הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם חומרים משנים גנטיקה ?

elior212

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
10
13
2
יש אנשים שיש להם גנטיקה גרועה שבחיים לא יראו תוצאות טבעי בגלל גנים גרועים
ונגיד אם הם יקחו חומרים זה משנה גנים ?

@elior212 נוח להאשים את הגנטיקה.. כל בנאדם יכול לפתח שרירים, כל מה שצריך לעשות זה לאכול מספיק כדי לעלות במשקל עם מספיק חלבון בפנים ולתת גירוי לשריר במתכונת של progressive overload
אתה 1.86 מסכים איתי שפיתחת יותר שריר מאז שעלית מ60 ק"ג ל69 ק"ג...
תאכל תגדל, אל תספר סיפורים
אין טעם להתאמן כל כך שמשהו עם גנטיקה טובה בחודש 4 חודשים כבר רואה תוצאות טובות מאשר
משהו עם גנטיקה גרועה שלוקח לו יותר זמן בהרבה עד שהדברים זזים

זה לא גנטיקה גרועה מה שאתה מדבר עליו, יותר בכיוון של מיינדסט גרוע, תפתח קצת חוש תחרותיות, תאמין בעצמך שאתה יכול, ותנסה, הטסט שלך כבר יעלה עם המיינדסט הנכון.

• פותח/ת השרשור
@elior212 נוח להאשים את הגנטיקה.. כל בנאדם יכול לפתח שרירים, כל מה שצריך לעשות זה לאכול מספיק כדי לעלות במשקל עם מספיק חלבון בפנים ולתת גירוי לשריר במתכונת של progressive overload
תקרא
אמנם עברו מספר שנים מאז פרסום הבעיה, אבל אני בכל זאת מאמין שכדאי לענות בשביל האנשים שמגיעים לכאן אחרי שהם מחפשים "לא מצליח לפתח שרירים" בגוגל. בניגוד למה שכתבו כאן המגיבים, אני מאמין שמדובר בעניין של גנטיקה. זו לא באמת אשמתך אם אתה מתאמן ולא מפתח שרירים. לא כל אחד יכול לפתח שרירים. מאיזו סמכות אני אומר את זה? אני מתאמן עם מאמן במשך חודש וחצי וכששאלתי אותו מתי אראה תוצאות הוא אמר שהוא לא יכול לענות על השאלה הזאת כי גנטיקה היא הגורם המשפיע ביותר בתהליך. הוא אמר שיש אנשים שמפתחים שרירים תוך חודש, יש אנשים שמפתחים תוך חמישה חודשים, ויש שמפתחים תוך שנה. אבל מהיכרותי עם אנשים רבים שמתאמנים ולא מתפתחים אני מוצא שישנה קבוצה לא מבוטלת של אנשים שלא מפתחים שרירים מאימונים ומדיאטות. הרעיון שכל מי שמתאמן מפתח שרירים הוא מיתוס חסר כל ביסוס. אתה יכול למצוא אפילו מאמני כושר שאין להם שרירים. אנחנו צריכים לזכור שאנו, בני האדם, לא יצרנו את גוף האדם. לכן אין לנו באמת דרכים לדעת איך הוא עובד. אפילו רופאים מופתעים כל פעם מחדש מדברים "יוצאי דופן" שמתחוללים בגופינו
אין טעם להתאמן כל כך שמשהו עם גנטיקה טובה בחודש 4 חודשים כבר רואה תוצאות טובות מאשר
משהו עם גנטיקה גרועה שלוקח לו יותר זמן בהרבה עד שהדברים זזים

זה לא גנטיקה גרועה מה שאתה מדבר עליו, יותר בכיוון של מיינדסט גרוע, תפתח קצת חוש תחרותיות, תאמין בעצמך שאתה יכול, ותנסה, הטסט שלך כבר יעלה עם המיינדסט הנכון.
כתוב במאמר אתה אפילו יכול למצוא מאמני כושר שאין להם שרירים....

קראתי מה שכתבת, תמשיך לחפש מידע בaskpeapole
יש מחקרים על תזונה מבוקרת חלבון בה אנשים העלו מסת שריר

אם אתה מתאמן ואוכל מספיק כדי לעלות במשקל, אין שום סיבה בעולם שלא תצבור שריר.

• פותח/ת השרשור
קראתי מה שכתבת, תמשיך לחפש מידע בaskpeapole
יש מחקרים על תזונה מבוקרת חלבון בה אנשים העלו מסת שריר

אם אתה מתאמן ואוכל מספיק כדי לעלות במשקל, אין שום סיבה בעולם שלא תצבור שריר.
כן אבל אין ספק שגנטיקה היא דבר חשוב....

אני מכיר מלא כאלה ואני מכיר גם כאלה עם שרירים
תעשה את הטכניקה הכי נכונה בעולם אבל לא תנסה progressive overload ולאכול מספיק כדי לעלות במשקל, לא תראה תוצאות

תתמקד בתהליך, תאכל כדי לשקול יותר, תרים עם הזמן יותר כבד, מבטיח לך שתצבור שריר

אימונים זה 30 אחוז, תזונה זה 70 אחוז

• פותח/ת השרשור

אני מכיר מלא כאלה ואני מכיר גם כאלה עם שרירים
תעשה את הטכניקה הכי נכונה בעולם אבל לא תנסה progressive overload ולאכול מספיק כדי לעלות במשקל, לא תראה תוצאות

תתמקד בתהליך, תאכל כדי לשקול יותר, תרים עם הזמן יותר כבד, מבטיח לך שתצבור שריר

אימונים זה 30 אחוז, תזונה זה 70 אחוז
תודה גבר אחלה פורום ואחלה אנשים פה

כן אבל אין ספק שגנטיקה היא דבר חשוב....
זה שטויות במיץ עגבניות וסלח לי להאשים את הגנטיקה ולהרים ידיים.. אתה לא נולדת זושא ולא לברון ג'יימס, במקום לבכות שיש לך גנים גרועים, תוציא ממה שקיבלת את המיטב ותהיה הגרסא הכי טובה של אליאור שאתה יכול להיות..

להגיד לא נולדתי לברון ובגלל זה אני לא אתן הכל כדי להוציא את המיטב כי יש לי גנים גרועים זה טיפשות.

תמיד תשאף להיות הגרסא הכי טובה של עצמך במקום להסתכל מסביב ולהגיד הוא טוב כי יש לו גנים, לא אחי, הוא טוב כי הוא אכל והתאמן והתמיד ולא סיפר סיפורים או חיפש תירוצים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית