הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk677

Itayhakun1

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-17
50
0
Mk677
מישהוהשתמש רק בmk למסה ונתן לו תוצאות?

ואפשר הסבר על rad140 וlgd4033
והאם אפשר לקחת אותם בלי טסט כדי לקבל תוצאות

נערך לאחרונה:
מה אומרים על החברה הזאת?
התחילו לרוץ חזק במרכז 😄 קצת מדוללים לפעמים לא עובדים לפעמים עובדים , לא מדוייקים כזה .
MK677 בשבועיים הראשונים אתה מתפוצץ נוזלים ואחריי זה מסתדר לאט לאט וההרגשה נהיית טובה .

מה אומרים על החברה הזאת?

לא מכיר את החברה הזאת
ואתה צריך להבין שאם השם שלה לא מוכר כנראה שהכינו את הכדורים באיזה מוסך או חדר בבית ואז הסיכוי לקבל הרעלה יותר גבוה
אני לא הייתי תופס את הסיכון הזה, עדיף להשקיע עוד כמה שקלים כדי לקבל UG איכותי

סארמים זה זבל בלי טיפת מידע אחת אמינה עליהם. עדיף תעשה סייקל טסט, פיסיטי נורמלי ושלום על ישראל.
למה ? מlgd מינון מאוד נמוך קיבלתי תוצאות מאוד יפות.
למה לי להתעסק עם זריקות ותרופות pct?

יכול להיות שבעתיד אעשה טסט פרופ 300 מג (בשביל להימנע מתפועות לוואי של דילול שיער) וlgd 10 מג, אבל כרגע לא.

יכול להיות שבעתיד אעשה טסט פרופ 300 מג (בשביל להימנע מתפועות לוואי של דילול שיער) וlgd 10 מג, אבל כרגע לא.
מ 10 מג lgd יש צפי לדילול שיער ?

גם מ lgd אתה בעצם צריך פיסיטי,
עדיף כבר להריץ סייקל טסט פשוט לא ארוך יותר מידי ופיסיטי רגיל. תוצאות שמיים וארץ ואתה הולך על בטוח.
אני מדבר מהניסיון שלי עם סארמים שזה הכל עבודה בעיניים, אם אתה כבר משחק במערכת ההורמונאלית שלך תעשה את זה בתחום שכבר הרבה יותר נחקר והרבה יותר מובן. ומבחינה כספית אולי יצא לך אפילו זול יותר

גם מ lgd אתה בעצם צריך פיסיטי,
עדיף כבר להריץ סייקל טסט פשוט לא ארוך יותר מידי ופיסיטי רגיל. תוצאות שמיים וארץ ואתה הולך על בטוח.
אני מדבר מהניסיון שלי עם סארמים שזה הכל עבודה בעיניים, אם אתה כבר משחק במערכת ההורמונאלית שלך תעשה את זה בתחום שכבר הרבה יותר נחקר והרבה יותר מובן. ומבחינה כספית אולי יצא לך אפילו זול יותר
לא הייתי צריך pct מ5 מג של lgd לחודשיים. גם 4 ימים אחרונים לקחתי 10 מג כי רציתי לגמור אותם. התוצאות היו מעולות מעבר לציפיות. איך ידעתי שלא צריך pct? הליבדו היה טוב (טוב יותר על lgd), בחלק מהתרגילים המשקלים עלו ובחלק טיפונת ירדו אבל חזרו אחרי כמה שבועות של אימונים.

הבעיה שלי על סטרואידים זה התופעות לוואי ההורמנליות שבא איתן. בנוסף בסארמס אני לא מגיע למצב שהשאשכים שלי מושבתות.

נכון, סטרואידים חזקים הרבה יותר, אבל כרגע אני מעדיף ללכת בין הטיפות. יש סיכוי שאת הסייקל הראשון שלי אעשה על 300 מג טסט', אבל לא כרגע בתכנון.
מ 10 מג lgd יש צפי לדילול שיער ?
אל תיקח 10 מג lgd, זה המון. תקבל תוצאות יפות גם מ5 מג. בגיל שלך גם 5 מג יכול לפגוע בשיקום שלך לאחר מכן, אז הייתי מחזיק איזו תרופת pct בצד במידה ו...

ולא, lgd לא פוגע בשיער. זו הסיבה למה אני מעדיף סארמס.

לא הייתי צריך pct מ5 מג של lgd לחודשיים. גם 4 ימים אחרונים לקחתי 10 מג כי רציתי לגמור אותם. התוצאות היו מעולות מעבר לציפיות. איך ידעתי שלא צריך pct? הליבדו היה טוב (טוב יותר על lgd), בחלק מהתרגילים המשקלים עלו ובחלק טיפונת ירדו אבל חזרו אחרי כמה שבועות של אימונים.

הבעיה שלי על סטרואידים זה התופעות לוואי ההורמנליות שבא איתן. בנוסף בסארמס אני לא מגיע למצב שהשאשכים שלי מושבתות.

נכון, סטרואידים חזקים הרבה יותר, אבל כרגע אני מעדיף ללכת בין הטיפות. יש סיכוי שאת הסייקל הראשון שלי אעשה על 300 מג טסט', אבל לא כרגע בתכנון.

אל תיקח 10 מג lgd, זה המון. תקבל תוצאות יפות גם מ5 מג. בגיל שלך גם 5 מג יכול לפגוע בשיקום שלך לאחר מכן, אז הייתי מחזיק איזו תרופת pct בצד במידה ו...

ולא, lgd לא פוגע בשיער. זו הסיבה למה אני מעדיף סארמס.
אפשר לשאול של איזה חברה קנית ? אני חושב לקנות של סיינס ביו (קניתי בעבר narrow בכדורים של 10 מג ואחרי שבועיים הפסקתי כי לא הרגשתי כלום)
נ.ב אפשר לקבל גינו מ 5 מג על חודשיים במהלך או בסיום (ללא pct ) הסייקל lgd?

נערך לאחרונה:
אפשר לשאול של איזה חברה קנית ? אני חושב לקנות של סיינס ביו (קניתי בעבר narrow בכדורים של 10 מג ואחרי שבועיים הפסקתי כי לא הרגשתי כלום)
נ.ב אפשר לקבל גינו מ 5 מג על חודשיים במהלך או בסיום (ללא pct ) הסייקל lgd?
השתמשתי בnarrows בlgd והרגשתי.

ניתן לקבל גינו לא באופן ישיר מהlgd, סיכוי מאוד קטן, אבל אפשרי. מציע לך לקרוא.

ב narrow הכדורים מגיעים 10...חילקת אותם ? באיזה שלב/אחרי כמה זמן התחלת להרגיש ?
מציע לך לקרוא את הבלוג שלי שעשיתי על זה. ממה שזכור לי הpeak הגיע אחרי 3 שבועות וחילקתי את הקפסולות לחצי.

• פותח/ת השרשור
התחילו לרוץ חזק במרכז 😄 קצת מדוללים לפעמים לא עובדים לפעמים עובדים , לא מדוייקים כזה .
MK677 בשבועיים הראשונים אתה מתפוצץ נוזלים ואחריי זה מסתדר לאט לאט וההרגשה נהיית טובה .
על איזה חברות אתה ממליץ?
ומה לגבי הטסט הזה, טוב או לא?
לחברה קוראים רינו פארם
לא חשוב חברים הזמנתי מהאינטרנט
תודה לכולם

קבצים מצורפים

• Screenshot_2020-04-22-17-07-53-533_com.whatsapp.png
    Screenshot_2020-04-22-17-07-53-533_com.whatsapp.png
    KB 297 · צפיות: 54
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית