הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע ופיתוח גוף

השפיץ

משתמש מתחיל
82
19
נק' מוניטין:
5
82
19
אני מתכנן לעשות קעקוע באמה הפנימית בזמן הקרוב (יש לי תור בסטודיו, איך שיגמר ההסגר)
כרגע אין לי יד מאסיבית אבל השאלה שלי אם הקעקוע יכול להימתח אם אני אמשיך להתאמן ולגדול?

זה לא יקרה באופן כזה משמעותי. זה תלוי בקעקוע וכמות האלמנטים שלו. אם זה משהו מאוד מסובך שיש פרטי פרטים בקעקוע אז זה יכול מעט להשפיע. כך או כך יש היום תיקונים מאוד אפקטיביים שניתן לעשות כשיגיע הזמן. תתייעץ עם המקעקע גם בנושא

• פותח/ת השרשור
זה לא יקרה באופן כזה משמעותי. זה תלוי בקעקוע וכמות האלמנטים שלו. אם זה משהו מאוד מסובך שיש פרטי פרטים בקעקוע אז זה יכול מעט להשפיע. כך או כך יש היום תיקונים מאוד אפקטיביים שניתן לעשות כשיגיע הזמן. תתייעץ עם המקעקע גם בנושא
הולך להיות משהו ממש ריאליסטי אז כל דיטייל יהיה חשוב, הקטע זה שהיד העליונה שלי די דקה (שריר אחורי בעיקר) והתחלתי להתאמן במטרה להגדיל את היד, האמה תשאר אותו דבר נכון?

בהנחה ואתה לא מכוון לסייקלים ולא צעיר מידי (עוד מתפתח) לא יקרה כלום, מניסיון.

אני מתכנן לעשות קעקוע באמה הפנימית בזמן הקרוב (יש לי תור בסטודיו, איך שיגמר ההסגר)
כרגע אין לי יד מאסיבית אבל השאלה שלי אם הקעקוע יכול להימתח אם אני אמשיך להתאמן ולגדול?
אכפת לך אם אני אשאל למה אתה רוצה לעשות קעקוע?

מזאת אומרת מייצג אותך?
אני מה זה מזדהה עם השאלה.
אמנם אני דתי ומעולם לא חשבתי לקעקע.
אבל תמיד תמהתי מה הסיבה לקבוע בעור חותמת נצחית.
יש לי חברים ואפילו אחי מקועקע, אבל עוד לא קיבלתי הסבר שאני מצליח להתחבר אליו.

אז באמת מה זה אומר, שזה מייצג אותך?
בן אדם אוהב לצייר על העור שלו. לגיטימי ביותר
אני תמיד מצייר על היד, אבל מה גורם למישהו לחתום חותמת נצחית על גופו?
זה מסקרן אותי.

אני מה זה מזדהה עם השאלה.
אמנם אני דתי ומעולם לא חשבתי לקעקע.
אבל תמיד תמהתי מה הסיבה לקבוע בעור חותמת נצחית.
יש לי חברים ואפילו אחי מקועקע, אבל עוד לא קיבלתי הסבר שאני מצליח להתחבר אליו.

אז באמת מה זה אומר, שזה מייצג אותך?
לא יודע לגבי פותח פוסט, קעקועים שלי מייצגים חוויות ושלבים בחיים שלי. לפעמים כיף לשבת ולהיזכר בכל מיני דברים

לא יודע לגבי פותח פוסט, קעקועים שלי מייצגים חוויות ושלבים בחיים שלי. לפעמים כיף לשבת ולהיזכר בכל מיני דברים
איזה קעקועים עשית?
ואיפה בגוף?
והאם איכפת לך לומר לי מה זה מזכיר לך.

בן אדם אוהב לצייר על העור שלו. לגיטימי ביותר
זה כואב, עולה כסף, כואב להסיר אותו, עולה כסף להסיר אותו וככל הנראה נשארת צלקת, אז בהנחה שהוא לא ברח מאברבנל נשאלת השאלה הפשוטה- למה?

זה כואב, עולה כסף, כואב להסיר אותו, עולה כסף להסיר אותו וככל הנראה נשארת צלקת, אז בהנחה שהוא לא ברח מאברבנל נשאלת השאלה הפשוטה- למה?
אני חושב שהגדרת פיתוח גוף 🤣

איזה קעקועים עשית?
ואיפה בגוף?
והאם איכפת לך לומר לי מה זה מזכיר לך.
רגליים,כתפיים, חזה.
מזכיר לי את אבדות בחיים, אבל גם דברים טובים- הולדת ילדיי , חתונה וכו׳
למה הוא עושה אין לי מושג.

רגליים,כתפיים, חזה.
מזכיר לי את אבדות בחיים, אבל גם דברים טובים- הולדת ילדיי , חתונה וכו׳
זה מעניין שאתה בוחר לחתום דיו על הגוף בשביל לזכור דברים כאלה.
זה לא כאילו שלא תזכור בלעדיהם, או שאין דרכים אחרות.

אבל כנראה שלא אבין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית