עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא קיראטין ולא הייתי סומך על כף מדידה שמדובר על מתחת ל100 מ"ג, תקנה משקל ואל תפגע בעצמך או לחילופין תקנה גרם ותמיס אותו בנוזל בנפח ידוע.תודה ,!
האבקה לא מגיעה עם כף מדידה ? בכל זאת נוזל עולה פי 3 (פר כמות) וזה משמעותי..
אתמול הכנתי 300 כדורים של קרדרין של 8 מג שיהיה לי לתקופה הקרובה, זה לא כזה מסובך כמו שזה נשמעאל תקנה אבקה זה לא בשבילך .
זה מסורבל הכמות שמגיע אליך זה שקית ואבקה כמו קוקאין בגודל ציפורן זה 1,000מ"ג עכשיו תפריד לקפסולות 10מ"ג לכל 1 ותקנה אבקה לדילול להוסיף לקפסולה כי ב10 מ"ג היא תהיה ריקה .
אל תתעסק תזמין נוזל .
קח טריק על חשבוני, תוסיף אבקה בצבע שונה למיקס - קקאו או כורכום או קינמון. ככה שאתה מסיים לערבב (אני משתמש במכתש ועלי) אתה יכול לראות התפלגות של האבקה הצבעונית ככה שאתה יודע שערבבת טוב.אתמול הכנתי 300 כדורים של קרדרין של 8 מג שיהיה לי לתקופה הקרובה, זה לא כזה מסובך כמו שזה נשמע
לוקחים 2400 מג קרדרין ועוד איזה 50 מ"ג אקסטרה, שמים 800 מג ביחד עם 38 גרם קריאטין מערבבים בתוך משהו, ואז ממלאים קפסולות
צפה בקובץ המצורף 54561
הלכתי למעבדה כדי לעשות את זה, יש שם משקל מדויק ודברים שעוזרים לערבב ובכללי שטח עבודה, רק הבאתי לשם מכונה שמייצרת קפסולות שהבאתי מaliexpress@nbaron אתה מבין איזה מסובך 🙄
לא שווה את החיסכון והכסף שאתה מוצא על הכלים לעשות את זה .
והבית שלך ניראה כמו מעבדה 🚔
לא עדיף כבר להזמין נוזל ולחסוך את הכאב ראש? 🫤הלכתי למעבדה כדי לעשות את זה, יש שם משקל מדויק ודברים שעוזרים לערבב ובכללי שטח עבודה, רק הבאתי לשם מכונה שמייצרת קפסולות שהבאתי מaliexpress
לא.., חסכתי שם הרבה כסף, הרבה וגם נהייתי מומחה בלעשות את זה..לא עדיף כבר להזמין נוזל ולחסוך את הכאב ראש? 🫤
נשמע מעניין, אולי אנסה בפעמים הבאות אבל מפחיד אותי שזה ילכלך הכל ואצא ביותר נזק מאשר תועלתקח טריק על חשבוני, תוסיף אבקה בצבע שונה למיקס - קקאו או כורכום או קינמון. ככה שאתה מסיים לערבב (אני משתמש במכתש ועלי) אתה יכול לראות התפלגות של האבקה הצבעונית ככה שאתה יודע שערבבת טוב.