עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסתכלתי על הבחור שוב,חתיכת גוף מכוער באמתיפה 😉
אתה רואה .. 1 עם גנטיקה גרועה מאוד רזה תמיד נמוך צר אקטומורף מובהק .
ואתה לא רואה מה הבעיה אצלו בגוף . ✌️
אז אתה יכול למחוק את התגובה שלך שמעל התגובה שלי .
-פיזיו. אולי. (בהשכלה. מזמן).הוא כוכב בגלל ידע שיש לו, המראה עוזר לו לשיווק אבל אנשים נשארים לצפות כי יש לו ידע בנושא בכל זאת הוא פיזיוטרפיסת או משהו כזה
ובכל יום, יותר כיף להקשיב למישהו עם גוף שמבין בנושא מאשר מישהו שמבין מלא מלא אבל נראה כמו סבתא שלך..
להפחיד אנשים מפוזיציות שלא צריך להפחיד אותם - זו רמה?טוב זה לא הנושא של הפוסט 😛
בוא לא נגזים הוא לא פרייר , מאמן כושר של נבחרות פוטבול , ופיסיוטרפיסט ספורט .
התכנים שהוא מעלה לרשת הם קלילים ומיועדים לנוער מתחיל .
פה ושם אני מציץ בסירטונים שלא עד היום לא חידש לי כלום 😛 אבל הוא בסדר יש רמה.
סתכל בפרטי אחגם לי אין הוכחה לזה .
אבל אני לא מוותר ועדיין חותם 🕴 שבמהלך החיים יש שינויים גנטיים קלים .
ולא ממזמן העלתי פוסט שחיפשתי ורציתי עזרה בלמצוא מאמרים או מחקרים על זה ש ' במהלך תקופת התפתחות בחיי האדם למשל גיל ההתבגרות יש שינויים גנטיים לטובת הפעילות של אותו אדם'
לא כל כך מצאנו 😛
דווקא בגיל ההתבגרות שההורמונים בשיאם אם לוקחים ומפתחים את זה לכיוון כלשהו , לכל החיים ישאר התחום הזה יותר מפותח.
@Dissonant Harmony כתבתי שלו יש רמה .
עבר תפקידים בחיים .
הסירטונים פחות כן אתה צודק .
זו שאלה טובה.אז אם זה ככה,מה יש לבן אדם טבעי עפ גנטיקה רעה לקחת חומרים? לדפוק את בבריאות הכבד והלב בשביל להראות קצת פחות רע? במילא זה רק מראה וגוף מחורבן שעד לפני תקופה הייתי בטוח שזה הדבר הכי חשוב בחיים.
זה לא נכון, הגנטיקה של כולנו כמעט זהה לחלוטין, מה שמשנה בעיקר הוא טווח הדברים שיעבדו לנו. האנשים שנמצאים בטופ הם אנשים שמגיבים טוב להכל, ומרוויחים מהכל, ככה שהם תמיד משתפרים ותמיד לכיוון המקסימום. כל השאר טווח התגובה שלהם נמוך יותר, ויצטרכו שיטות עבודה מאוד ספציפיות כדי להשתפר, וככל שהם מתרחקים מאותו טווח צר, ככה הם מרוויחים פחותהשאלה מה זה גזר דין? בן אדם שמתאמן בשביל גוף שואף להראות מדהים, ברמה של גף סייד קונור מורפי דיוויד לאיד וכו וכו וכו,אז כנראה שזה בעייתי בתחום הזה,
גנטיקה זה ה כ ל ויאללה מוכן למלא מוניטינים שליליים
אפיגנטיקה זה תחום מעניין, לדעתי ההשפעות שלו באנשים מבוגרים כן קיימות, אבל לא בכמות עצומה, אבל בשלב גיל ההתבגרות זה יכול להיות משמעותי מאוד, זה למה למשל אנשים שמתאמנים בגיל ההתבגרות הרבה יותר קשה להם לאבד מסת שריר בהמשך החייםיש משהו אחד שלא ראיתי שדיברו עליו פה.
גנטיקה זה דבר שמשתנה בזמן החיים (טוב נו, לפחות אצל חולדות ועכברים.). או יותר נכון: פעילויות והרגלים שאתה עושה בחיים שלך: עשויים להשפיע על התבטאויות של גנים כאלה ואחרים. הרבה מהם קשורים לתחום השמנה\צבירת שריר\מטבוליזם.
למשל: בן אדם עם גנטיקה "גרועה". כזה שרק משמין ולא יכול לעלות שריר בלי השקעה גדולה, יכול תיאורטית בעזרת השקעה משמעותית ושינוי אורח חיים = לשנות התבטאויות של גנים מסוימים.
כמובן שזה קשור לעוד דברים ומה שאני אומר זה בעיקר תיאורטי, פחות עובדתי (כי למיטב ידיעתי, זה נבחן לעומק רק על עכברים וחולדות. יש מידע על בני אדם, אבל הוא בעיקר מתמקד בתסמונות כאלה ואחרות וסרטן, פחות בהשמנה ומטבוליזם. למרות שגם זה נחקר במידה מסוימת)
ואנחנו לא מדברים באמת על שינוי "מסיבי" בגנטיקה. אלא אנחנו מדברים על שינוי נרכש של התבטאויות גנים כאלה ואחרים בעקבות הדרך שבה אתה חי את החיים. אגב, הנושא הזה נחקר בעיקר בכיוון של = איך השינויים האלה משפיעים על הסיכון שלך לחלות בסרטן. והנושא הזה נחקר בעיקר בעכברים. (וכן, יש גם על תחום ההשמנה מחקרים בודדים). ולפחות על עכברים וחולדות = אפשר לראות שינויים די מסיבים בהתבטאויות גנים (בעיקר בקיבה) בהקשר של תזונה, אימונים, ושעות שינה. חלק מהגנים שעברו שינוי בהתבטאות שלהם = קשורים ישירות למטבוליזם ולייעול של אנרגיה בגוף.
שהמומחים יתקנו אותי במידה ואני טועה: אבל למיטב ידיעתי קוראים לנושא הזה אפיגנטיקה.
זורק לאוויר מאמר מעניין בנושא - Epigenetics and lifestyle
נושא עוד יותר מעניין, זה כיצד שימוש בחומרים אנאבולים משפיע על האפיגנטיקה. וסביר להניח שהוא משפיע.זו שאלה טובה.
תכלס אני לא רואה סיבה אמיתית לאף אחד לקחת חומרים אלא אם הפרנסה או המקצוע שלך תלויים בזה, כל השאר זה עניין של רצון לפי תפיסות אישיות, ולכל אחד יש רצונות שונים.
זה לא נכון, הגנטיקה של כולנו כמעט זהה לחלוטין, מה שמשנה בעיקר הוא טווח הדברים שיעבדו לנו. האנשים שנמצאים בטופ הם אנשים שמגיבים טוב להכל, ומרוויחים מהכל, ככה שהם תמיד משתפרים ותמיד לכיוון המקסימום. כל השאר טווח התגובה שלהם נמוך יותר, ויצטרכו שיטות עבודה מאוד ספציפיות כדי להשתפר, וככל שהם מתרחקים מאותו טווח צר, ככה הם מרוויחים פחות
אפיגנטיקה זה תחום מעניין, לדעתי ההשפעות שלו באנשים מבוגרים כן קיימות, אבל לא בכמות עצומה, אבל בשלב גיל ההתבגרות זה יכול להיות משמעותי מאוד, זה למה למשל אנשים שמתאמנים בגיל ההתבגרות הרבה יותר קשה להם לאבד מסת שריר בהמשך החיים
האמת שלפני מספר חודשים נתקלתי שרצו לעשות את המחקר הראשון בנושא, זה ייקח זמןנושא עוד יותר מעניין, זה כיצד שימוש בחומרים אנאבולים משפיע על האפיגנטיקה. וסביר להניח שהוא משפיע.
אממה לא מצאתי מידע מדעי בנושא
אין אנשים כאלה , אלה אם נולדו עם מו"מ גנטי , מחלת שרירים .יש אנשים שיש להם גנטיקה גרועה שבחיים לא יראו תוצאות טבעי בגלל גנים גרועים
מבנה השלד הגנטי שלך (לא פוטנציאל הגדילה, אלא המבנה שלך) בשילוב עם העבודה שאתה תעשה על מנת לפתח שריר (כיצד תתאמן) תכנית הפעולה התזונתית ואיכות השינה שתקבל בסופו של דבר יכריעו כמה איכותית הדרך שתעבור
אפיגנטיקה זה תחום מעניין, לדעתי ההשפעות שלו באנשים מבוגרים כן קיימות, אבל לא בכמות עצומה, אבל בשלב גיל ההתבגרות זה יכול להיות משמעותי מאוד, זה למה למשל אנשים שמתאמנים בגיל ההתבגרות הרבה יותר קשה להם לאבד מסת שריר בהמשך החיים
זה אני לא יודע לומרהשמועות אומרות שgh, גם חיצוני או פפטידים וכדומה שעושים מה שgh עושה והפרשה ברמה גבוהה שלו 'משאירות' אותך בגיל ההתבגרות מהפן הזה
לא יודע אם יש מחקרים שמצביעים על הקשר המדויק אבל בגיל ההתבגרות ובזמנים בהם הגוף מתעצב/משתנה הכי הרבה, רמות הורמון הגדילה ברמות מאוד גבוהות, יש קורולציה מסויימת שםזה אני לא יודע לומר
כן, אבל זה לא מסתכם רק בהורמון גדילהלא יודע אם יש מחקרים שמצביעים על הקשר המדויק אבל בגיל ההתבגרות ובזמנים בהם הגוף מתעצב/משתנה הכי הרבה, רמות הורמון הגדילה ברמות מאוד גבוהות, יש קורולציה מסויימת שם
הורמון גדילה זה משהו שעובד, עם קורולציה מנגנון פעולה וקישור לאסטרודיל וכן לפרולקטין ועוד כל מיני דברים אחרים בגוף כמו איך הגוף מתייחס לסוכר ועוד כמה דברים שלא פירטתי מפעט חוסר ידע בנושא, כן כן אפשר לחטוף גם ג'ינו מgh (או סכרת) אם כי פחות סביר מאשר חומרים אחרים,כן, אבל זה לא מסתכם רק בהורמון גדילה
בתכלס אחרי הכל הכל זה גנטיקה כמעט... אם אין לך גנטיקה טובהיש משהו אחד שלא ראיתי שדיברו עליו פה.
גנטיקה זה דבר שמשתנה בזמן החיים (טוב נו, לפחות אצל חולדות ועכברים.). או יותר נכון: פעילויות והרגלים שאתה עושה בחיים שלך: עשויים להשפיע על התבטאויות של גנים כאלה ואחרים. הרבה מהם קשורים לתחום השמנה\צבירת שריר\מטבוליזם.
למשל: בן אדם עם גנטיקה "גרועה". כזה שרק משמין ולא יכול לעלות שריר בלי השקעה גדולה, יכול תיאורטית בעזרת השקעה משמעותית ושינוי אורח חיים = לשנות התבטאויות של גנים מסוימים.
כמובן שזה קשור לעוד דברים ומה שאני אומר זה בעיקר תיאורטי, פחות עובדתי (כי למיטב ידיעתי, זה נבחן לעומק רק על עכברים וחולדות. יש מידע על בני אדם, אבל הוא בעיקר מתמקד בתסמונות כאלה ואחרות וסרטן, פחות בהשמנה ומטבוליזם. למרות שגם זה נחקר במידה מסוימת)
ואנחנו לא מדברים באמת על שינוי "מסיבי" בגנטיקה. אלא אנחנו מדברים על שינוי נרכש של התבטאויות גנים כאלה ואחרים בעקבות הדרך שבה אתה חי את החיים. אגב, הנושא הזה נחקר בעיקר בכיוון של = איך השינויים האלה משפיעים על הסיכון שלך לחלות בסרטן. והנושא הזה נחקר בעיקר בעכברים. (וכן, יש גם על תחום ההשמנה מחקרים בודדים). ולפחות על עכברים וחולדות = אפשר לראות שינויים די מסיבים בהתבטאויות גנים (בעיקר בקיבה) בהקשר של תזונה, אימונים, ושעות שינה. חלק מהגנים שעברו שינוי בהתבטאות שלהם = קשורים ישירות למטבוליזם ולייעול של אנרגיה בגוף.
שהמומחים יתקנו אותי במידה ואני טועה: אבל למיטב ידיעתי קוראים לנושא הזה אפיגנטיקה.
זורק לאוויר מאמר מעניין בנושא - Epigenetics and lifestyle
איו ספק גנטיקה עוזרת בהרבה....גנטיקה טובה היא ללא ספק ברכה. אבל גנטיקה ״רעה״ היא לא גזר דין לתוצאות גרועות