הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת ציוד ספורט בעקבות הקורונה

• פותח/ת השרשור wwq10
  • פורסם בתאריך

wwq10

משתמש מתחיל
76
12
נק' מוניטין:
15
76
12
שלום לכולם

עקב המצב אני מעוניין לקנות שניים-שלושה מוצרים שיוכלו לעזור לי לשמור על כושר מינימלי. אשמח לעזרתכם בבחירה:

1. משקולת יד שניתן להבריג עליה פלטות. איזה חברה מומלצת? כמה פלטות שונות ניתן להבריג עליה ועד איזה משקל?

2. מזרן - בדרך כלל יש בחדרי כושר מזרנים די דקים שאם אתה שם אותם על הרצפה אתה עדיין מרגיש כאבים בגב. יצא לי להיתקל בחדר כושר במזרן עבה יותר וגם רך יותר שאורכו בערך 2 מטר.
חיפשתי קצת בזאפ ובעוד מספר מקומות, אבל לא הצלחתי למצוא משהו דומה (בעיקר יש מזרוני יוגה דקים).

3. ספת כושר - האם מומלץ לרכוש? כרגע הייתי מעוניין לבצע תרגיל לשרירים הבאים: יד קדמית, יד אחורית, כתפיים וחזה. אני לא חושב שאני אשתמש בספה הרבה בעתיד (במידה וארכוש) ואם ניתן להסתדר ללא, אז אעדיף לחסוך.

4. כמה עולה מוט לצורך ביצוע תרגיל של חזה? ראיתי מחירים של 200 ש"ח ומצד שני מחירים של 1,000 ש"ח וצפונה.

5. האם יש ציוד נוסף שהייתם ממליצים עליו? (ראיתי שהתייחסו בחלק מהטופיקים לגומיות וכו').

תודה מראש על העזרה.

קשה לקנות עכשיו ציוד כושר, כי כל המדינה די מושבתת.
בנוסף בגלל שסגרו את מכוני הכושר, הרבה כבר קנו את כל הציוד שיש בחנויות, ולא נשאר כמעט כלום.

לכן המלצתי לך, לקנות מה שתצליח, כי קשה למצוא דברים עכשיו.
1. משקולת יד שניתן להבריג עליה פלטות. איזה חברה מומלצת? כמה פלטות שונות ניתן להבריג עליה ועד איזה משקל?
מה שתצליח להשיג, מומלצת.
משקולות מעל 7.5 ק"ג הם די גדולות ולכן לא נוחות לדאמבל. עדיף לקנות 4 משקלות של 5 ק"ג פלוס שלי דאבלים מתברגים, ו4 של 2.5 ק"ג ו4 של 1.25 ק"ג ותוכל להכין לעצמך די הרבה משקלים בין 2 ק"ג עד 22 ק"ג כל יד. שזה נראה לי די מספיק. אם אתה מרגיש שאתה צריך יותר, תקנה משקלות של 7.5 ק"ג גם כן.
תתכונן שזה יעלה לפחות 10 ש"ח לק"ג.
3. ספת כושר - האם מומלץ לרכוש? כרגע הייתי מעוניין לבצע תרגיל לשרירים הבאים: יד קדמית, יד אחורית, כתפיים וחזה. אני לא חושב שאני אשתמש בספה הרבה בעתיד (במידה וארכוש) ואם ניתן להסתדר ללא, אז אעדיף לחסוך.
אפשר להסתדר בלעדיו.
4. כמה עולה מוט לצורך ביצוע תרגיל של חזה? ראיתי מחירים של 200 ש"ח ומצד שני מחירים של 1,000 ש"ח וצפונה.
אם אתה כבר קונה דאמבלים מתברגים, תקנה גם מוט מתברג.
וברגע שאתה קונה מוט מתברג, תקנה את האחד הכי זול שאתה מוצא.
5. האם יש ציוד נוסף שהייתם ממליצים עליו? (ראיתי שהתייחסו בחלק מהטופיקים לגומיות וכו').
זה תלוי בסוג האימון שלך.
ממה שנראה לי, אתה לא צריך שום ציוד, אבל דאמבלים יכולים לעזור מעט, ומוט עוד יותר, אבל אין משהו שאתה צריך במיוחד, השאלה מה אתה רוצה.
אני אישית חושב שמתקן מתח מאוד חשוב.

• פותח/ת השרשור
היי
תודה רבה לך העזרה

קשה לקנות עכשיו ציוד כושר, כי כל המדינה די מושבתת.
בנוסף בגלל שסגרו את מכוני הכושר, הרבה כבר קנו את כל הציוד שיש בחנויות, ולא נשאר כמעט כלום.

לכן המלצתי לך, לקנות מה שתצליח, כי קשה למצוא דברים עכשיו.

אכן, מחיפוש שלי במלא חנויות רשום על הרבה ציוד שאזל המלאי + שהם לא עונים בטלפון וכו' כך שאין אפשרות סבירה לבדוק גם כמה זמן המשלוח צפוי.
אם מישהו הזמין בזמן האחרון או מכיר חנות אמינה, אשמח להמלצות (במידה ומותר לתת קישורים בפורום לחנויות).

[QUOTEמה שתצליח להשיג, מומלצת.
משקולות מעל 7.5 ק"ג הם די גדולות ולכן לא נוחות לדאמבל. עדיף לקנות 4 משקלות של 5 ק"ג פלוס שלי דאבלים מתברגים, ו4 של 2.5 ק"ג ו4 של 1.25 ק"ג ותוכל להכין לעצמך די הרבה משקלים בין 2 ק"ג עד 22 ק"ג כל יד. שזה נראה לי די מספיק. אם אתה מרגיש שאתה צריך יותר, תקנה משקלות של 7.5 ק"ג גם כן.
תתכונן שזה יעלה לפחות 10 ש"ח לק"ג.][/QUOTE]

אני לא צריך יותר 😃
כמה פלטות אני יכול לשים על משקולת אחת? (יש מוטות עם אורכים שונים להברגה?)
כמה שוקלת המוט שמבריגים עליו?

אם אתה כבר קונה דאמבלים מתברגים, תקנה גם מוט מתברג.
וברגע שאתה קונה מוט מתברג, תקנה את האחד הכי זול שאתה מוצא.

יש לי דרך לעשות חזה עם מוט ללא ספה?

זה תלוי בסוג האימון שלך.
ממה שנראה לי, אתה לא צריך שום ציוד, אבל דאמבלים יכולים לעזור מעט, ומוט עוד יותר, אבל אין משהו שאתה צריך במיוחד, השאלה מה אתה רוצה.
אני אישית חושב שמתקן מתח מאוד חשוב.

הייתי מתאמן פול באדי כדי לשמור קצת על כושר.
קצת הליכון בהתחלה ואת התרגילים הבאים:
כפיפות ברך
פשיטות ברך
תאומים בסמית' מאשין
חזה עם מוט
יד קדמית
יד אחורית
כתפיים
ובסוף בטן.

אני לא צריך יותר 😃
כמה פלטות אני יכול לשים על משקולת אחת? (יש מוטות עם אורכים שונים להברגה?)
כמה שוקלת המוט שמבריגים עליו?
צריך לשאול את המוכרים.
המוט שלי שוקל 7 ק"ג, וראיתי מתברגים ששוקלים 2.5 ק"ג.
גם הסוגרים שוקלים משהו.
גם כמות הפלטות צריך לבדוק, אני יכול להעמיס 2 פלטות בכל צד של 5 ק"ג. שזה יוצא 27 ק"ג.
יש לי דרך לעשות חזה עם מוט ללא ספה?
על הריצפה אפשר לעשות "פלור פרס". זה שהמרפקים פוגעים ברצפה, אבל זה בסדר.
הייתי מתאמן פול באדי כדי לשמור קצת על כושר.
קצת הליכון בהתחלה ואת התרגילים הבאים:
כפיפות ברך
פשיטות ברך
תאומים בסמית' מאשין
חזה עם מוט
יד קדמית
יד אחורית
כתפיים
ובסוף בטן.
אתה יכול להמשיך לעבוד על חזה עם פלור פרס, שכיבות סמיכה, ופרפר.
ידי קידמי ואחויר יש לך המון תרגילים עם דאמבלים או שכיבה סמיכה בידיים צרות (יהלום).
בטן גם כן, כפיפות בטן.

לרגליים זה קצת מורכב, אבל תוכל לעשות "גובלט סקוואט" עם הדאמבל. או סוג של דדליפט עם שני דאמבלים. סתם קפיצות לגובה מסקוואט עמוק.
תרגילי סקוואט רגל אחת ולאנג'ים.
וגם כן סטיף לאג דדליפט לאמסטרינג.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לבדוק בחנויות בימים האחרונים ולא הצלחתי למצוא משקולות.
אם יש כאן מישהו שהצליח להזמין, אשמח לקבל את שם החנות וכמה זמן המשלוח לקח.

לאור המצב, אני חושב שאקנה גם ספה. אין לי דרך לבדוק אם היא נוחה. איזה דגמים מומלצים בתקציב סביר?
האם יש ספות שאפשר לעשות בהם תרגילים נוספים? (לדוגמה ספה שמכילה אופציה לעשות יד קדמית וגם אופציה לשים מוט אולימפי? או ספה שאפשר לעשות איתה גם תרגילים של רגליים)

תודה

ניסיתי לבדוק בחנויות בימים האחרונים ולא הצלחתי למצוא משקולות.
אם יש כאן מישהו שהצליח להזמין, אשמח לקבל את שם החנות וכמה זמן המשלוח לקח.

לאור המצב, אני חושב שאקנה גם ספה. אין לי דרך לבדוק אם היא נוחה. איזה דגמים מומלצים בתקציב סביר?
האם יש ספות שאפשר לעשות בהם תרגילים נוספים? (לדוגמה ספה שמכילה אופציה לעשות יד קדמית וגם אופציה לשים מוט אולימפי? או ספה שאפשר לעשות איתה גם תרגילים של רגליים)

תודה
ראיתי בספורטל חודש מלאי של משקולות

• פותח/ת השרשור
היי חברים

הצלחתי למצוא ספה.
https://d3m9l0v76dty0.cloudfront.ne...94/large/11583b0247d7a0d8398e7d64b1859745.jpg

זה לא בדיוק הדגם הזה. מישהו יודע למה משמשות התוספות של הרגליים?
האם ניתן להסיר אותן והתאמן בצורה נוחה (זה נראה שהמוט ברזל שלהן גבוה יותר מהגובה של המושב)
הסתכלתי עליה במגה ספורט ובסוף הזמנתי ספה כמו שיש בכל חדרי הכושר בלי משהו שמפריע לרגליים, אם תבין למה אני מתכוון
ואני חושב שניתן להסיר לא יעשו מוצר שיפריע לך ותתבאס עליו

ממליץ להמתין עם קניית ציוד, גם יש מחסור לכאורה עקב ביקוש מצד אנשים שתקועים בבתים וגם מי שכבר קנה וזה שכב אצלו סוף סוף עושה בזה שימוש.

לכן, תמתין עד שחדרי הכושר יפתחו לגמרי עד שהמדינה תיפתח והטיסות והמחירים יהיו הוגנים וגם המבחר.

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי עליה במגה ספורט ובסוף הזמנתי ספה כמו שיש בכל חדרי הכושר בלי משהו שמפריע לרגליים, אם תבין למה אני מתכוון
ואני חושב שניתן להסיר לא יעשו מוצר שיפריע לך ותתבאס עליו

אני לא מצליח למצוא מקום שיש לו ספות ויש גם תצוגה. אפילו במגה ספורט אין תצוגה.

הצלחתי בינתיים להשיג מוט אחד ועוד כמה פלטות.
קניתי חלק ברזל וחלק מצופים. שאלתי במגה ספורט אם יש הבדל בין הברזל למצופים ואמרו לי שלא.
כשהרכבתי בבית ראיתי שבעייתי לשים 3 פלטות מצופות כי הן עבות יותר.
הייתי שם היום, אבל לא הגיע ציוד.
בהתחלה אמרו לי שלא מחליפים פלטות ואחר כך אמרו שכנראה כן יחליפו כשיגיע ציוד.

בנוסף, חנויות נותנות אחריות של שנה על מוטות (לא יודע אם גם על המשקולות) ובמגה ספורט אין אחריות. לא יודע אם יש משמעות לאחריות, אבל בכל זאת...
אני קצת התאכזבתי מכל העניין (לדעתי זה לא כל כך מקצועי). ייתכן גם שבסוף הם לא יחליפו אותן וגם על הטרטור לבוא פעמיים כדי להחליף
ממליץ להמתין עם קניית ציוד, גם יש מחסור לכאורה עקב ביקוש מצד אנשים שתקועים בבתים וגם מי שכבר קנה וזה שכב אצלו סוף סוף עושה בזה שימוש.

לכן, תמתין עד שחדרי הכושר יפתחו לגמרי עד שהמדינה תיפתח והטיסות והמחירים יהיו הוגנים וגם המבחר.

בסך הכל, את המעט שקניתי, קניתי במחיר סביר.
מוט אחד ב-50 ש"ח (לא הצלחתי להשיג שני).
15 ש"ח ל-1.25 קילו ברזל
17.5 ל-1.25 קילו מצופה

עריכה: מאיזה שהיא סיבה זה שם לי את שתי ההודעות שלכם בתגובה אחת ולא בשתי תגובות נפרדות.

לתקופה הקרובה אם לא היה לי כלום, הייתי מביא טבעות וממתין עם הקניה של הציוד כושר..

ציוד כושר לבית הוא דבר שאתה יכול למצוא ממש בזול, בעיקר ביד 2 אני בניתי חדר כושר שלם מקניות קטנות משתלמות ויצא הוצאה מאוד נמוכה ממה שציפיתי..

לא חסר אנשים שמתים להיפטר מצלחות שצוברות להם חלודה במרפסת..

אם אתה לא בלחץ לתקופה הקרובה, לא הייתי קונה כרגע, כולם העלו מחירים בגלל הידיעה שיש צורך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית