הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקרים הזויים שקרו לכם בחדר כושר

• פותח/ת השרשור
אני יתחיל פה כנראה שרפה אבל כואב לי שלפי הלכה אתה לא ''נחשב'' יהודי למרות שיש לך בדיוק אותו קשר להיסטוריה והלאום היהודי כמו כולנו.
וגם לפי הנוצרים אני לא נחשב לנוצרי כי אבא שלי יהודי, אני עניתי לו בציניות...

וגם לפי הנוצרים אני לא נחשב לנוצרי כי אבא שלי יהודי, אני עניתי לו בציניות...
עוד דוגמה לחוק מפגר זה מצחיק כי כנראה המקור של החוק הזה עוד הימים שהיה דמיון בין הנצרות ודת הרומית והם שכחו את זה

עשיתי דדליפט עם פלטות תחרותיות עם משקל לא קטן, וכנראה שטרקתי יותר ממה שחשבתי, הגיעו אנשים מבחוץ לראות מאיפה היריות.
הייתי צריך להדגים להם שוב כדי שיאמינו לי שזה מדדליפט.
קרה לי שעשיתי פעם דדליפט גם עם משקל לא קטן כשהמוסך שצמוד למכון היה סגור, ובגלל איך שהפלתי את המשקל בסוף הפעלתי את האזעקה של המוסך

מעניין אותי איך זה היה לך פעם ראשונה שהתאמנתה באוסטרליה האם גם שם יש התערבויות גסות כמו בארץ?

לא נעים לי לזרוע מלח על הפצעים של החבר׳ה כאן שמתאמנים בארץ, אבל ממש לא. אני לא מתייחס כרגע למכוני ליפטינג (ששם כמובן שזה מתקבל בברכה) אני מתייחס לחלוטין למכונים ״רגילים״ סטייל הולמס פלייס וגרייט שייפ וכו׳.

שהתחלתי להתאמן כאן, התאמנתי קבוע במכון רגיל, מקביל להולמס פלייס (מפואר ויקר יחסית) ולא רק שלא העירו לי, נדיר למצוא שם מאמנים במשמרת. כאן זה לא כמו בארץ, מאמנים ״במשמרת״ הם יותר כמו פקידי קבלה מאשר מאמנים, פונים אליהם אם צריך משהו. אני לא זוכר שמאמן במשמרת פנה אלי אי פעם לגבי כל נושא, אולי מקסימום אם אני צריך עזרה בכלליות.

לגבי מתאמנים שפנו אלי - ממש לא. אומנם באוסטרליה יש אנשים מכל התרבויות והמדינות, אבל זה מ-א-ו-ד נדיר לפנות למישהו לגבי משהו לא רלוונטי במהלך אימון, אפילו לשאול ״כמה סטים נשאר לך אחי?״, בדר״כ מחכים בסבלנות. להעיר למישהו על הדרך שהוא מתאמן זה גובל בחוצפה של ממש, לא משנה איך הוא מתאמן.

בשנים האחרונות אם יוצא לי לבקר במכון מסחרי רגיל, לרוב אני זה ״יוסי יד 50״ ואם פונים אלי (כולל מאמנים) זה בדר״כ או בשביל עצה או בגלל סקרנות לגבי. אני חלילה לא מנסה להתנשא, בסצנת הפאוורליפטינג ברמה הארצית אני עדיין דג רקק.

עשיתי דדליפט עם פלטות תחרותיות עם משקל לא קטן, וכנראה שטרקתי יותר ממה שחשבתי, הגיעו אנשים מבחוץ לראות מאיפה היריות.

הייתי במכון שעשיתי בו דדליפט, הגיעה המנהלת של החנות בגדים מהקומה מתחת להגיד שדברים נופלים מהמדפים.

עשיתי בנץ' PR מרשים בחדר כושר. ניגש אלי אדיוט ואומר "אתה יודע שאתה אמור לעשות 8 חזרות"

עשיתי סקוואט עם 180 ק"ג, ובזמן המנוחה שלי בין הסטים, לא שמתי לב שאדיוט הוריד את כל המשקל אבל רק מצד אחד. המשקולת עפה, ומזל שהוא נשאר בחיים. אחרת מי היה מחזיר את המוט והמשקל למקום הקודם?

היה בחור שהתאמן, והראש ישיבה שלו הגיע גם כן להתאמן. ומשום מה להתאמן בישיבה היה נגד הכללים לתלמידים אבל לא לרבנים 😕.
הבחור התחבא בשירותים למשך יותר משעה 🙁
מה משקל שלך בסווקאט לשמונה חזרות לדוגמא..

עשיתי בנץ' PR מרשים בחדר כושר. ניגש אלי אדיוט ואומר "אתה יודע שאתה אמור לעשות 8 חזרות"
מתתתתתת שאחד כזה יפול עליי. וואו. למרות שהטווח חזרות המינימלי שלי הוא 3 ומאמין שבפריימ שלי לפני הקורונה הייתי יכול להרים 140.

בשביל מה צריך לדעת להתמודד איתו?
למי אכפת מה חושב איזה טמבל רנדומלי
לא איכפת לי, אבל מה לעשות שיש ליצנים בעולם שחושבים שהם יודעים הכל.

איך אתה היית מתמודד איתו?
פעם אחרונה שמישהו העיר לי על רעש שעשיתי עם פרס (מה לעשות, למי יש כוח להוריד חזרה אחרונה לאט ממש), אז אמרתי לו ששמעתי שיש אחלה סטודיו ליד בו אפשר להרים משקולות פלסטיק שלא עושים רעש.

לא איכפת לי, אבל מה לעשות שיש ליצנים בעולם שחושבים שהם יודעים הכל.

פעם אחרונה שמישהו העיר לי על רעש שעשיתי עם פרס (מה לעשות, למי יש כוח להוריד חזרה אחרונה לאט ממש), אז אמרתי לו ששמעתי שיש אחלה סטודיו ליד בו אפשר להרים משקולות פלסטיק שלא עושים רעש.
אני באמת לא מבין אנשים שמה שמפריע להם בחדר כושר, זה רעש.
מבחינתי, כמה שיותר רעש, זה יותר טוב.
אני אוהב לשמוע את האדיוט עם 10 ק"ג דאמבלים צורח. אני אפילו נהנה מהבחור שרק דופק PRים בדדליפט וזורק את המשקל.

הייתי במכון שעשיתי בו דדליפט, הגיעה המנהלת של החנות בגדים מהקומה מתחת להגיד שדברים נופלים מהמדפים.

עשיתי סקוואט עם 180 ק"ג, ובזמן המנוחה שלי בין הסטים, לא שמתי לב שאדיוט הוריד את כל המשקל אבל רק מצד אחד. המשקולת עפה, ומזל שהוא נשאר בחיים. אחרת מי היה מחזיר את המוט והמשקל למקום הקודם?

היה בחור שהתאמן, והראש ישיבה שלו הגיע גם כן להתאמן. ומשום מה להתאמן בישיבה היה נגד הכללים לתלמידים אבל לא לרבנים 😕.
הבחור התחבא בשירותים למשך יותר משעה 🙁
הייתי צוחק להוא עם ה8 חזרות בפנים
קרה לי שעשיתי פעם דדליפט גם עם משקל לא קטן כשהמוסך שצמוד למכון היה סגור, ובגלל איך שהפלתי את המשקל בסוף הפעלתי את האזעקה של המוסך
סיפור לנכדים מבטיח

*מתחמם לסקוואט*
120 ל-3 חימום אחרון לפני כניסה לסטים

מישהו שרירי וגדול ממני משמעותית עומד מהצד ובוחן אותי בצורה קריפית ביותר. בוחן כל סנטימטר תנועה שלי
מסיים את הסט והוא שואל אותי, אחי, אפשר לתת לך עצה?
עכשיו בדרך כלל אני אגיד לא תודה. אבל אמרתי כן, כי הוא היה פיזית מאוד גדול ומפותח כולל הרגליים. אז אמרתי וואלה - אולי יש לו משהו חכם להגיד.

מפה לשם אמר לי - אתה הורס לעצמך את הגב עם הסקווואט שלך, אתה יורד נמוך מדי אתה צריך להוריד משקל, תראה איך צריך לעשות סקוואט
*נכנס לראק עם ה-120 שלי בלי חימום ועושה רבע סקוואט. נכון לשבור מקביל? אז הוא אולי 20% בדרך לשם*
*מסיים את הדבר המביך הזה ועושה לי כזה: רואה? ככה עושים סקוואט נכון!*

ואני כזה 😣.
קשה להסביר את ההרגשה במילים, יותר מתקרב ל-😵

יש עוד הרבה סיטואציות הזויות, אכתוב בהמשך

*מתחמם לסקוואט*
120 ל-3 חימום אחרון לפני כניסה לסטים

מישהו שרירי וגדול ממני משמעותית עומד מהצד ובוחן אותי בצורה קריפית ביותר. בוחן כל סנטימטר תנועה שלי
מסיים את הסט והוא שואל אותי, אחי, אפשר לתת לך עצה?
עכשיו בדרך כלל אני אגיד לא תודה. אבל אמרתי כן, כי הוא היה פיזית מאוד גדול ומפותח כולל הרגליים. אז אמרתי וואלה - אולי יש לו משהו חכם להגיד.

מפה לשם אמר לי - אתה הורס לעצמך את הגב עם הסקווואט שלך, אתה יורד נמוך מדי אתה צריך להוריד משקל, תראה איך צריך לעשות סקוואט
*נכנס לראק עם ה-120 שלי בלי חימום ועושה רבע סקוואט. נכון לשבור מקביל? אז הוא אולי 20% בדרך לשם*
*מסיים את הדבר המביך הזה ועושה לי כזה: רואה? ככה עושים סקוואט נכון!*

ואני כזה 😣.
קשה להסביר את ההרגשה במילים, יותר מתקרב ל-😵

יש עוד הרבה סיטואציות הזויות, אכתוב בהמשך
איכשהו דווקא אלה הם ההכי גדולים במכון...

איכשהו דווקא אלה הם ההכי גדולים במכון...
עוד סיבה טובה לדפוק את הראש בקיר

עוד כמה מקרים שעלו לי לראש:(מחוויות המתאמן בפרופיט)
שחיף בן 16 עושה בנץ'. טכניקה מזעזעת, עד כה הכל סטנדרטי ורגיל לחדר כושר נורמטיבי בישראל. עשה עם 60 קילו וממש התאמץ לסגור 8 חזרות.
פתאום בין הסטים שלו כשהוא נח איזה מישהי שהוא מכיר נכנסה למכון, התחילה לדבר איתו היי מה קורה וזה. מפה לשם היא רצתה להכנס לבנץ' אז הוא אמר לה "חכי סט אחד אני מסיים פה"
וכמובן שכמו ילד בן 16 אהבל הוא העלה את המשקל ל-90 כדי להראות כמה הוא גבר.
לפרוטוקול אני עשיתי דדליפט וזה היה ממש קרוב אליהם אז ראיתי ושמתי עין על ההתרחשות. חייב לומר שצפיתי את האסון קורה כבר כשהוא העמיס משקל.
בקיצור בחזרה השנייה המוט נפל לו על הפנים. ובסופו של דבר גם אני וגם הבחורה שהוא ניסה להרשים הרמנו את המוט ממנו.
ירד לו קצת דם מהאף והוא בכה.

מודה שצחקתי די הרבה. ובקול.
נעבור להבאים.
לא ממש מקרה הזוי במובן של השאר: אבל ראיתי מישהו מזריק במלתחות של החדר כושר. 😣

מקרה נפוץ: עשיתי סקוואט, אדיוט עבר לידי בנונשלנט וחטף תמוט לראש (וחזק!) הוא התחיל לצרוח כמו משוגע שהוא יזיין אותי ושאני טמבל. סיימתי את הסט והתחלתי לצעוק עליו חזרה. פייר אם הוא היה מושך את זה לא הייתי מתנגד גם לשים לו כאפה לפנים. אדיוט בהתגלמותו אז שלא יאשים אחרים.

מישהו הקיא 30 סנטימטר ממני. בקטע של נהר, מיד אחרי שסיים לחיצת כתפיים (במכשיר,🤢), פשוט הקיא נהר. אבל לא רוצה לשפוט, אולי היה חולה או משהו.

מאמן בפרופיט התווכח איתי שאבקת חלבון זה כמו "צ'יטים" במשחקי מחשב. במילים האלה.
מאמן בפרופיט הפציר בי שדדליפט יגרום לי לפריצת דיסק ויעקם לי את עמוד השדרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית