עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מרגיש פתאום כל כך מטומטם.בזמנו קניתי מGYM MASTERY היו שם מחירים מעולים, 10-12 ש"ח לק"ג.
שווה בדיקה
מחיר סביר ומטה. השאלה זה האם 40 קילו פלטות יספיק לך. שים לב גם שלקנות בנפרד את הפלטות אצלם עולה 10 שקל לקילו לפלטות מתברגות, 45 שקל למשקולת יד ו130 למוט שמקבלים בחבילה הזאת. כלומר לקנות בלי המזוודה יעלה לך פחות (625 לעומת 650 עם המזוודה)מה לגבי הסט הזה, האם הוא יקר ואיכות גרועה? או שלאימון ביתי יכול להביא שימוש נורמלי?
סט משקולות - Claysport
אז בעיקרון אין כל כך הבדל במחיר, יוצא אותו דבר בערך רק שפה מוסיפים 25 שקל בשביל מזוודה?מחיר סביר ומטה. השאלה זה האם 40 קילו פלטות יספיק לך. שים לב גם שלקנות בנפרד את הפלטות אצלם עולה 10 שקל לקילו לפלטות מתברגות, 45 שקל למשקולת יד ו130 למוט שמקבלים בחבילה הזאת. כלומר לקנות בלי המזוודה יעלה לך פחות (625 לעומת 650 עם המזוודה)
נקודה למחשבה בהקשר של ציוד ספורט שאנשים מפספסים בארץ ממה שאני רואה
כדאי לא לחשוב על עלות מוצר ספורט אלא על ערך המכירה החוזר שלו.
משקולות ברזל רגילות יש יותר מדי, ובסוף הקורונה כולם יעיפו אותם כי זה תאכלס ממש לא נוח לשימוש. וכל מי שבאמת מתאמן בבית בלי קשר כנראה שלא יקנה, כי זה לא נוח. אז מה שיהיה זה שכנראה תתקעו עם סט בבית, עד הגל הבא.
מנגד לקנות מוט אולימפי ב500 שקל, ופלטות יד שנייה ב10-12 שקל לקילו הרבה יותר חכם לדעתי. כי זה ציוד שאנשים באמת רוצים. ואפשר למכור בעלות ואפילו ברווח.
אני ממש אנטי כל הסטים ומשקולות יד האונברסליות האלו, סטים לא נוחים בעליל ויש בשפע, והמשקולות יד האונבירסליות עשויות עם המון פלסטיק (יותר מהמקוריים שהם bowflex שגם שבירים) ויהרסו מהר מאוד.
לגבי דאמבלים וקטבלים, רק יד2
הם כל כך יקרים (וזה בא מאדם ששרף כסף על ציוד) ויש כל כך הרבה ביד 2 בפייסבוק שזה הזוי לדעתי לא לקנות משומש. זה ציוד שלא נהרס.
אם לא, סל ספורט בסך הכל בסדר עם המחירים שלהם בקורונה, ויש להם משלוחים חינם שחוסך כסף שם.
דווקא הסט ששלחתי נראה שהמוטות לא מפלסטיק והפלטות נראות די טוב.
לצערי אין לי מקום לשמור מוט אולימפי בבית... לכן חשבתי שהמזוודה תהווה פתרון מצוין בגלל שהמוט מתפרק ל 2 חלקים.
מה גם שאני די בטוח שכרגע יהיה מאוד קשה למצוא ציוד ספורט גם יד 2, והחנות אמרה שהסט ששלחתי אליו קישור כנראה יחזור באמצע אוקטבור למלאי.
אני אסתכל שוב לגבי יד 2 אבל לפי מה שאני רואה אין מציאות יותר מידיי כרגע. ואנשים גם מוכרים במחירים מופרזים ברמות.
לתכלית הזאת זה כנראה יספיק לך, אבל שים לב כמו שwhale אמר לך, כשתרצה למכור את המזוודה הזאת כנראה תקבל עליה אולי חצי ממה ששילמת כי בסוף הקורונה לא יהיה לזבל הזה שוק.אז בעיקרון אין כל כך הבדל במחיר, יוצא אותו דבר בערך רק שפה מוסיפים 25 שקל בשביל מזוודה?
האמת שלא התאמנתי בערך 3 שנים (ממש בלי כושר) אני חושב ש 40 קילו פלטות יספיקו לבנתיים לפחות לבנות טיפה כושר ולגרום לגוף לזוז קצת שלא יפצע. או שאני לא חושב נכון?
אם יש לך המלצה אחרת אשמח לשמוע פשוט זה נראה משתלם בסך הכל, ותמיד אפשר להזמין עוד פלטות.
לתכלית הזאת זה כנראה יספיק לך, אבל שים לב כמו שwhale אמר לך, כשתרצה למכור את המזוודה הזאת כנראה תקבל עליה אולי חצי ממה ששילמת כי בסוף הקורונה לא יהיה לזבל הזה שוק.
המוט שם אם הבנתי נכון מתפרק. זה בוודאות זבל. בכללי ציוד מתברג הרבה יותר חלש ולא עמיד בעומס. על המוט הזה כנראה לא תוכל להעמיס יותר מ100 קילו, ואולי אפילו פחות.כן קראתי את התגובות שרשמו לי הם גרמו לי להתלבטות רצינית.
אני שוקל על לחפש ספה מוט אולימפי ומשקולות פלטות בגודל כמו בחדרי כושר ואולי 2 בארים, ככה אני אצליח לחסות תרגילים כמו סקוואט דדליפט בנץ׳ פרס וכו׳...
כמה אתם חושבים שיכול לעלות כל התענוג הזה? וכמה מקום צריך בחדר כדי לממש דבר כזה?
ומשהו נוסף לא הבנתי מה ההבדל בין מה שיש בסט לבין אם אני אקנה מוט קצר מתברג עם פלטות אחרות? הרי כמה הבדל כבר אמור להיות ביניהם?
וממש תודה על העצות וההסברים לא מובן מאליו!!