הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pct

טל212

משתמש מתחיל
41
3
נק' מוניטין:
3
41
3
אהלן חברים רציתי לדעת אם pct זה חובה בסוף כל סייקל ?המאמן שלי אמר לי שאם המדדים שלי תקינים אין צורך לדחוף עוד כדורים אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים

אהלן חברים רציתי לדעת אם pct זה חובה בסוף כל סייקל ?המאמן שלי אמר לי שאם המדדים שלי תקינים אין צורך לדחוף עוד כדורים אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים
אם המדדים שלך תקינים לאחר סייקל אין צורך בפיסיטי, ואם באמת זה ככה אז
ברוך הבא האדם עם הגנטיקת התאוששות הטובה ביותר בכל הזמנים
או
מכרו לך חרא חומר / שמן קנולה בויאל
תחליט מה מהם יותר הגיוני

בקיצור, תעשה בדיקות דם ותראה מה המצב, בנוסף הגוף כן יתאושש בסוף אבל השאלה כמה מסה תפסיד עד אז...

• פותח/ת השרשור
חברה עדיין לא סיימתי סייקל אני באמצע סייקל ראשון של טסט בלבד.החומר כנראה לא מזויף עליתי כבר 6 קגאני שואל כי אני רוצה לדעת וללמוד מהנסיון שלכם אני כמובן אעשה pct

חברה עדיין לא סיימתי סייקל אני באמצע סייקל ראשון של טסט בלבד.החומר כנראה לא מזויף עליתי כבר 6 קגאני שואל כי אני רוצה לדעת וללמוד מהנסיון שלכם אני כמובן אעשה pct

1. איזה מדדים בדיוק מדבר המאמן שלך?
2. אתה מכניס הורמונים בצורה חיצונית לגוף וזה גורם להשבתה של הציר ההורמונלי לכן חייב pct לעזור לגוף להתאושש
3. רק לאחר סיום סייקל וכאשר החומר יצא לך מהדם ניתן לדעת על פי בדיקות מה מצבך מבחינת טסט וכמה נפגעת בסייקל
4. תגיד לו שיביא לך כלומיד וטמוקסיפן כמו שמפורט בפורום ותעשה פיסיטי לטובתך האישית לאחר סיום הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית