עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא@elior212 נוח להאשים את הגנטיקה.. כל בנאדם יכול לפתח שרירים, כל מה שצריך לעשות זה לאכול מספיק כדי לעלות במשקל עם מספיק חלבון בפנים ולתת גירוי לשריר במתכונת של progressive overload
אתה 1.86 מסכים איתי שפיתחת יותר שריר מאז שעלית מ60 ק"ג ל69 ק"ג...
תאכל תגדל, אל תספר סיפורים
כתוב במאמר אתה אפילו יכול למצוא מאמני כושר שאין להם שרירים....@elior212 נוח להאשים את הגנטיקה.. כל בנאדם יכול לפתח שרירים, כל מה שצריך לעשות זה לאכול מספיק כדי לעלות במשקל עם מספיק חלבון בפנים ולתת גירוי לשריר במתכונת של progressive overload
אתה 1.86 מסכים איתי שפיתחת יותר שריר מאז שעלית מ60 ק"ג ל69 ק"ג...
תאכל תגדל, אל תספר סיפורים
אין טעם להתאמן כל כך שמשהו עם גנטיקה טובה בחודש 4 חודשים כבר רואה תוצאות טובות מאשר
משהו עם גנטיקה גרועה שלוקח לו יותר זמן בהרבה עד שהדברים זזים
זה לא גנטיקה גרועה מה שאתה מדבר עליו, יותר בכיוון של מיינדסט גרוע, תפתח קצת חוש תחרותיות, תאמין בעצמך שאתה יכול, ותנסה, הטסט שלך כבר יעלה עם המיינדסט הנכון.
כן אבל אין ספק שגנטיקה היא דבר חשוב....קראתי מה שכתבת, תמשיך לחפש מידע בaskpeapole
יש מחקרים על תזונה מבוקרת חלבון בה אנשים העלו מסת שריר
אם אתה מתאמן ואוכל מספיק כדי לעלות במשקל, אין שום סיבה בעולם שלא תצבור שריר.
תודה גבר אחלה פורום ואחלה אנשים פהכתוב במאמר אתה אפילו יכול למצוא מאמני כושר שאין להם שרירים....
אני מכיר מלא כאלה ואני מכיר גם כאלה עם שרירים
תעשה את הטכניקה הכי נכונה בעולם אבל לא תנסה progressive overload ולאכול מספיק כדי לעלות במשקל, לא תראה תוצאות
תתמקד בתהליך, תאכל כדי לשקול יותר, תרים עם הזמן יותר כבד, מבטיח לך שתצבור שריר
אימונים זה 30 אחוז, תזונה זה 70 אחוז
זה שטויות במיץ עגבניות וסלח לי להאשים את הגנטיקה ולהרים ידיים.. אתה לא נולדת זושא ולא לברון ג'יימס, במקום לבכות שיש לך גנים גרועים, תוציא ממה שקיבלת את המיטב ותהיה הגרסא הכי טובה של אליאור שאתה יכול להיות..כן אבל אין ספק שגנטיקה היא דבר חשוב....