הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון עם משקולות בבית

• פותח/ת השרשור _Eli_A
  • פורסם בתאריך

_Eli_A

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אז ככה , אני שוקל להמשיך במסה ומפחד שאני לא אצליח לגדול כמו שצריך . יש לי בבית 2 משקולות שאני יכול להרכיב אותן עד 27.5 קילו. מוט אולימפי ומוט w וספה שאפשר לעלות ל45 מעלות ולשטוח ולישר .
האם בעזרת שלושת הדברים האלה אני כן יכול להמשיך כרגיל בפיתוח גוף ? התזונה למשל וסדר התוכנית שהייתה abc המורכבת מ a חזה יד אחורית b גב יד קדמית c רגליים כתפיים .
חשוב להדגיש שבנצ אני יכול לשים גג 30 קילו במוט והייתי מרים 40. ומשקולת יד פרפר 32 קילו ויש 27.5 .
תודה לעוזרים

לא ברור....
  • יש לך כלוב בבית או סטנד למוט כדי לעשות לחיצה בשכיבה?
  • כתבת שיש לך 30 ק"ג גג לשים במוט, הכוונה ל-15 ק"ג כל צד?
  • מכאן, איך מישהו שמרים 50 ק"ג בנץ' עושה פרפר עם דאמבלים של 32 ק"ג...? כדי לעשות פרפר נכון עם 27.5 ק"ג אתה צריך בנץ' של 100 ק"ג ל-12 חזרות ל-3-4 סטים במינימום אם לא יותר...
בכל אופן לשאלתך, אתה יכול עדיין להעלות במסה כל עוד תהיה במאזן קלורי חיובי עם תזונה מאוזנת וטובה וכל עוד הנפח יגדל באופן פרוגרסיבי.

למשל אם היית מרים 40 ק"ג + המוט(20קג) כלומר 60 ק"ג ל-x חזרות וכרגע יש לך 10 ק"ג פחות, אז תוסיף חזרות/תאט את קצב החזרות.

לצורך העניין במקום 4x10 עם 60 ק"ג שהם נפח כולל של 2,400, תעשה 4x12 עם 50 שזה אותם 2,400 ומשם תעלה כמות חזרות.

כמובן שזה לא אידאלי אבל להיפרטרופיה ומאסה בחזרות גבוהות הקירבה לכשל בחלק מהסטים תוכל לקדם אותך יותר. כל עוד הסטים מאתגרים מספיק. כמובן שזה עד גבול מסוים.

• פותח/ת השרשור
לא ברור....
  • יש לך כלוב בבית או סטנד למוט כדי לעשות לחיצה בשכיבה?
  • כתבת שיש לך 30 ק"ג גג לשים במוט, הכוונה ל-15 ק"ג כל צד?
  • מכאן, איך מישהו שמרים 50 ק"ג בנץ' עושה פרפר עם דאמבלים של 32 ק"ג...? כדי לעשות פרפר נכון עם 27.5 ק"ג אתה צריך בנץ' של 100 ק"ג ל-12 חזרות ל-3-4 סטים במינימום אם לא יותר...
בכל אופן לשאלתך, אתה יכול עדיין להעלות במסה כל עוד תהיה במאזן קלורי חיובי עם תזונה מאוזנת וטובה וכל עוד הנפח יגדל באופן פרוגרסיבי.

למשל אם היית מרים 40 ק"ג + המוט(20קג) כלומר 60 ק"ג ל-x חזרות וכרגע יש לך 10 ק"ג פחות, אז תוסיף חזרות/תאט את קצב החזרות.

לצורך העניין במקום 4x10 עם 60 ק"ג שהם נפח כולל של 2,400, תעשה 4x12 עם 50 שזה אותם 2,400 ומשם תעלה כמות חזרות.

כמובן שזה לא אידאלי אבל להיפרטרופיה ומאסה בחזרות גבוהות הקירבה לכשל בחלק מהסטים תוכל לקדם אותך יותר. כל עוד הסטים מאתגרים מספיק. כמובן שזה עד גבול מסוים.
אין לי סטנד. יש לי מוט ששוקל 10 קילו מישהו שומר לי ושאני מסיים הוא מוריד . 30 קילו הכוונה לכל צד . ובבנצ הכוונה 40 כל צד . לא ניסחתי נכון .
אז הדאמבלים שאני יכול להרכיב בבית זה 27.5 השאלה אם זה כן יכול לגרום לי להמשיך לעלות במסת השריר על ידי התזונה שהייתה לי עד עכשיו במסה שזה גירעון קלורי חיובי .

אין כזה דבר גירעון קלורי חיובי חחחח
יש מאזן קלורי חיובי
אם זה גירעון זה מלשונו שלילי

התשובה לשאלה שלך היא כן. אתה עדיין יכול להעלות מסת שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית