הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקרים הזויים שקרו לכם בחדר כושר

עוד סיפורים אנשים ! כיף לקרוא את המקרים ההזויים האלה! 🤩

עשיתי בנץ' PR מרשים בחדר כושר. ניגש אלי אדיוט ואומר "אתה יודע שאתה אמור לעשות 8 חזרות"
אוי איך אני שונא את האנשים האלה. כמו שבכל פעם שאני עושה מתח עם משקל לטווח חזרות נמוך חייב לבוא החכמולוג "למה אתה לא עושה פשוט יותר חזרות?" ודופק חיוך ממזרי ומתנשא כאילו הוא גילה לי הרגע את האור לראשונה.

אוי איך אני שונא את האנשים האלה. כמו שבכל פעם שאני עושה מתח עם משקל לטווח חזרות נמוך חייב לבוא החכמולוג "למה אתה לא עושה פשוט יותר חזרות?" ודופק חיוך ממזרי ומתנשא כאילו הוא גילה לי הרגע את האור לראשונה.
חחח..
אני פשוט ביקשתי מהבחור לקחת את המשקל בידיים ולהדגים לי כיצד עושים 8 חזרות עם המשקל המדובר, זה השתיק אותו.

לא משתווה בשום צורה לדברים שאמרתם אבל קצת דומה בקטע של החוצפה הישראלית..
עשיתי מקבילים עם משקל ופעם ב אני מבקש ממישהו לצלם בשביל לוודא על טכניקה או כשהגעתי לשיא משמעותי חדש
פעם אחת איזה אחד צילם סיימתי והכל והוא שאל אותי למה אני לא עושה פשוט את המכונה שהיא כמו מקבילים:🤦‍♂️:

אני באמת לא מבין אנשים שמה שמפריע להם בחדר כושר, זה רעש.
מבחינתי, כמה שיותר רעש, זה יותר טוב.
אני אוהב לשמוע את האדיוט עם 10 ק"ג דאמבלים צורח. אני אפילו נהנה מהבחור שרק דופק PRים בדדליפט וזורק את המשקל.
בתור ליפטר לא שקט במיוחד, אני מאוד מבין אותם. לא כולם באים להרים מלא ולתת בראש. יש אנשים שבאים לעשות הליכון בשלווה, מתיחות, יוגה ומה לא. זכותם להתלונן ולנסות להשפיע על צביון המקום, העניין שזה צריך להיעשות מול ההנהלה ולא להציק למתאמנים, כי זה נותן לי את הזכות להתלונן ישירות מול אנשים על כל דבר שמפריע לי - לבוש של אנשים, שיחות של אנשים, שאנשים בכלל מדברים אלי וכו׳ וכו׳ וכו׳.

חחח..
אני פשוט ביקשתי מהבחור לקחת את המשקל בידיים ולהדגים לי כיצד עושים 8 חזרות עם המשקל המדובר, זה השתיק אותו.
שיטה מצויינת. אם אני לא טועה אחד מזקני הפורום, השלד, נתן לי את הרעיון להציע למדריכים להדגים איך מרימים X משקל בשקט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית