הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יהומבין בפעם הראשונה וחוקיות בארץ

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
אני מתכנן בפעם הראשונה להשתמש ביהומבין .
קראתי את כול המאמרים בפורטל קילוגרם אך אני לא הבנתי כמה דברים :
  • האם זה חוקי להזמין יהומבין מחול לישראל?
  • יהומבין מעלה את לחץ הדם אז למה לקחת עוד קפאין שמעלה את הלחץ הדם לשמים ואז אימון אירובי ,לא מספיק רק יהומבין בלבד?

נ.ב אני מקווה שלא עברתי על חוק מסוים בפורם.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא בא״ש נמוך שזה פחות מ12 לדעתי לא תראה מזה יותר מידי תמורה.
אכן אני לא בא"ש נמוך מ12, אבל אני מתכנן לעשות חיטוב רגיל במשך חודש(עד שהוא יגיע )
ואז להתחיל להשתמש.
בעיקר השאלה שלי האם זה יעבור במכס?

נערך לאחרונה:
אכן אני לא בא"ש נמוך מ12, אבל אני מתכנן לעשות חיטוב רגיל במשך חודש(עד שהוא יגיע )
ואז להתחיל להשתמש.
בעיקר השאלה שלי האם זה יעבור במכס?
לדעתי לא צריכה להיות עם זה בעיה זה אמנם לא חוקי כמו שpre workout לא חוקי בארץ אבל עדיין אפשר להזמין.

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא צריכה להיות עם זה בעיה זה אמנם לא חוקי כמו שpre workout לא חוקי בארץ אבל עדיין אפשר להזמין.
תודה רבה לך על העזרה 🤩
מקווה שלא יעצרו אותי:suicide:
יאללה הלכתי להזמין.
שאלה נוספות: קניתי עכשיו 90 כדורים (כמות ל15 יום) האם זה מספיק לי? או שאני יקנה עוד חבילה?
קראתי את פרוטוקול שומן עיקש וצריך לפחות 21 יום אבל אני מפחד לקנות 2 ולהתאכזב/ ואולי לגלות שאני אלרגי ליהמובין.

תודה רבה לך על העזרה 🤩
מקווה שלא יעצרו אותי:suicide:
יאללה הלכתי להזמין.

שאלה נוספות: קניתי עכשיו 90 כדורים (כמות ל15 יום) האם זה מספיק לי? או שאני יקנה עוד חבילה?
קראתי את פרוטוקול שומן עיקש וצריך לפחות 21 יום אבל אני מפחד לקנות 2 ולהתאכזב/ ואולי לגלות שאני אלרגי ליהמובין.
יוהמבין זה לא מוצר יקר יחסית אבל מסכים איתך שאפשר להתאכזב, אני אומר תנסה שבועיים עם מה שקנית אבל תתן אותם לשבועיים האחרונים של החיטוב בתור פוש כזה.

• פותח/ת השרשור
יוהמבין זה לא מוצר יקר יחסית אבל מסכים איתך שאפשר להתאכזב, אני אומר תנסה שבועיים עם מה שקנית אבל תתן אותם לשבועיים האחרונים של החיטוב בתור פוש כזה.
תודה רבה על העזרה , מקווה שיגיע מהר לארץ .
עדכון: היא נשלחה עכשיו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אל תצפה ליותר מידי ואם בכלל.
לא מצפה לכלום ... מנסה חבילה ורואה האם זה באמת עוזר. מקסימום בזבזתי 60 שקל (ואני יכול גם לבקש החזר ).
נ.ב החומר הזה נחקר המון וזה מוכח שיש תוצאות.

לא מצפה לכלום ... מנסה חבילה ורואה האם זה באמת עוזר. מקסימום בזבזתי 60 שקל (ואני יכול גם לבקש החזר ).
נ.ב החומר הזה נחקר המון וזה מוכח שיש תוצאות.
לקחתי את זה שהייתי על 6 אחוז שומן לא עושה כלום. וצריך להיות בצום. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לקחתי את זה שהייתי על 6 אחוז שומן לא עושה כלום. וצריך להיות בצום. בהצלחה
קודם כול שאני היה ב12% שומן ואז אני יתחיל .
חוץ מזה למיטב זיכרוני על אחוז כזה יהומבין פחות משפיע(אני יצטרף קישור של המחקר בהמשך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית