים מסטרואידים

מי שזקוק לונטולין(או כל בטא אגוניסט אחר) זה כי הוא במצב חירום רפואי של הפרעות קצב לב או חולה כרוני במחלות נשימה.
המטרה שלו היא לחיות והמטרה של מי שלוקח קלן זה להרזות

ההשוואה שלך לא נכונה.
כי מי שלוקח טסט,שואף לאותן תוצאות של מי שזקוק לטסט,וזה טסט גבוה.
מעבר לזה,איפה טסט הוכח אי פעם כמזיק? ואל תביא לי דוגמאות של אוברדוז,כי ויטמינים ואקמול הרגו הרבה יותר אנשים מסטרואידים

מי שזקוק לונטולין(או כל בטא אגוניסט אחר) זה כי הוא במצב חירום רפואי של הפרעות קצב לב או חולה כרוני במחלות נשימה.
המטרה שלו היא לחיות והמטרה של מי שלוקח קלן זה להרזות
כמו שאתה טוען שלקלן תופעות לוואי מסוכנות, כך גם לטסט. לא מסכנות חיים כנראה, אבל זה נכון גם לקלן (גם אני אומר - אל תזכיר מקרים של אוברדוז וכאלה).

אני לא רב איתך או משהו ובטח לא מנסה לעודד פה שימוש בקלן, רק מנסה להבהיר נקודה שכלום ממה שאנחנו דנים עליו לא ממש סביר לקחת למטרות לשמן אנו, גברים צעירים ובריאים לרוב, לוקחים.

אני לא רב איתך או משהו ובטח לא מנסה לעודד פה שימוש בקלן, רק מנסה להבהיר נקודה שכלום ממה שאנחנו דנים עליו לא ממש סביר לקחת למטרות לשמן אנו, גברים צעירים ובריאים לרוב,

ואני רק מנסה להבהיר נקודה שקלן זה כנראה אחד הדברים בעלי הכי הרבה פוטנציאל נזק לגוף האדם שיש בפיתוח גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית