הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk677

Itayhakun1

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-17
50
0
Mk677
מישהוהשתמש רק בmk למסה ונתן לו תוצאות?

ואפשר הסבר על rad140 וlgd4033
והאם אפשר לקחת אותם בלי טסט כדי לקבל תוצאות

נערך לאחרונה:
rad140 lgd4033 משחקים לך בביצים ומצריכים מיני pct לכל הפחות, אז אם אתה כבר עושה לעצמך תאקלים בlh fsh וכל זה, לא עדיף לעשות את זה לפי הספר טסט בייס וגם לקבל יותר תוצאות?

שלא לדבר על שבזמן הזה לא יהיה לך טסט טבעי ואתה עלול לסבול מבעיות רציניות עם אמביציה מוטיבציה וליבידו כתוצאה משימוש בחומרים...

זה לא משחק ילדים כל החומרים האלה ואם תתחיל לגעת בהם ולחשוב היי אני חכם גדול אני אקח כדורים שלא מצריכים pct כי זה מה שהדילר מכר לי שקר כלשהו אתה תמצא את עצמך מאוכזב או רוצה עוד תוצאות ובסוף גם תזריק טסט, אז לא עדיף מהתחלה? וגם לקבל יותר תוצאות..

או לא לגעת בכלל, זה הכי כדאי..

Mk677 זה חומר שעל פניו נשמע נהדר, היי הורמון גדילה בזול איזה כיף! אבל זה לא הורמון גדילה, זה בעקיפין עוזר להפריש אותו ולהפריש עוד כמה דברים בדרך כמו פרוקלטין אסטרוגן אולי, וגם הוא יכול להשאיר אותך עם גינו, אבל זה יכול לעשות לך בעיה בסוכרים בדם ולהוות טריגר לסכרת, אל תתפוס אותי במילה אבל לא כל הנוצץ הוא זהב

ואם אתה רוצה את האישור מחברי הפורום לשימוש בחומרים בלי הבנה בסיסית של מה הם עושים זה לא המקום

הערת אגב, תגובה 'חמורה' זו נכתבה בשל כך שיש לך מוניטין שלילי

אם טעיתי פה במשהו ממה שכתבתי אני מתנצל ואשמח לתיקונים, המשך שבוע טוב

• פותח/ת השרשור
rad140 lgd4033 משחקים לך בביצים ומצריכים מיני pct לכל הפחות, אז אם אתה כבר עושה לעצמך תאקלים בlh fsh וכל זה, לא עדיף לעשות את זה לפי הספר טסט בייס וגם לקבל יותר תוצאות?

שלא לדבר על שבזמן הזה לא יהיה לך טסט טבעי ואתה עלול לסבול מבעיות רציניות עם אמביציה מוטיבציה וליבידו כתוצאה משימוש בחומרים...

זה לא משחק ילדים כל החומרים האלה ואם תתחיל לגעת בהם ולחשוב היי אני חכם גדול אני אקח כדורים שלא מצריכים pct כי זה מה שהדילר מכר לי שקר כלשהו אתה תמצא את עצמך מאוכזב או רוצה עוד תוצאות ובסוף גם תזריק טסט, אז לא עדיף מהתחלה? וגם לקבל יותר תוצאות..

או לא לגעת בכלל, זה הכי כדאי..

Mk677 זה חומר שעל פניו נשמע נהדר, היי הורמון גדילה בזול איזה כיף! אבל זה לא הורמון גדילה, זה בעקיפין עוזר להפריש אותו ולהפריש עוד כמה דברים בדרך כמו פרוקלטין אסטרוגן אולי, וגם הוא יכול להשאיר אותך עם גינו, אבל זה יכול לעשות לך בעיה בסוכרים בדם ולהוות טריגר לסכרת, אל תתפוס אותי במילה אבל לא כל הנוצץ הוא זהב

ואם אתה רוצה את האישור מחברי הפורום לשימוש בחומרים בלי הבנה בסיסית של מה הם עושים זה לא המקום

הערת אגב, תגובה 'חמורה' זו נכתבה בשל כך שיש לך מוניטין שלילי

אם טעיתי פה במשהו ממה שכתבתי אני מתנצל ואשמח לתיקונים, המשך שבוע טוב

אז mk עדיף עם ארימדקס או תמוקספין?
או להזריק כבר וזהו.
אני רוצה כמה שפחות להתעסק בכל הזריקות וpct
בגלל זה קודם מעדיף משהו שיתן תוצאות לא משנה בכמה זמן

נערך לאחרונה:
אז mk עדיף עם ארימדקס או תמוקספין
אל תיקח תרופות בלי סיבה, שבוע אחרי תשאל שאלות על תופעות לוואי שיש לך, תעשה בדיקות דם ותראה מה קורה איתך ואז תשאל ייעוץ בהתאם, WhenWhen the compound is first started, prolactin may increase so individuals who are sensitive to this effect may need to run HCG alongside it at the start.

Only a small percentage of individuals will be sensitive to prolactin, typically around 1%. As a general guide, if you suffer gyno effects when you take Trenbolone, you’d be wise to run HCG with MK 677.
קברגולין או hcg וגם אז, אל תיקח סתם, תשאל מה הדבר הנכון, וואלה מעניין הנושא

יש לך הרבה מידע כאן בפורום על החומרים האלו , תירשום כל םעם שם של חומר שאתה רוצה לקרוא עליו בחיפוש של הפורום ותקרא .

ואם אין תוצאות תסדר תזונה או אימונים או שינה

חומרים זה לא למה שאתה מבקש, תוצאות תמיד יש בהינתן תנאים מתאימים, תשפר תזונה, תשפר שינה, תשפר התקדמות באימונים אם זה טכניקה נשימות אנערף ויהיה תוצאות

• פותח/ת השרשור
אל תיקח תרופות בלי סיבה, שבוע אחרי תשאל שאלות על תופעות לוואי שיש לך, תעשה בדיקות דם ותראה מה קורה איתך ואז תשאל ייעוץ בהתאם, WhenWhen the compound is first started, prolactin may increase so individuals who are sensitive to this effect may need to run HCG alongside it at the start.

Only a small percentage of individuals will be sensitive to prolactin, typically around 1%. As a general guide, if you suffer gyno effects when you take Trenbolone, you’d be wise to run HCG with MK 677.
קברגולין או hcg וגם אז, אל תיקח סתם, תשאל מה הדבר הנכון, וואלה מעניין הנושא

ישמצב אני יצטרך להזריק פרגניל אתה אומר?
ושבוע אחרי מה אני אמור ליראות בבדיקות דם

• פותח/ת השרשור
Mk677
מישהוהשתמש רק בmk למסה ונתן לו תוצאות?

ואפשר הסבר על rad140 וlgd4033
והאם אפשר לקחת אותם בלי טסט כדי לקבל תוצאות

לקחתי את ה MK677 לפני שנה - שנתיים בזמן סייקל
זה נותן לך רעב מטורף והרגשתי מלא, מפוצץ נוזלים, זה בעיקר מנפח אותך
בימים הראשונים היה לי קושי לנשום אז שילבתי אירובי ואז הסתדר

אבל אחר כך קמתי באמצע הלילה עם הרגשה שלא הרגשתי בחיים
הרגשתי כיאילו אני רוצה להקיא והזעתי כמו מטורף
בקיצור הייתי מעולף כמה זמן עד שחברה שלי הזמינה לי מד"א
יכול להיות זה רק אצלי התופעות לוואי האלה, אבל אני לא יגע בחרא הזה שוב אחרי מה שהיה לי

תודה רבה אחי!
מזה נותן 4-5 ימים יומיים לא, ישלך קישור להביא לי לקרוא?
לא נותן לגוף להתרגל וההשפעה טובה יותר. חכה יגיע הרוקח הוא יסביר לך טוב ממני.
לקחתי את ה MK677 לפני שנה - שנתיים בזמן סייקל
זה נותן לך רעב מטורף והרגשתי מלא, מפוצץ נוזלים, זה בעיקר מנפח אותך
בימים הראשונים היה לי קושי לנשום אז שילבתי אירובי ואז הסתדר

אבל אחר כך קמתי באמצע הלילה עם הרגשה שלא הרגשתי בחיים
הרגשתי כיאילו אני רוצה להקיא והזעתי כמו מטורף
בקיצור הייתי מעולף כמה זמן עד שחברה שלי הזמינה לי מד"א
יכול להיות זה רק אצלי התופעות לוואי האלה, אבל אני לא יגע בחרא הזה שוב אחרי מה שהיה לי
בשל איזה חברה השתמשת ?

• פותח/ת השרשור
מה אומרים על החברה הזאת?

קבצים מצורפים

• IMG-20200419-WA0011.jpg
    IMG-20200419-WA0011.jpg
    KB 70.4 · צפיות: 73
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית