עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוי איך אני שונא את האנשים האלה. כמו שבכל פעם שאני עושה מתח עם משקל לטווח חזרות נמוך חייב לבוא החכמולוג "למה אתה לא עושה פשוט יותר חזרות?" ודופק חיוך ממזרי ומתנשא כאילו הוא גילה לי הרגע את האור לראשונה.עשיתי בנץ' PR מרשים בחדר כושר. ניגש אלי אדיוט ואומר "אתה יודע שאתה אמור לעשות 8 חזרות"
חחח..אוי איך אני שונא את האנשים האלה. כמו שבכל פעם שאני עושה מתח עם משקל לטווח חזרות נמוך חייב לבוא החכמולוג "למה אתה לא עושה פשוט יותר חזרות?" ודופק חיוך ממזרי ומתנשא כאילו הוא גילה לי הרגע את האור לראשונה.
בתור ליפטר לא שקט במיוחד, אני מאוד מבין אותם. לא כולם באים להרים מלא ולתת בראש. יש אנשים שבאים לעשות הליכון בשלווה, מתיחות, יוגה ומה לא. זכותם להתלונן ולנסות להשפיע על צביון המקום, העניין שזה צריך להיעשות מול ההנהלה ולא להציק למתאמנים, כי זה נותן לי את הזכות להתלונן ישירות מול אנשים על כל דבר שמפריע לי - לבוש של אנשים, שיחות של אנשים, שאנשים בכלל מדברים אלי וכו׳ וכו׳ וכו׳.אני באמת לא מבין אנשים שמה שמפריע להם בחדר כושר, זה רעש.
מבחינתי, כמה שיותר רעש, זה יותר טוב.
אני אוהב לשמוע את האדיוט עם 10 ק"ג דאמבלים צורח. אני אפילו נהנה מהבחור שרק דופק PRים בדדליפט וזורק את המשקל.
שיטה מצויינת. אם אני לא טועה אחד מזקני הפורום, השלד, נתן לי את הרעיון להציע למדריכים להדגים איך מרימים X משקל בשקט.חחח..
אני פשוט ביקשתי מהבחור לקחת את המשקל בידיים ולהדגים לי כיצד עושים 8 חזרות עם המשקל המדובר, זה השתיק אותו.