הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lgd 3303

• פותח/ת השרשור Viking
  • פורסם בתאריך

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
אני מנסה לשים את הידיים שלי על הסארם הזה כבר הרבה זמן שלפי הדיווחים מהווה גרסא יבשה וחזקה יותר של האח הבכור למרות שאני חושב שנוזלים זה הרבה מאוד תלוי בתזונה שלך.
אצל כל החברות האמינות הוא אזל מהמלאי ולאחרונה רובן הודיעו שלא יחזור למלאי לעולם 😳

לא קצת מוזר?

באמת? הודיעו שלא יחזור לעולם? מעניין למה...

אני אף פעם לא התעניינתי יותר מדי בגלל שבשונה מאחיו הגדול יש לו זמן מחצית חיים כך שמומלץ לקחת 3 פעמים ביום אם זכור לי. פחות זורם...

• פותח/ת השרשור
באמת? הודיעו שלא יחזור לעולם? מעניין למה...

אני אף פעם לא התעניינתי יותר מדי בגלל שבשונה מאחיו הגדול יש לו זמן מחצית חיים כך שמומלץ לקחת 3 פעמים ביום אם זכור לי. פחות זורם...

אין ספק שפחות נוח אבל על הנייר נשמע עילאי
הוא קיים במחיר סופר מופקע במקומות הנכונים (עברת על הדארק נט?)

האמת שלא .

כמו טרן קצר לעומת טרן ארוך
זה lgd4033 קצר, יש לו הרבה תופעות לוואי אז הורידו אותו מהמדפים... ניסית לדבר עם הסינים?

כמו טרן קצר לעומת טרן ארוך
זה lgd4033 קצר
, יש לו הרבה תופעות לוואי אז הורידו אותו מהמדפים... ניסית לדבר עם הסינים?

מה? מאיפה הבאת את זה? זה סארמ אין אפילו אסטר מחובר אליו... כמו שתגיד לי שיש אנאבר אז וינסטרול זה אנאבר ארוך 🤦‍♂️

מה? מאיפה הבאת את זה? זה סארמ אין אפילו אסטר מחובר אליו... כמו שתגיד לי שיש אנאבר אז וינסטרול זה אנאבר ארוך 🤦‍♂️
הייתי צריך לתת דוגמא כמו Sr9009 לעומת Gw50156/Cardarine, לזה התכוונתי

לפי דעתי אי אפשר להשוות סארמים בכלל... אין להם אפילו מדד דירוג כמו סטרואידים כרגע.
אם כי ידוע מה היחס האנבולי אנדרגוני לכל סארמס
ובשילוב עם טסט יש תוצאות מאוד יפות
מה שמפתיע זה שיש להן אנדרוגניות ואנבוליות וכל זה אבל טוענים שאין איתם ארומטזיציה אבל פה צריך להיזהר כי פרוקלטין הוא הורמון הפכפך

כן באמת התחלתי לשים לב שדברים חדשים בSarms כמו הLGD3303 ושניסו להפוך את כל הSarms להזרקה פתאום ירד מהמדפים ונעלם בלי פירסום סיבות 🥷

כן באמת התחלתי לשים לב שדברים חדשים בSarms כמו הLGD3303 ושניסו להפוך את כל הSarms להזרקה פתאום ירד מהמדפים ונעלם בלי פירסום סיבות 🥷
כל השיווק של סארמס היה שלא צריך להזריק ולא צריך pct ואין ארומטזיציה, כדור קסמים לכאורה..
ברגע שמרמזים שבהזרקה זה יותר טוב אז אנשים אומרים, רגע.. הזרקה, אז בוא נקח כבר סטרואידים, יותר זול, יותר טוב, וגם זה מרמז על האפשרות שזה משאיר חותם בכבד, לא יודע, רק השערה..., עזוב את זה שהחומרים להזרקה של sarms עולים נורא יקר אם כי אפשר להכין בבית מאבקות אבל לא הייתי רוצה להתעסק עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית