הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא לאכול בבוקר - דור אקשטיין

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
הוא אומר שאם לא אוכלים 4 שעות בבוקר זה תורם לאיבוד שומן אני שומר על מינוס קלורי שלילי כל יום אבל לא כזה דחוף לי ארוחת בוקר תאמת אז חשבתי על זה

יש בזה טיפת אמת ?ןּ

יש בזה רק טיפה של אמת, טיפה בים.
אם לא תאכל ארוחת בוקר ותשאיר את שאר הארוחות זהות, אז בפועל אכלת פחות קלוריות, זה כזה פשוט.
אל תקשיב לליצן הזה, הוא לא יודע מה הוא מדבר. לרוב הוא טועה, וכשהוא כן צודק, זה לא בגלל הסיבה שהוא טוען. גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום

אי אכילת ארוחת בוקר רק מצמצמת את כמות השעות שאתה אוכל במהלך היום.
לחלק מהאנשים זה יעזור לצמצם את כמות האוכל היומית ולחלק יגדיל את כמות האוכל היומית כי הם יהיו רעבים.

זה לא שיטה שהוא פיתח או משהו, זה רק משהו שהוא כנראה המליץ עליו כי עליו זה עבד ועל כנראה גם עוד כמה לקוחות שלו(שהסכימו כמובן, אני מניחה שהוא לא כופה את השיטה על אנשים שרוצים לאכול ארוחת בוקר:sarcastic:)
יכולה להגיד לך שאני נצמדת לשיטה הזו כבר כמעט מעל ארבעה חודשים כי קראתי עליה באיזה מאמר וגם שמעתי עליה מהאינסטגרם של דור וזה ממש סבבה לי, לפעמים אני כן אוכלת אבל מנסה לדחות כמה שיותר את הארוחה הראשונה, ככה שיוצא שרוב בימים בשבוע אני אוכלת פעם ראשונה ביום - ארוחת צהריים, (אבל כן שותה קפה בלי סוכר עם ממש מעט חלב סויה, כפית קטנה של שמן קוקוס, ומלא מלא מים על הבוקר).
החסרונות של זה - אתה תהיה רעב במיוחד בהתחלה, לוקח לפחות שבוע שבועיים אפילו חודש לגוף להתרגל לזה שהוא לא מקבל אוכל בבוקר, ולכן עדיף לך להתחיל בהדרגה אם אתה מעוניין להתנסות: שבוע תתחיל מלא לאכול שעה מהקימה, שבוע אחריו שעתים, אחריו שלוש..
היתרונות של זה(בהשפעה עלי לפחות)- שבאמת אני יכולה לשחק אחכ עם הקלוריות שנשארות לי כל היום וזה ממש כיף ולא ככ מגביל אותי(אני כרגע בגרעון קלורי וסופרת קלוריות ליום).
בנוסף שמעתי שזה אחלה לאנשים שאוהבים להתאמן בבוקר-(שריפת השומן על בטן ריקה בבוקר מוגברת יותר.)

שורה תחתונה- יש המון שיטות של צום לסרוגין, לא בטוח שהן יהיו טובות ספציפית לשגרת היום יום שלך או לגוף שלך.. תנסה, תראה איך זה משפיע עליך ועל הגוף אחרי שבוע +-, ובהכי גרוע תפסיק, הכל בסדר, זה שבן אדם שנראלך מאוד מבין ממליץ באופן רשמי על משהו שהוא עושה לא מחייב אותך לפעול כמוהו..
בהצלחה! 😃

זה לא שיטה שהוא פיתח או משהו, זה רק משהו שהוא כנראה המליץ עליו כי עליו זה עבד ועל כנראה גם עוד כמה לקוחות שלו(שהסכימו כמובן, אני מניחה שהוא לא כופה את השיטה על אנשים שרוצים לאכול ארוחת בוקר:sarcastic:)
יכולה להגיד לך שאני נצמדת לשיטה הזו כבר כמעט מעל ארבעה חודשים כי קראתי עליה באיזה מאמר וגם שמעתי עליה מהאינסטגרם של דור וזה ממש סבבה לי, לפעמים אני כן אוכלת אבל מנסה לדחות כמה שיותר את הארוחה הראשונה, ככה שיוצא שרוב בימים בשבוע אני אוכלת פעם ראשונה ביום - ארוחת צהריים, (אבל כן שותה קפה בלי סוכר עם ממש מעט חלב סויה, כפית קטנה של שמן קוקוס, ומלא מלא מים על הבוקר).
החסרונות של זה - אתה תהיה רעב במיוחד בהתחלה, לוקח לפחות שבוע שבועיים אפילו חודש לגוף להתרגל לזה שהוא לא מקבל אוכל בבוקר, ולכן עדיף לך להתחיל בהדרגה אם אתה מעוניין להתנסות: שבוע תתחיל מלא לאכול שעה מהקימה, שבוע אחריו שעתים, אחריו שלוש..
היתרונות של זה(בהשפעה עלי לפחות)- שבאמת אני יכולה לשחק אחכ עם הקלוריות שנשארות לי כל היום וזה ממש כיף ולא ככ מגביל אותי(אני כרגע בגרעון קלורי וסופרת קלוריות ליום).
בנוסף שמעתי שזה אחלה לאנשים שאוהבים להתאמן בבוקר-(שריפת השומן על בטן ריקה בבוקר מוגברת יותר.)

שורה תחתונה- יש המון שיטות של צום לסרוגין, לא בטוח שהן יהיו טובות ספציפית לשגרת היום יום שלך או לגוף שלך.. תנסה, תראה איך זה משפיע עליך ועל הגוף אחרי שבוע +-, ובהכי גרוע תפסיק, הכל בסדר, זה שבן אדם שנראלך מאוד מבין ממליץ באופן רשמי על משהו שהוא עושה לא מחייב אותך לפעול כמוהו..
בהצלחה! 😃

לא לאכול ארוחת בוקר בכלל זה פיתרון מאוד אגרסיבי ולא מתאים לכל אחד, תלוי בשגרה.
אפשר באותה רמה פשוט לקצץ את הקלוריות של הארוחת בוקר ואז יש לך עוד מיני ארוחה/נשנוש להכניס במהלך היום.
האדם הזה מתיימר להיות מאמן אבל נותן שיטות שמה שעומד מאחוריהן באמת זה פשוט גירעון קלורי.
אם זה בלדחות ארוחות, להרעיב את עצמך ועוד כל מיני דרכים הזויות.
הכרתי כבר כמה אנשים שהלכו אליו ל"חיטוב" והוא הביא אותם למצב קרוב מאוד לשחיפים.
להרעיב את עצמי עד הצהריים זה לא משהו שהייתי מרגיל את עצמי אליו מבחירה.
עשיתי חיטובים בחיי ובאף חיטוב לא הגעתי למצבים של רעב קיצון וממש לא הייתי דוחה ארוחות, הייתי מרגיל את הגוף
שלי לאכול בדיוק בשעות מסויימות ובכמויות המדוייקות שהתאימו לשגרה שלי.
לא רואה היגיון בלא לאכול מהרגע שקמים 4 שעות, איך לפרוס את הארוחות שלך על מהלך היום זו בחירה שלך
וזה עניין שלך ואת יכולה לשחק עם זה לכאן או לכאן, מה שישפיע על ירידה / עלייה זה בסך הכל המאזן הקלורי ולא שום דבר אחר.

מסכימה לגמרי ובדיוק בגלל זה הדגשתי שזה משהו שהתנסיתי בו בעצמי כי אני אוהבת לנסות דברים חדשים ולגוון, לא הייתי ממשיכה עם זה בשום אופן אם הדבר היה פוגע בי בדרך כזו או אחרת, ומי יודע- אולי אפסיק מתישהו(אני מניחה שלא אמנע מארוחות בוקר עד גיל 80), חשוב לי להדגיש שאני מתאמנת יחסית חדשה, ובטח ובטח שבעולם התזונה אין לי נסיון או הסמכה כלשהי לייעץ לאנשים או למכור להם משהו שאני עושה בעצמי- הכל זו התנסות אישית שלי... אני מאוד מאמינה בגישה של התנסה ובדוק בעצמך ותמיד לצאת מנקודת הנחה שלא כל מה שמתאים לאחרים בהכרח יתאים לך, אנחנו אנשים שונים עם מבני גןף/שגרת יום/מטרות אימון שונות.. שכל אחד יעשה מה שטוב לו❤️

מסכימה לגמרי ובדיוק בגלל זה הדגשתי שזה משהו שהתנסיתי בו בעצמי כי אני אוהבת לנסות דברים חדשים ולגוון, לא הייתי ממשיכה עם זה בשום אופן אם הדבר היה פוגע בי בדרך כזו או אחרת, ומי יודע- אולי אפסיק מתישהו(אני מניחה שלא אמנע מארוחות בוקר עד גיל 80), חשוב לי להדגיש שאני מתאמנת יחסית חדשה, ובטח ובטח שבעולם התזונה אין לי נסיון או הסמכה כלשהי לייעץ לאנשים או למכור להם משהו שאני עושה בעצמי- הכל זו התנסות אישית שלי... אני מאוד מאמינה בגישה של התנסה ובדוק בעצמך ותמיד לצאת מנקודת הנחה שלא כל מה שמתאים לאחרים בהכרח יתאים לך, אנחנו אנשים שונים עם מבני גןף/שגרת יום/מטרות אימון שונות.. שכל אחד יעשה מה שטוב לו❤️

לגמרי, הבעיה היחידה היא שדור אקשטיין לא עושה שום דבר בהתנדבות,
ככה שכמו כל דבר שאת משלמת עליו את מצפה לתמורה הולמת ולא על דרכי הרעבה.

הלכתי לכמה תזונאים בחיי וההבדל שגרם לי להחליף הוא פשוט שחיפשתי מישהו שיצליח
להתאים לי תפריט ליכולת ולנוחות שלי, שיתאים לשגרה האישית שלי,
וכמובן יביא אותי לתוצאות שאני מחפש.
אם הייתי הולך לתזונאי והוא היה אומר לי שמע אל תאכל ותראה איך תרזה, הייתי מבקש החזר כספי מלא.

בהצלחה! 😃
יש הרבה הגיון במהלך הזה.

אבל באותו הגיון אפשר לומר שלא לאכול שום אוכל אחרי 6 בערב מרזה.

הבעיה שאני מוצא בלדלג ארוחת בוקר, קודם כל שהבוקר לא קיים אצלי. אני פשוט לא יכול לתפקד. ככל שהארוחת בוקר שלי מוקדמת יותר, אני תותח כל היום.
וראיתי שזה גרם להרבה אנשים לישון פשוט מאוחר, הם קמים ב11:00, ואוכלים ב13:00 והם פשוט הולכים לישון ב 3:00 לפנות בוקר. אז בעצם קיבלנו אותו אורך יום אם הבן אדם היה קם ב8:00 אוכל ב10:00 ויושן ב24:00.

באופן אישי אני מעדיף לאכול ארוחת בוקר מאוד מוקדם, במיוחד לאור העובדה שאני מתאמן בצהריים, ואני חייב שני ארוחות לפני אימון. ואז אני פשוט מפסיק לאכול ב20:00, ושותה שייק ב22:00 והולך לישון ב24:00.

במילים אחרות אפשר להשתמש באותו שיטה הפוך, בערב במקום בבוקר. גם יותר קל לי להירדם בלי אוכל.

אבל שוב, זה עניין של נוחות ומה שעובד לכל אחד.

אני יכולה לומר על עצמי שזה תלוי בתקופות.
יש פעמים שאני קמה מורעבת למות ואין סיכוי שאני אתפקד עד שאני לא אוכלת.
יש פעמים שאני קמה וכל מה שבא לי זה לשתות קפה.
זו שיטה מעולה אבל אין לה שום יתרון מגירעון קלורי פשוט
אני בתור מישהי רעבה במיוחד שחייבת לאכול המון כדי לשבוע פועלת מידי פעם בשיטה הזו נניח בחיטוב כי יש לי פחות קלוריות. ככה אני אני מדלגת על הארוחת בוקר ויש לי הרבה יותר קלוריות לשחק איתן בארוחת הצהריים/ערב
דור אקשטיין הזה נראה בלבלן מוח ואני ממליצה שתעשה ניסוי ותהייה/טעייה עד שתראה מה עובד לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית