שאלה לגבי מכסת חלבונים

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
היי,
ידוע שלכל בן אדם יש מכסת חלבון יומית שהוא צריך לצרוך בשביל שהשריר יקבל את מנת החלבון המספקת שלו להתפתח.
לאדם פעיל הנוסחה היא 1.5 כפול המשקל גוף(תקנו אותי אם אני טועה).
השאלה שלי כזאת:
אם לצורך העניין לדוגמא יצא שאני צריך לצרוך 120 גרם חלבון ביום, האם יש הבדל אם צרכתי 60 גרם או 80 גרם? האם ככה שהתקרבתי למכסה אני ״ממעזר נזקים״ או שלא משנה כמה צרכתי מתחת למנה היומית אם לא צרכתי מספיק זה לא יעיל כלל?

לא הבנתי. אתה מתכוון לכל שאם אתה כופל את משקל גופך ב1.5 זה כמות החלבון שלעייך לצרוך? אם כן אז זה לא נכון. זה נע בין 1.6-2
עכשיו, עד כמה שידוע לי תמיד ישיף להגיע למכסת החלבון מאחר וכל עוד את לא צרוך מספיק חלבון זה פוגע בגדילת השריר (כמובן). כמובן שעדיף לצורך כמה יותר חלבון ועדיף לצרוך 80 גרם חלבון מאשר 60 או 40.. אם אתה מצליח להגיע שווה לך לבדוק אופציה אבקת חלבון או מוצרים עשירים בחלבון (תלוי במטרה שלך).

אתה צריך מינימום 1.6 לקילו כדי למקסם עלייה במסת השריר
אם זה חד פעמי אז לא קורה כלום אבל אם לאורך זמן אתה מגיע ל60 או 80 יכול להיות פגיעה בעלייה במסת השריר או אפילו ירידה במסת השריר
אני די בטוח ש80 זה יותר טוב מ60

ההמלצות לאדם שמתאמן הן 1.6-2.2 גרם לקילו, ובמידה ויום אחד לא תצרוך את זה לא יקרה כלום, אם זה מעבר אז ככל שתתקרב יותר ליעד ככה יהיה יותר טוב. זה לא הכל או כלום

• פותח/ת השרשור
ההמלצות לאדם שמתאמן הן 1.6-2.2 גרם לקילו, ובמידה ויום אחד לא תצרוך את זה לא יקרה כלום, אם זה מעבר אז ככל שתתקרב יותר ליעד ככה יהיה יותר טוב. זה לא הכל או כלום
תודה,
איך אני יודע כמה אני צריך לצרוך בסקאלה בין 1.6 ל2.2? או שגם פה ככל שאני מתקרב ל2.2 מבורך העניין?

תודה,
איך אני יודע כמה אני צריך לצרוך בסקאלה בין 1.6 ל2.2? או שגם פה ככל שאני מתקרב ל2.2 מבורך העניין?
אלא אם אתה ספורטאי פעיל מאוד, תבחר מספר רנדומלי בתוך הסקאלה וזו הכמות שאתה צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית