הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניתי סארמס

monstax

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
קניתי קרדרין וסטאנבול ממישהו בארץ ( עוד לא הגיע אליי) שחשבתי שהוא אמין הוא אושייה בטיקטוק עם הרבה עוקבים מי שמבין מבין ,
ושבדקתי ושאלתי אנשים על הבן אדם אמרו לי שהוא מוכר זיופים עכשיו השאלה היא כמה מסוכן זה לקחת זיופים שמדובר בסארמים ומה הסיכוים שזה באמת מזויף

כבר הבנתי במי מדובר..למה החלטת לקנות סארמס , כמה זמן אתה מתאמן? סארמס זה תרופות מחקר שרוב הסיכויים נופלים בהם על זיוף מדולל/כדור ריק מחומר אלא אם אתה מקושר ממש ממש טוב ויודע מאיפה להשיג

• פותח/ת השרשור
כבר הבנתי במי מדובר..למה החלטת לקנות סארמס , כמה זמן אתה מתאמן? סארמס זה תרופות מחקר שרוב הסיכויים נופלים בהם על זיוף מדולל/כדור ריק מחומר אלא אם אתה מקושר ממש ממש טוב ויודע מאיפה להשיג
אני מתאמן שנתיים והתייעצתי לפני והגעתי למסקנה שאני רוצה משהו אבל לא קיצוני כמו סטרואידים אנאבוליים אבל קצת מפחיד אחרי מה ששמעתי על הבן אדם שמוכר את זה

אני מתאמן שנתיים והתייעצתי לפני והגעתי למסקנה שאני רוצה משהו אבל לא קיצוני כמו סטרואידים אנאבוליים אבל קצת מפחיד אחרי מה ששמעתי על הבן אדם שמוכר את זה
שם המשפחה שלו מתחיל ב-א, נכון?

• פותח/ת השרשור
הבנתי אז הנקודה וחבל שיש אנשים כאלה בתחום ועוד מישנו שנחשב אושייה בטיקטוק והרבה ילדים עוקבים אחריו ומאין שגם קוניל ממני שלא אכפת להם מבריאות של אנשים ומוכרים סחורה כזאת זבל בלי פיקוח ויבוא מהודו שלך תדע מה יש באמת בגלולות עצמם מי שרוצה מוזמן לפנות בפרטי יש לי צילומי מסך והכל

קניתי קרדרין וסטאנבול ממישהו בארץ ( עוד לא הגיע אליי) שחשבתי שהוא אמין הוא אושייה בטיקטוק עם הרבה עוקבים מי שמבין מבין ,
ושבדקתי ושאלתי אנשים על הבן אדם אמרו לי שהוא מוכר זיופים עכשיו השאלה היא כמה מסוכן זה לקחת זיופים שמדובר בסארמים ומה הסיכוים שזה באמת מזויף
סארמס מזויף יכול להיות או כלום ושום דבר או סטרואידים (כי הם גם זולים יותר) והרווח שלו גדול יותר. או כל דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
סארמס מזויף יכול להיות או כלום ושום דבר או סטרואידים (כי הם גם זולים יותר) והרווח שלו גדול יותר. או כל דבר אחר.
אתה מכיר אולי את הבן אדם המדובר ויכול לומר לי אם החשש שלי מוצדק?

הרי אין לך שום דרך לדעת, לא משנה מה יגידו לך כאן או בכל מקום אחר, מה יש בכדורים האלה שקנית.
או שתחליט מראש שאתה לא לוקח סיכונים כאלה.
או שתחליט מראש שאתה בולע את השיט הזה.
אין לך אופציות אחרות.

• פותח/ת השרשור
הרי אין לך שום דרך לדעת, לא משנה מה יגידו לך כאן או בכל מקום אחר, מה יש בכדורים האלה שקנית.
או שתחליט מראש שאתה לא לוקח סיכונים כאלה.
או שתחליט מראש שאתה בולע את השיט הזה.
אין לך אופציות אחרות.
תכלס נכון אבל אולי יש למישהו ניסיון עם הסחורה שלו וככה זה קצת ירגיע אותי אתה מבין אני יותר חושש מזה שיש שם סטרואידים שיפגעו לי בציר שאני אפילו לא מודע לקיומם

גם אם למישהו יש נסיון עם הסחורה שלו, זה לא יספק לך אינפורמציה פוזיטיבית.
גם לספק שלך בעצמו אין מושג מה יש או אין בכדורים האלה.
אתה מחפש תחושת בטחון פסיכולוגית, והיא תהיה פייק אם תפתח כזו - כי כאמור לא תהיה לך אינפורמציה מעבר למה שאתה יודע כרגע.

ולמה אתה חושב שסארמס לא פוגעים בציר?

אם אתה שואל אותי עדיף לעשות סטרואידים מאשר לגעת בסארמס.
1. יותר תוצאות... מבחינת עלות תועלת.
2.פחות זיופים - רוב הסטרואידים בעיקר טסט עלות היצור שלהם זולה , לעומת סארמס.
3.רובם הגדול של הסטרואידים הקיימים בשוק קיימים ונחקרו כבר מעל 50 שנה... בעוד שסארמס יחסית חדשים ופחות נחקרו.

אני מאמין בGO BIG OR GO HOME..
אם אתה מפחד מסטרואידים אתה צריך לפחד גם מסארמס , רוב הסארמס בשוק זה אנבולים במינון מופחת.

אתה מכיר אולי את הבן אדם המדובר ויכול לומר לי אם החשש שלי מוצדק?
מה זה מכיר? יש פרס על ראשו יצא עליו חוזה חיסול 😉 ☠️
תקשיב לגבי קרדרין זה לא סארמס אם תתחיל שימוש בזה אתה לא תרגיש כלום זה אמור לעבוד בהמשך החודש לאנרגיה בעיקר. קרדרין מקורי לא יעשה כלום לציר שלך.

• פותח/ת השרשור
מה זה מכיר? יש פרס על ראשו יצא עליו חוזה חיסול 😉 ☠️
תקשיב לגבי קרדרין זה לא סארמס אם תתחיל שימוש בזה אתה לא תרגיש כלום זה אמור לעבוד בהמשך החודש לאנרגיה בעיקר. קרדרין מקורי לא יעשה כלום לציר שלך.
השאלה אם זה מקורי חחחחחח

תקשיב אתה מתעסק בתפל בעיני.
בין אם אתה מחפש תחושת ביטחון שמישהו יאשר לך שאותו אחד שכולם מכירים הוא לגיט',או שזה בכלל תחושת ביטחון כלפי עצמך.
אפחד לא נגע בנקודה-והיא אתה פאק*נג מתאמן כולה שנתיים!
מבטיח שאין לך מושג(לא בקטע רע)מה זה למקסם אימון.
למה לקפוץ לסארמים(גם משביתים ציר-משום מה כולם חושבים שזה עדיף)
ולא לעבוד על תזונה ואימונים כדי לצבור ידע וניסיון?

רק לחדד
סטנבוליק וקארדרין הם לא סארמים
לדעתי הם גם בזבוז כסף
הם יותר עוזרים לקרדיו וגם סטנבוליק בצורת כדור זבל של דבר
הביואביליטי שלו ממש נמוך וגם זמן מחצית חיים שלו בגוף הוא כ4 שעות זאת אומרת שאתה צריך לקחת אותו 3 פעמים ביום
וגם בגלל שהביואבליטי שלו ממש נמוך אתה צריך לקחת מינון של 30 מ"ג בשביל להרגיש משהו ...
עזוב וגם הבחור הזה שמתחיל בא פעם הייתי מכבד אותו אבל ממש ירד לי ממנו
יש לו הבנה גדולה בסטרואידים ו0 הבנה בסארמים או שהוא סתם מדבר שטיות בשביל למכור לילדים כמה שיותר
פעם הבחור היה ממש נגד mk-677 פתאום אחרי שהוא נהיה "סוחר" של השטיות האלה הוא התחיל להגיד שזה אחלה של דבר
וגם השטיות שהוא אומר שלסארמים "מקוריים" אין תופעות לוואי זה הבולשיט הכי גדול בהיסטוריה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית