אה.... אני.כנ"ל לגבי אוכל בריא...😆😆😆, אתה יודע שיש אנשים שלא נגעו כבר שנים בפיצה?!😲
אתה מסוגל לדמיין דבר כזה?
כבר כמעט 8 שנים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה.... אני.כנ"ל לגבי אוכל בריא...😆😆😆, אתה יודע שיש אנשים שלא נגעו כבר שנים בפיצה?!😲
אתה מסוגל לדמיין דבר כזה?
אתה נהנה להתחכם? זה יעבור עם הגיל וניסיון. תרגיש טוביש דבר כזה, לא יודע אם אתה מכי, תמונה? מצלצל מוכר?😆
למה אין סמיילי גדול אם כיתוב "ציניות"?אה.... אני.
כבר כמעט 8 שנים.
לכל אחד שיטה משלו. יש כאלו שלומדים תורה ויש כאלו שעושים קעקועיםזה מעניין שאתה בוחר לחתום דיו על הגוף בשביל לזכור דברים כאלה.
זה לא כאילו שלא תזכור בלעדיהם, או שאין דרכים אחרות.
אבל כנראה שלא אבין.
🤣🤣🤣למה אין סמיילי גדול אם כיתוב "ציניות"?
פשוט זכור לי מאיפה שהוא בדיון על בריאות שאתה לא נגעת בפיצה, נראה לי ליאמוש השתתפה בו...
נשגב מבינתי איך אדם מתנזר מסוכרים:193ek:🙌🙌
צודק, אולי הייתי יותר מידי ציני, אבל אתה לא מסכים שיש דרכים יותר זולות, פחות כואבות ועם פחות השלכות כדי לזכור דברים?אתה נהנה להתחכם? זה יעבור עם הגיל וניסיון. תרגיש טוב
מצטער, לא הבנתי את הקשר בין השניים.לכל אחד שיטה משלו. יש כאלו שלומדים תורה ויש כאלו שעושים קעקועים
כמובן שיש , אבל זה היופי בבחירה חופשית. תעשה דברים איך שאתה רואה לנכון כוח עוד אתה לא פוגע באחריםצודק, אולי הייתי יותר מידי ציני, אבל אתה לא מסכים שיש דרכים יותר זולות, פחות כואבות ועם פחות השלכות כדי לזכור דברים?
הקשר הוא שלימוד תורה עושה לך טוב. לאנשים אחרים קעקועים עושים טובמצטער, לא הבנתי את הקשר בין השניים.
לא לומדים תורה כדי לזכור דברים בחיים.
רק שלאלחנן ולי ברור למה הגיוני ללמוד תורה, אבל לא ברור לנו למה הגיוני לעשות קעקוע...אין פה מתיחת ביקורת...לכל אחד שיטה משלו. יש כאלו שלומדים תורה ויש כאלו שעושים קעקועים
אבל למה שאדם מרצונו החופשי יעשה דבר שאין לו מזה רווח או שהוא היה יכול להשיג את אותו הרווח בדרכים יותר זולות/פחות כואבות?כמובן שיש , אבל זה היופי בבחירה חופשית. תעשה דברים איך שאתה רואה לנכון כוח עוד אתה לא פוגע באחרים
הקשר הוא שלימוד תורה עושה לך טוב. לאנשים אחרים קעקועים עושים טוב
לי לא ברור ( גם לא מעניין) למה אתם לומדים תורה. אני פשוט מקבל את זהרק שלאלחנן ולי ברור למה הגיוני ללמוד תורה, אבל לא ברור לנו למה הגיוני לעשות קעקוע...אין פה מתיחת ביקורת...
אבל אותנו מעניין למה לעשות קעקוע כמו שניתן לראות מההודעות הבאות:לי לא ברור ( גם לא מעניין) למה אתם לומדים תורה. אני פשוט מקבל את זה
רק שלאלחנן ולי ברור למה הגיוני ללמוד תורה, אבל לא ברור לנו למה הגיוני לעשות קעקוע...אין פה מתיחת ביקורת...
אבל למה שאדם מרצונו החופשי יעשה דבר שאין לו מזה רווח או שהוא היה יכול להשיג את אותו הרווח בדרכים יותר זולות/פחות כואבות?
אכפת לך אם אני אשאל למה אתה רוצה לעשות קעקוע?
זה מעניין שאתה בוחר לחתום דיו על הגוף בשביל לזכור דברים כאלה.
זה לא כאילו שלא תזכור בלעדיהם, או שאין דרכים אחרות.
אבל כנראה שלא אבין.
איזה קעקועים עשית?
ואיפה בגוף?
והאם איכפת לך לומר לי מה זה מזכיר לך.
אני את הסיבות שלי נתתי. תקראאבל אותנו מעניין למה לעשות קעקוע כמו שניתן לראות מההודעות הבאות:
אני את הסיבות שלי נתתי. תקרא
רק שלאלחנן ולי ברור למה הגיוני ללמוד תורה, אבל לא ברור לנו למה הגיוני לעשות קעקוע...אין פה מתיחת ביקורת...
אבל למה שאדם מרצונו החופשי יעשה דבר שאין לו מזה רווח או שהוא היה יכול להשיג את אותו הרווח בדרכים יותר זולות/פחות כואבות?
נכון, רק הדגשתי את החלק שענה לך על השאלה, אתה נתת סיבות, אבל יש דרכים יותר טובות להשיג את אותם מטרות, אז למה לבחור בדרך הקשה?אתה חוזר על עצמך.
דרכים יותר טובות עבור מי?נכון, רק הדגשתי את החלק שענה לך על השאלה, אתה נתת סיבות, אבל יש דרכים יותר טובות להשיג את אותם מטרות, אז למה לבחור בדרך הקשה?
ושוב, אין פה שום ביקורת, אני נטו מתעניין...
אני מצטער אם אתה מרגיש חוסר קבלה מהשאלות שלנו.לי לא ברור ( גם לא מעניין) למה אתם לומדים תורה. אני פשוט מקבל את זה
ממש מעניין.קעקועים זה עולם ומלואו מעניין לקרוא אפילו בויקיפדיה
כתובת קעקע – ויקיפדיה
הסיבות לקעקועים שונות ומשונות החל מ״סתם״ קישוט ועד להבעת מחויבות לרעיון / עיקרון / זכרון
@אלפא123 @elchonon במידה רבה מאוד קעקועים מקבילים לברית המילה ביהדות. אקט בלתי הפיך אשר מזהה אותך כחלק מחברה/תרבות
הסרת קעקוע היא תהליך מאוד מורכב וכמעט לא עושים אותו. זוכר שקראתי על אחת מהנשים של גואל רצון, שקעקעה את הפנים שלו וביצעה הסרה מאוד מורכבת.ממש מעניין.
אותי מאוד הפחיד הקטע הזה:
"הסרת קעקוע מסובכת יותר מצריבתו. בממוצע רק ב-20% מהמקרים ניתן להסיר את הקעקוע לחלוטין, כך שלא יישארו סימנים לקעקוע. ב-80% מהמקרים נותר סימן או צלקת. עלות ההסרה היא פי ארבעה ויותר מעלות הקעקוע והתהליך ארוך וכואב. בדרך כלל נדרשים בין 4 ל-10 טיפולים בהפרש של חודש עד חודשיים בין הטיפולים. ישנם גם קעקועים שנעשו בשכבות העמוקות של העור או שנעשו בצבעים שאינם מקצועיים שלא ניתן להסיר בכלל, ויש קעקועים שהסרתם מותירה צלקת בהירה בולטת על פני העור.
ובכל זאת קיימים לא מעט אנשים הפונים לדרך זו"
ואז כל הנושא על "ההשלכות הבריאותיות", הוציא ממני לגמרי את החשק.
אני לא ממליץ לפותח האשכול לקרוא וויקיפדיה על קעקועים 😆
זה רק גרם לי יותר לא להבין למה שמישהו יעשה את זה.
אני מבין את הסיבות, אבל קשה לי להתחבר.