הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על התוכנית HST ?

hasman

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
9
23
0
חיפדתי ב "חיפוש" לא מצאתי..
אני מתכוון יום ראשון להתחיל תוכנית HST כבר רשמתי לי הכל ואני מוכן רציתי קצת לקבל חוות דעת על התוכנית הזאת, ממי שעשה ולא ממי ששמע.

יש פה כאלה ? מה אתם אומרים על התוכנית ?

אה ולפי מה שהבנתי צריך לבחור 9 תרגילים. אלה מה שבחרתי,אם אתם חושבים שצריך לשנות תרשמו מה שבראש שלכם

רגליים - סקוואט! , כפיפות ברכיים
גב- בנט אובר ראו..
חזה- לחיצות חזה
כתפיים- מילטרי פרס
יד אחורית-לחיצה צרה ( לחיצה צרפית מאוד כואבת לי במרפקים,הלחץ הורג אותי אז אני מעדיף ככה )
בייסיפ- כפיפת מרפקים,פטישים אנא ערף
תאומים- הרמות עקבים בסמיט משין..
טרפזים- הרמת כתפיים לאוזניים עם משקולות

תודה לכולם:jester:

נראה לא רע, והתוכנית עצמה לא רעה בכלל. אני לא מכיר אותך, אבל לדעתי HST מתאימה יותר לאנשים די מתקדמים שלא יכולים להתקדם לינארית.

תוכנית טובה אני עושה אותה, אבל אני כאילו נשאר עם המשקלים כאילו בשבועיים של ה15 חזרות אני עושה את כל הששת האימונים אות משקל.

• פותח/ת השרשור
תוכנית טובה אני עושה אותה, אבל אני כאילו נשאר עם המשקלים כאילו בשבועיים של ה15 חזרות אני עושה את כל הששת האימונים אות משקל.

זה לא מה שקראתי, אני חושב שאתה טועה.
אני ידבר איתך במכון אבל אני למשל יתן לך דוגמה מה אני מתכוון לעשות.

אם בלחיצות חזה אני עושה 100 קילו RM15 אז באימון הראשון אני יעשה 50 אחוז פחות יוצא 50 קילו ומכל אימון לאימון אני יעלה 10 קילו כי אז יוצא שבאימון ה אחרון ה6 במספר לסיום החזרות של הטווח ה 15 אני יגיע למקסימום שלי,וזה העיקרון של התוכנית, אז אני חושב שאתה טועה..

מישהו יודע מי צודק ? ? כאילו מה נכון יותר ?

זה לא מה שקראתי, אני חושב שאתה טועה.
אני ידבר איתך במכון אבל אני למשל יתן לך דוגמה מה אני מתכוון לעשות.

אם בלחיצות חזה אני עושה 100 קילו RM15 אז באימון הראשון אני יעשה 50 אחוז פחות יוצא 50 קילו ומכל אימון לאימון אני יעלה 10 קילו כי אז יוצא שבאימון ה אחרון ה6 במספר לסיום החזרות של הטווח ה 15 אני יגיע למקסימום שלי,וזה העיקרון של התוכנית, אז אני חושב שאתה טועה..

מישהו יודע מי צודק ? ? כאילו מה נכון יותר ?
מה זה אני טועה,
יש כמה אפשרויות לפי התוכנית שלי זה בדרך שלי ולפי התוכנית שלך זה בדרך שלך.

אתה טועה,אתה מתחיל מ 75% מה RM 15 ובכל אימון מעלה משקל עד הגעת האימון ה 6 שבוע אתה עובד לכשל ושובר שיא חדש של RM 15.
לדוגמא RM 15 שלך הוא 60 קילו ויש לך 6 אימונים עד הגעת ה-RM אתה מכפיל 6 ב 2.5 קילו ומתחיל את האימון הראשון מ- 45 קילו,ככה אתה מקבל עליה של 2.5 קילו בכל אימון,באימון ה6 והאחרון היתי מציע לעלות ישר 5 קילו ולא 2.5 ולעבוד לכשל.

עכשיו לדוגמא שיפרת את ה RM 15 והוא 62.5 ואתה הולך להתחיל את השבועיים עם ה 10 חזרות,אתה מכפיל את 62.5 ב 1.2 ע"מ למצוא את הRM 10 שזה יהיה 75 קילו ושוב אותו סיפור אתה מחסיר 15 קילו (שזה 2.5 קילו עלייה בכל אימון) ומתחיל את השבועיים של 10 חזרות מ 60 קילו וכל אימון מעלה 2.5 קילו רק באימון אחרון תעלה 5 ותעבוד לכשל,אותו הדבר באימונים של ה 5 חזרות.

• פותח/ת השרשור
מישל יש לי כמה בעיות עם התוכנית.. נגיד יצא לי ש RM3 שלי זה 90 קילו בלחיצות חזה..
ואחרי שבדתי עם האתר יוצא ש ה RM15 שלי הוא 60 קילו.
לפי מה שהבנתי.. אז ה 60 קילו האלה אני מפחית ב 50 אחוז שזה יוצא 30 קילו שאיתם אני צריך להתאמן באימון הראשון וכל אימון לעלות ולעלות שמטרה שבאימון האחרון ה 6 אני יגיע ל 60 קילו RM15 ..
אבל זה נראה לי מוזר מאוד להתאמן עם 30 קילו.. יוצא 5 קילו כל צד זה נראה לי מצחיק אולי אני טועה..(המוט שוקל 20)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית