הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סארמס באבקה או נוזל

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
בוקר טוב,

רציתי להזמין מסיינס ביו ראד או lgd, מה מומלץ יותר האבקה או הנוזל ?

ושאלה נוספת , אם הבנתי נכון באבקה יש 1000 מיליגרם כך שאם לוקח 10 מיליגרם זה מספיק ל 100 יום להבדיל מנוזל שיש 300 מיליגרם וזה מספיק רק ל30 יום ופחות משתלם ?

תראה זה תלוי בכמה דברים:
1. אבקה זולה יותר אבל אתה צריך משקל ודרך להכניס את זה לגוף באופן יומי שיהיה קל, לשקול כל יום 10 מג מגרם עם משקל שמדייק על מ"ג זה מעצבן.
2. אם אתה קונה אבקה ומכין נוזל בעצמך זה פיצוץ, אני ממליץ על 99% די מתיל סולפוקסיד (DMSO)
3. אם אתה קונה בנוזל אתה בעצם משלם על ההכנה אבל אתה לא יכול לסמוך מאה אחוז על מינון והרכב.
4. אתה לא יודע מתי הכינו את הנוזל וזה פקטור שקשור לחמצון כי בנוזל תרכובות מתחמצנות יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
תודה ,!
האבקה לא מגיעה עם כף מדידה ? בכל זאת נוזל עולה פי 3 (פר כמות) וזה משמעותי..

תודה ,!
האבקה לא מגיעה עם כף מדידה ? בכל זאת נוזל עולה פי 3 (פר כמות) וזה משמעותי..
זה לא קיראטין ולא הייתי סומך על כף מדידה שמדובר על מתחת ל100 מ"ג, תקנה משקל ואל תפגע בעצמך או לחילופין תקנה גרם ותמיס אותו בנוזל בנפח ידוע.

אל תקנה אבקה זה לא בשבילך .
זה מסורבל הכמות שמגיע אליך זה שקית ואבקה כמו קוקאין בגודל ציפורן זה 1,000מ"ג עכשיו תפריד לקפסולות 10מ"ג לכל 1 ותקנה אבקה לדילול להוסיף לקפסולה כי ב10 מ"ג היא תהיה ריקה .
אל תתעסק תזמין נוזל .

נערך לאחרונה:
אכן באבקה לא מגיע עם כלום .. אתה צריך להשיג הכל .. האבקה מיועדת למעבדות קטנות בבית .
הנוזל מגיע עם פיפטה מחוברת לפקק עם מדיד עליה ✌️ אתה תהנה .
שים את הנוזל במיץ אשכוליות סחוט טבעי (לא יודע למה כולם אומרים אשכוליות 😛) ויהיה לך גם טעים .

אל תקנה אבקה זה לא בשבילך .
זה מסורבל הכמות שמגיע אליך זה שקית ואבקה כמו קוקאין בגודל ציפורן זה 1,000מ"ג עכשיו תפריד לקפסולות 10מ"ג לכל 1 ותקנה אבקה לדילול להוסיף לקפסולה כי ב10 מ"ג היא תהיה ריקה .
אל תתעסק תזמין נוזל .
אתמול הכנתי 300 כדורים של קרדרין של 8 מג שיהיה לי לתקופה הקרובה, זה לא כזה מסובך כמו שזה נשמע
לוקחים 2400 מג קרדרין ועוד איזה 50 מ"ג אקסטרה, שמים 800 מג ביחד עם 38 גרם קריאטין מערבבים בתוך משהו, ואז ממלאים קפסולות
IMG-20200417-WA0000.jpg

אתמול הכנתי 300 כדורים של קרדרין של 8 מג שיהיה לי לתקופה הקרובה, זה לא כזה מסובך כמו שזה נשמע
לוקחים 2400 מג קרדרין ועוד איזה 50 מ"ג אקסטרה, שמים 800 מג ביחד עם 38 גרם קריאטין מערבבים בתוך משהו, ואז ממלאים קפסולות
צפה בקובץ המצורף 54561
קח טריק על חשבוני, תוסיף אבקה בצבע שונה למיקס - קקאו או כורכום או קינמון. ככה שאתה מסיים לערבב (אני משתמש במכתש ועלי) אתה יכול לראות התפלגות של האבקה הצבעונית ככה שאתה יודע שערבבת טוב.

@nbaron אתה מבין איזה מסובך 🙄
לא שווה את החיסכון והכסף שאתה מוצא על הכלים לעשות את זה .
והבית שלך ניראה כמו מעבדה 🚔
הלכתי למעבדה כדי לעשות את זה, יש שם משקל מדויק ודברים שעוזרים לערבב ובכללי שטח עבודה, רק הבאתי לשם מכונה שמייצרת קפסולות שהבאתי מaliexpress

הלכתי למעבדה כדי לעשות את זה, יש שם משקל מדויק ודברים שעוזרים לערבב ובכללי שטח עבודה, רק הבאתי לשם מכונה שמייצרת קפסולות שהבאתי מaliexpress
לא עדיף כבר להזמין נוזל ולחסוך את הכאב ראש? 🫤

לא עדיף כבר להזמין נוזל ולחסוך את הכאב ראש? 🫤
לא.., חסכתי שם הרבה כסף, הרבה וגם נהייתי מומחה בלעשות את זה..
וגם הכנתי פתרונות מנוזל/אני יכול להכין פתרון מנוזל גם, זה לא כזה סיפור, אבל מבחינת צריכה, מעדיף כדור מאשר נוזל , יותר נוח לי

קח טריק על חשבוני, תוסיף אבקה בצבע שונה למיקס - קקאו או כורכום או קינמון. ככה שאתה מסיים לערבב (אני משתמש במכתש ועלי) אתה יכול לראות התפלגות של האבקה הצבעונית ככה שאתה יודע שערבבת טוב.
נשמע מעניין, אולי אנסה בפעמים הבאות אבל מפחיד אותי שזה ילכלך הכל ואצא ביותר נזק מאשר תועלת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית