הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניתי סארמס

monstax

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
קניתי קרדרין וסטאנבול ממישהו בארץ ( עוד לא הגיע אליי) שחשבתי שהוא אמין הוא אושייה בטיקטוק עם הרבה עוקבים מי שמבין מבין ,
ושבדקתי ושאלתי אנשים על הבן אדם אמרו לי שהוא מוכר זיופים עכשיו השאלה היא כמה מסוכן זה לקחת זיופים שמדובר בסארמים ומה הסיכוים שזה באמת מזויף

תן לי להרגיע אותך.
אני השתמשתי בסארמים שלו ולא נפלתי על זיוף כי הרגשתי שינוי. בסארמים ההשפעה היא קטנה מאוד לעומת סטרואידים
ומתחילים בחומרים יחסית חלשים כמו ראד ואז עוברים לליגנדרול ובסוף לכבדים כמו S23.
אל תצפה להשפעה דרמתית אלא רק לעלות מדרגה קטנה אם נתקעת.
השינוי הדרמתי מתחיל רק עם הורמונים כמו טסט או חומרים כדוגמת דיאנבול, וינסטרול, טרן, אנאדרול, דקה וכדומה ותלוי מה המטרה שלך

אזולאי לייצן גדול לקח ממני חומרים לפני כמה שנים אין לו מושג בכלום חוץ מלבלבל מח לילדים.
לא יודע מה איכות המוצר תנסה ותגיד לנו

קניתי קרדרין וסטאנבול ממישהו בארץ ( עוד לא הגיע אליי) שחשבתי שהוא אמין הוא אושייה בטיקטוק עם הרבה עוקבים מי שמבין מבין ,
ושבדקתי ושאלתי אנשים על הבן אדם אמרו לי שהוא מוכר זיופים עכשיו השאלה היא כמה מסוכן זה לקחת זיופים שמדובר בסארמים ומה הסיכוים שזה באמת מזויף
אחי היקר בתור אחד שעשה את הסארמים של אותו אדם. אומר לך וודאי וודאי וודאי שהם מקוריים 100 אחוז. פשוט עצוב שיש קנאים שעצוב להם שמישהו אחר מצליח אני אומר לך וודאי אין לך מה לדאוג הבחור הכי אמין בארץ.
ולגבי כל הקנאים כאן באמת שמגיע לכם רק רע תתבישו

אחי היקר בתור אחד שעשה את הסארמים של אותו אדם. אומר לך וודאי וודאי וודאי שהם מקוריים 100 אחוז. פשוט עצוב שיש קנאים שעצוב להם שמישהו אחר מצליח אני אומר לך וודאי אין לך מה לדאוג הבחור הכי אמין בארץ.
ולגבי כל הקנאים כאן באמת שמגיע לכם רק רע תתבישו
משמש אנונימי
הודעה ראשונה בפורום
לא מחשיד בכלל אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית