הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם חומרים משנים גנטיקה ?

elior212

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
10
13
2
יש אנשים שיש להם גנטיקה גרועה שבחיים לא יראו תוצאות טבעי בגלל גנים גרועים
ונגיד אם הם יקחו חומרים זה משנה גנים ?

אבל עדיין זה לא יתן תוצאות יפות למשהו עם גנים גרועים ?
תוצאות יפות יתקבלו רק עם תזונה נכונה ועבודה מתמדת, זה נכון לטבעי ונכון גם למי שבסייקל
סטרואידים עוזרים לממש פוטנציאל לכאורה אבל זה לא כדור קסמים, וחלאס עם השטות של גנים גרועים, רוב האנשים שמשתמשים בתירוץ הזה פשוט יש להם מיינדסט גרוע והם לא מוכנים לעבוד קשה ולהתמיד בתזונה ואימונים כמו שצריך אז הם מאשימים את הגנים, זורקים איפה שצריך להשקיע ואז כל מי שמקבל קצת תוצאות אז ישר הם אומרים אה הוא על סטרואידים

גנטיקה זה הכל (כמעט)
גנטיקה זה הכל וזה כלום.
פרמטר כמו גובה הוא כמעט בלתי ניתן לשינוי בטח לכיוון תוספת גובה.
מצד שני הפער בין הפוטנציאל הגנטי שיש לאדם הממוצע לפתח מסת שריר לעומת המצב בו הוא לא מתאמן בכלל הוא מטורף.
לא כל אחד יכול להיות בודיבילדר מקצועי או אפילו דוגמן פיטנס, אבל גוף מרשים או כוח מרשים זה בהחלט בר השגה באימונים נכונים והתמדה.
זה תקף גם ליכולת השכלית שלנו שניתנת לפיתוח בצורה כבירה.

אם נסתכל על אחוזונים:
אם האלפיון העליון בכל תחום דוגמת אלופים אולימפיים, זוכי פרס נובל.
אח״כ המאיון העליון, אלופים ברמה ארצית
להגיע לעשירון השני כלומר טוב יותר מ 80% מהאוכלוסיה זה יעד בר השגה כמעט ללא קשר לגנטיקה

גנטיקה זה הכל וזה כלום.
פרמטר כמו גובה הוא כמעט בלתי ניתן לשינוי בטח לכיוון תוספת גובה.
מצד שני הפער בין הפוטנציאל הגנטי שיש לאדם הממוצע לפתח מסת שריר לעומת המצב בו הוא לא מתאמן בכלל הוא מטורף.
לא כל אחד יכול להיות בודיבילדר מקצועי או אפילו דוגמן פיטנס, אבל גוף מרשים או כוח מרשים זה בהחלט בר השגה באימונים נכונים והתמדה.
זה תקף גם ליכולת השכלית שלנו שניתנת לפיתוח בצורה כבירה.

אם נסתכל על אחוזונים:
אם האלפיון העליון בכל תחום דוגמת אלופים אולימפיים, זוכי פרס נובל.
אח״כ המאיון העליון, אלופים ברמה ארצית
להגיע לעשירון השני כלומר טוב יותר מ 80% מהאוכלוסיה זה יעד בר השגה כמעט ללא קשר לגנטיקה

אני מסכים עמך עד גבול מסויים .
אם ניקח לדוגמא את החומרים :אתמול ראיתי ראיון עם כריס במסטד והוא סיפר שבאוף סיזן הוא לא לוקח יותר מחצי גרם טסט ואני מאמין לו כי זאת המשמעות של גנטיקה עילאית .
אני לא בורכתי גנטית אני פשוט עובד נורא קשה בשביל זה ולא מתלונן לרגע פשוט מודע.

אני מסכים עמך עד גבול מסויים .
אם ניקח לדוגמא את החומרים :אתמול ראיתי ראיון עם כריס במסטד והוא סיפר שבאוף סיזן הוא לא לוקח יותר מחצי גרם טסט ואני מאמין לו כי זאת המשמעות של גנטיקה עילאית .
אני לא בורכתי גנטית אני פשוט עובד נורא קשה בשביל זה ולא מתלונן לרגע פשוט מודע.
גנטיקה טובה היא ללא ספק ברכה. אבל גנטיקה ״רעה״ היא לא גזר דין לתוצאות גרועות

ברגע שמשתמשים בחומרים אין טעם לחשוב על זה במושגים של גנטיקה, כי אתה עוקף את הגנטיקה שלך, בין אם אתה מבורך או לא

ברגע שמשתמשים בחומרים אין טעם לחשוב על זה במושגים של גנטיקה, כי אתה עוקף את הגנטיקה שלך, בין אם אתה מבורך או לא

אני לא מסכים כי גם פה היא בעלת משקל וזה יוצר ציפיות לא ריאליות כי מה שחצי גרם טסט יעשה עבור כריס במסטיד (או כל פריק גנטי אני פשוט מחבב את הבחור כי יש לו מוסר עבודה ומשמעת עצמית גבוהה בנוסף להכל) גרם של טרן לא יעשה עבורי.

אני לא מסכים כי גם פה היא בעלת משקל וזה יוצר ציפיות לא ריאליות כי מה שחצי גרם טסט יעשה עבור כריס במסטיד (או כל פריק גנטי אני פשוט מחבב את הבחור כי יש לו מוסר עבודה ומשמעת עצמית גבוהה בנוסף להכל) גרם של טרן לא יעשה עבורי.
זה נכון, אבל אתה תמיד תעקוף את הגנטיקה שלך, וכנראה הגנטיקה שלך לחומרים היא שונה מהגנטיקה שלך לטבעי (יכול להיות תגובה טובה מאוד לחומרים, אבל מעט תגובה לאימונים בטבעי)

כדי להיות בטופ צריך גנטיקה טובה גם של הכבד והלב כדי להיות מסוגל להריץ סייקלים כבדים לאורך זמן ארוך זה לא מסתכם רק בשרירים יש עוד הרבה דברים שהגנטיקה מבדילה בין אנשים.

כדי להיות בטופ צריך גנטיקה טובה גם של הכבד והלב כדי להיות מסוגל להריץ סייקלים כבדים לאורך זמן ארוך זה לא מסתכם רק בשרירים יש עוד הרבה דברים שהגנטיקה מבדילה בין אנשים.

אם אתה באמת בטופ אתה לא צריך סייקלים כבדים כדי להתקדם כמו שכבר כתבתי פה .

אז אם זה ככה,מה יש לבן אדם טבעי עפ גנטיקה רעה לקחת חומרים? לדפוק את בבריאות הכבד והלב בשביל להראות קצת פחות רע? במילא זה רק מראה וגוף מחורבן שעד לפני תקופה הייתי בטוח שזה הדבר הכי חשוב בחיים.
לפותח האשכול זה דבר שאנשים לא אוהבים לשמוע אבל אני פה להגיד את האמת ודווקא מהצד הלא ממורמר,גנטיקה בפיתוח גוף לצד עבודה קשה, זה הכל,במידה ויש לך גנטיקב טובה אין גבןל לאן שתגיע,תסתכל את כל דוגמני הפיטנס,אתה יודע למה הם שם? כי הגנטיקה שלהם ב99 אחוז יותר טובה מהגנטיקה של פה.
הולך לכתוב משהו שיכאב לאנשים מסויימים בעיניים,לא יודע אם לקרוא לזה ככה אבל המבין יבין.
הגנטיקה של האנשיפ בארץ,היהודית בהשוואה לחברה בחול פשוט חרא וזה עובדה.
אתן לך דוגמה למה גנטיקה זה הכל,אתם חושבים שגף סייד טבעי נראה חרא? הבן אדם רוב השנה טבעי, פשוט גוף של אל.
לסיכום,יש כאלה שנולדים עם זה ויש כאלה שלא,מי שנראה פצצה טבעי שישאר טבעי,ומי שנראה חרא טבעי שלא יחשוב על חומרים בכלל.
גנטיקה טובה היא ללא ספק ברכה. אבל גנטיקה ״רעה״ היא לא גזר דין לתוצאות גרועות
השאלה מה זה גזר דין? בן אדם שמתאמן בשביל גוף שואף להראות מדהים, ברמה של גף סייד קונור מורפי דיוויד לאיד וכו וכו וכו,אז כנראה שזה בעייתי בתחום הזה,
גנטיקה זה ה כ ל ויאללה מוכן למלא מוניטינים שליליים
בידיוק
צודק חד משמעית!! מכיר אנשים על חומרים שפשוט נראים רע

אם נטע אלחימיסטר מתאפרת וניראת הכי טוב שלה , ואני אתאפר ולא אראה כמוה .. אז זהו ?! נגזר עליי ?!
הינה גם עונה - לא
אני אראה הכי טוב שלי ✌️

אחי שחרר מהשיחה הזאת , מה שאני בא להגיד זה שברור שכל אחד שווה לו לעשות כל מה שבא לו כדי להראות הכי טוב שלו .
זה לא פורום פילוסופי אין מה להמשיך לדבר על זה . מישהו שהגנטיקה שלו לא מתקרבת לכוכבי האינסטגרם זה לא אומר שלא ירצה להראות הכי טוב שלו גם אם זה בזכות חומרים .

לדוגמא הבן אדם הכי מכוער עם הגנטיקה הכי דפוקה שיש בתחום גילה את החומרים מגיל צעיר ועדיין הצליח להיות כוכב רשת
athleanx_20200428_14.jpg

אם נטע אלחימיסטר מתאפרת וניראת הכי טוב שלה , ואני אתאפר ולא אראה כמוה .. אז זהו ?! נגזר עליי ?!
הינה גם עונה - לא
אני אראה הכי טוב שלי ✌️

אחי שחרר מהשיחה הזאת , מה שאני בא להגיד זה שברור שכל אחד שווה לו לעשות כל מה שבא לו כדי להראות הכי טוב שלו .
זה לא פורום פילוסופי אין מה להמשיך לדבר על זה . מישהו שהגנטיקה שלו לא מתקרבת לכוכבי האינסטגרם זה לא אומר שלא ירצה להראות הכי טוב שלו גם אם זה בזכות חומרים .

לדוגמא הבן אדם הכי מכוער עם הגנטיקה הכי דפוקה שיש בתחום גילה את החומרים מגיל צעיר ועדיין הצליח להיות כוכב רשת
צפה בקובץ המצורף 54739
הוא כוכב בגלל ידע שיש לו, המראה עוזר לו לשיווק אבל אנשים נשארים לצפות כי יש לו ידע בנושא בכל זאת הוא פיזיוטרפיסת או משהו כזה

ובכל יום, יותר כיף להקשיב למישהו עם גוף שמבין בנושא מאשר מישהו שמבין מלא מלא אבל נראה כמו סבתא שלך..

אכן יש מלא כמוהו ויותר טובים.
ומה שנתן לו להיות כוכב רשת זה הגוף שהוא בלי חולצה תמיד .

וזה היה דוגמא לגנטיקה הכי "דפוקה" שאפשר לבקש . והינה גם הוא רוצה להגיע להכי טוב שלו . וזה הציפצוף הכי גדול על האנושות שהוא עבר מיליונים שהגנטיקה שלהם יותר טובה משלו 😉 אולי מיליארדים בעולם.

אכן יש מלא כמוהו ויותר טובים.
ומה שנתן לו להיות כוכב רשת זה הגוף שהוא בלי חולצה תמיד .

וזה היה דוגמא לגנטיקה הכי "דפוקה" שאפשר לבקש . והינה גם הוא רוצה להגיע להכי טוב שלו . וזה הציפצוף הכי גדול על האנושות שהוא עבר מיליונים שהגנטיקה שלהם יותר טובה משלו 😉 אולי מיליארדים בעולם.
מה הבעיה בגוף שלו?

יפה 😉
אתה רואה .. 1 עם גנטיקה גרועה מאוד רזה תמיד נמוך צר אקטומורף מובהק .
ואתה לא רואה מה הבעיה אצלו בגוף . ✌️
אז אתה יכול למחוק את התגובה שלך שמעל התגובה שלי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית