הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דור אקשטיין

Itayzzz

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אז ככה חברים לפני שבוע התחלתי את התוכנית שלו ואלה הנתונים שלי :
היקף רגליים 92 סנטימטרהיקף סביב הפופיק 82 סנטימטרמשקל 70.8גובה 1.76/7 לא מדויק ב100%.

עכשיו שוב השיטה שהוא נתן לי היא בערך כזאתי- לאכןל *רק צהריים*300 גר בשר רזה דגים רזים וכו׳+3 ירוקים

ביינים של 4 פריכיות עם גבנצ9% וירק (ירוק)

בערב בלי אימון: (כמו בצהריים)

ובערב עם אימון הטרנד הידוע עם הפיצה/סושי///אורז לבן/4 פיתית וכו׳.

בכל מקרה, המטרה שלי היא להעלות במסת השריר ולהתרחב מבחינת ידיים וצורת גוף.
אני לא מקצוען אבל הרגיש לי קצת מוזר דווקא השבוע האחרון ותחושת הרעב המוגזמת ואז להתפרק על פיצה ובנוסף כל חבריי המתאמנים טוענים שהשיטה הזאת נשמעת להם הרעבה ופשוט טרנדית, ואני צריך בדיוק ההפך לאכןל כמה שיותר חלבונים ופחממות בכדי להגיע למקום שאני רוצה.

שמתי לב שגם כל המתאמנים שמגיעים לתוצאות בעזרתו אלו מתאמנים שהיו יותר מלאים/שמנים וירדו, ועם שיטת ההרעבה זה באמת לא קשה.

אבל לא ראיתי פוסט אחד על מישהו שרצה לעלות דווקא במסת השריר תוך כדי עיצוב ופיתוח השריר כמוני

בקיצור רציתי לדעת מה דעתכם לגבי השיטה/המאמן והאם זה מה שנכון לי??

השיטה הכי טובה היא להבין שאין שיטה שעובדת חוץ מתפריט מאוזן בהתאם למטרות ותוכנית אימונים טובה. כל מי שמפתח שיטות וחושב שהוא עלה על "השיטה המנצחת" הוא במקרה הטוב טמבל.
לפעמים קשה לאנשים לקבל שהפיתרון עד כדי כך פשוט, אם אתה רוצה להתחטב אתה צריך להיות במינוס קלורי קל ולאכול מספיק חלבון ואם אתה רוצה להעלות במסת השריר אתה צריך להיות בפלוס קלורי קל ולאכול מספיק חלבון. נראה לאנשים שזה כל כך מסובך שצריך שיטות בשביל זה.
אגב, מילא היית אומר לי ש"שיטת ההרעבה" עובדת לך בחיטוב כי גם אני בימי החיטוב השחורים רעב מדי פעם (לא מרעיב את עצמי בשום צורה אבל ככה זה כשעוברים ממאזן קלורי חיובי לשלילי), אבל במסה? מי מרעיב את עצמו במסה? למה זה נשמע הגיוני להרעיב את עצמך ואז להתחרע בערב על מגש פיצה כדי להשלים את סך הקלוריות היומי כשאתה יכול להגיע לאותו סך קלורי בסוף היום כשאתה אוכל מסודר לאורך כל היום ולא מרגיש רעב? ובמיוחד כשאתה במסה שרעב זאת התחושה האחרונה שאתה צריך להרגיש?
השיטה הזאת לא נשמעת כמו משהו שהייתי עושה, ובטח שלא נשמעת כמו "שיטה" שתוביל אותך למקום יותר טוב מאשר אם לא תרעיב את עצמך במהלך היום.

השיטה הכי טובה היא להבין שאין שיטה שעובדת חוץ מתפריט מאוזן בהתאם למטרות ותוכנית אימונים טובה. כל מי שמפתח שיטות וחושב שהוא עלה על "השיטה המנצחת" הוא במקרה הטוב טמבל.
לפעמים קשה לאנשים לקבל שהפיתרון עד כדי כך פשוט, אם אתה רוצה להתחטב אתה צריך להיות במינוס קלורי קל ולאכול מספיק חלבון ואם אתה רוצה להעלות במסת השריר אתה צריך להיות בפלוס קלורי קל ולאכול מספיק חלבון. נראה לאנשים שזה כל כך מסובך שצריך שיטות בשביל זה.
אגב, מילא היית אומר לי ש"שיטת ההרעבה" עובדת לך בחיטוב כי גם אני בימי החיטוב השחורים רעב מדי פעם (לא מרעיב את עצמי בשום צורה אבל ככה זה כשעוברים ממאזן קלורי חיובי לשלילי), אבל במסה? מי מרעיב את עצמו במסה? למה זה נשמע הגיוני להרעיב את עצמך ואז להתחרע בערב על מגש פיצה כדי להשלים את סך הקלוריות היומי כשאתה יכול להגיע לאותו סך קלורי בסוף היום כשאתה אוכל מסודר לאורך כל היום ולא מרגיש רעב? ובמיוחד כשאתה במסה שרעב זאת התחושה האחרונה שאתה צריך להרגיש?
השיטה הזאת לא נשמעת כמו משהו שהייתי עושה, ובטח שלא נשמעת כמו "שיטה" שתוביל אותך למקום יותר טוב מאשר אם לא תרעיב את עצמך במהלך היום.

מחזק.
יצא לי לראות סרטונים שלו,הוא מדבר לפעמים כאילו הוא המציא את הגלגל וכאילו הוא לא רוכש כבוד לשום שיטה אחרת מלבד השיטה שלו.
מה זה משנה אם תאכל לדוגמא 3000 קלוריות ביום לאורך כל היום בכמה ארוחות תרגיש שבע אנרגטי במהלך היום ולא תחושת רעב.
מאשר להיות ערני לעבוד להיות כל היום במחשבות על כמה אתה רעב ובסוף היום לתקוע כמו חולה את כל האוכל?
התגובה מעליי היא השיטה הטובה והמאוזנת ולא כל מיני קיצורי דרך. תהנה מהדרך ובס מהתוצאות,אם לא תשבר מהר מאוד.

דור אקשטיין הוא ליצן, הוא מנסה למכור את השיטה שלו כאילו הוא המציא את הגלגל מחדש.
היא עובדת על אנשים שמנסים לרזות כי גם קוף מאומן יכול להדריך אנשים לרזות, אבל מי שרוצה ללמוד להגיע ליעדים שלו בצורה ברת שימור ובלי לסבול, אין לו מה לחפש עם דור.
עזוב את השיטה שלו, היא דפוקה

דור אקשטיין הוא ליצן, הוא מנסה למכור את השיטה שלו כאילו הוא המציא את הגלגל מחדש.
היא עובדת על אנשים שמנסים לרזות כי גם קוף מאומן יכול להדריך אנשים לרזות, אבל מי שרוצה ללמוד להגיע ליעדים שלו בצורה ברת שימור ובלי לסבול, אין לו מה לחפש עם דור.
עזוב את השיטה שלו, היא דפוקה
לא שאני מתווכח איתך כי אני די מסכים איתך.
אבל מה יש לך לענות לחברים שלי שהיו מתאמנים ודי נתקעו עם התוצאות שלהם וברגע שהתחילו ללכת על פי הדרך שלו (מבחינה תזונתית+ מבחינת התוכנית אימונים שלו , למשל שהוא ממליץ לעבוד בתוכנית פול באדי) הם התחילו לראות התקדמות? ובכללי על פי מה שהוא טוען הוא אוכל הרבה ג׳אנק ולא נראה כמו מה שהוא אוכל.
אם כבר דנים על אנשים פרטיים , מה דעתך על האחים levy fitness?

אבל מה יש לך לענות לחברים שלי שהיו מתאמנים ודי נתקעו עם התוצאות שלהם וברגע שהתחילו ללכת על פי הדרך שלו (מבחינה תזונתית+ מבחינת התוכנית אימונים שלו , למשל שהוא ממליץ לעבוד בתוכנית פול באדי) הם התחילו לראות התקדמות? ובכללי על פי מה שהוא טוען הוא אוכל הרבה ג׳אנק ולא נראה כמו מה שהוא אוכל.
אני חושב שיש כלל אצבע די פשוט בתעשייה הזאת

אם הם מעלים תוכן בלי חולצה למרות שאין שום צורך בזה חוץ משיווק ולהראות קוביות לרוב זה חרטטנים או ליצנים

אני חושב שיש כלל אצבע די פשוט בתעשייה הזאת

אם הם מעלים תוכן בלי חולצה למרות שאין שום צורך בזה חוץ משיווק ולהראות קוביות לרוב זה חרטטנים או ליצנים
אני לא מסכים, כי אם אני מקצוען ואני רוצה לשווק את עצמי?

כי השיטה שלו עובדת. הוא שומר על מאזן קלורי שלילי לאנשים שרוצים לרזות. פשוט בצורה טרדנית ומפגרת. זה לא שהוא עלה על משהו. אפשר לעשות את מה שהוא עושה בדרכים הרבה יותר סבירות ונוחות.

אם אתה רוצה לרזות - אני כבר יכול להגיד לך שפשוט תאכל רק חזה עוף ואורז מלא בכמויות קטנות לאורך כל היום (למה דווקא את זה? משהו שמאמן כושר מאוד מואכר בארץ נותן למתאמנים מתחילים שלו שרוצים לרזות). נחש מה? זה עובד. מרזים ממש. אבל האם זה הופך את לשיטה טובה? לא. זה לא מגוון, משעמם, לא טעים, מרעיב, וכד'.

אמלק - לא מדובר כאן בתחום שהוא שחור או לבן

אני לא מסכים, כי אם אני מקצוען ואני רוצה לשווק את עצמי?
אם אתה מקצוען אתה לא צריך להיות בלי חולצה כשאתה מדבר על דברים שלא מצריכים את זה כדי להוכיח שאתה מקצוען

פה ושם לעלות תמונה שלך בלי חולצה כדי באמת לתת דוגמה (נאה דורש נאה מקיים כמאמן) זה בסדר, או כשאתה מסביר על תרגיל שבאמת הכרחי שזה יהיה המצב

אבל זה לא המצב הם מעלים את עצמם בלי חולצה בכל סרטון בלי שום סיבה לזה חוץ מלהראות קוביות כי זה לרוב הדבר היחיד שיש להם להציע במקום ידע מורחב

נשמע לי גרוע ודור אקשטיין נשמע די חרטטן.
אבל אני לא רוצה לצאת נגד אף אחד, כי מה אני יודע.

אין מה לעשות, להרעיב את עצמך עובד.
אני לא אגיד שכל מה שהוא אומר טעות, אבל הדברים שהוא טוען שהוא יודע הוא לא יודע, והדברים שהוא צודק בהם זה לא מהסיבה שהוא טוען שזה עובד.
יש לך יותר סיכוי לעבור מבחן אם תנחש את כל התשובות מאשר לדעת מושלם את החומר ובכוונה לענות לא נכון

האמת שאין לי שום דבר באמת נגדם, לא מתחבר לשיטת השיווק שלהם, אבל לא נתקלתי עדיין במשהו משמעותי לא נכון שהם אמרו (חייב לציין שאני לא מכיר לעומק את כל מה שהם מפרסמים)

בוא נגיד, השיטה של דור אקשטיין לירידה במשקל "מצליחה" כי היא גורמת לאנשים להיות בגירעון קלורי ביומיום, לא כי הוא המציא את הגלגל מחדש.

בתוצאות בשטח, עודף קלורי מתון, כמות חלבון מספקת, מספיק שעות שינה ותכנית אימונים שדוגלת בפרוגרסיב אוברלואוד אלו הכלים לעלייה איכותית במסת השריר.
כך שאם אתה רוצה לגדול, לצום חצי יום ולקוות ש-"מסת השריר תעלה מעצמה" זה ממש לא הדרך.

צום לסירוגין זה אורח חיים ופיתרון נהדר לאנשים שלא רעבים בבוקר / מעדיפים להתחיל לאכול מאוחר יותר במהלך היום בעקבות אילוצים כאלו ואחרים.

זה בשום פנים ואופן לא "דיאטת קסם" לירידה במשקל - אבל גם לא "הרעבה" כלשהיא או יותר נזק מתועלת.

אפשרי בהחלט לשפר ביצועים עם צום לסירוגין, ומשום שזה מאפשר לך לאכול כמויות גדולות של אוכל בכל ארוחה ובצורה מסוימת "לווסת" את רמות הרעב (מניסיון, ככל שההתעסקות באוכל גדולה יותר, מרגישים יותר רעב "פסיכולוגי") - ניתן לאכול בצורה הזאת כמות מצומצמת של קלוריות ולא להיות רעב כל כך.

כל אחד באינטרנט חושב את עצמו גאון גדול ולוקח אורח חיים כלשהו שמיועד לאוכלוסיה מסוימת, מדביק אותו על הכלל ומייחס לו סגולות פלא "רפואיות" שאף אחד לא הכיר.

הכי חשוב זה להיות ביקורתי כלפי המידע שעובר באינטרנט וברשתות החברתיות.

בעיקרון ,
ממה שראיתי באינסטגרם של דור אקשטיין הוא לא דוגל בהרעבה , אלא לוותר על ארוחת בוקר (הוא כן מאשר שתיית נוזלים כמו קפה שחור בלי סוכר ומים) ולאכול ארוחת צהריים+ערב . אגב הוא אומר שלמי שקשה לא לאכול ארוחת בוקר הוא מאשר אותה בתנאים מסויימים.
הוא גם מאשר בתוכנית המסודרת שלו די הרבה ג׳אנק(גלידות , פיצות המבורגרים) בתנאים מסוימים כמובן .

**חשוב לי לציין שאני לא הולך על פי השיטה שלו ולא מייצג אותו **

**יש לי ידע מועט מינוס בנושא בשביל להתווכח על העניין.**

אלוהים ישמור

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200419_220038_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20200419_220038_com.instagram.android.jpg
    KB 67.7 · צפיות: 551
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית