הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איראן הורמון - לא רפואי

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
מבדיקה שערכתי, לא נמצא שום איזכור על IRAN HORMONE כחברה רשומה רפואית.
אין שום בית מרקחת שמוכר אותם בארצות ערב.

מה שעוד יותר מחשיד אותי, אלו מחירי הרצפה שהם נמכרים - זה בא על חשבון האיכות. אני לא אציין שום מחיר. אבל הם מאוד זולים.

התבססתי על האתר הזה:

http://www.pharmacy.org/company.html

שמה כל החברות המוכרות רשומות, יש לציין שאבוריחן כן רשומים שמה, כמו כן - אורגנון, אסטרהזנקה, תאגיד באייר ועוד.

המוצרים הנמכרים ברשת של איראן הורמון - אנדרול 50, טמוקסיפן (נולבדקס) וכלומיד.

• פותח/ת השרשור
כנראה, או שזה ייצור רפואי ללא פיקוח רפואי, בכל מקרה אני לא הייתי מתקרב.

כן..
אבל כשחושבים על זה דיאנבול של בריטיש גם לא אחי רפואי כי חיפשתי באתר שלהם לא מצאתי תמוצר יחסית לחברו אחרות שיותר רציניות וכל מוצר מראים שמה כמו למשל דיאנבול של טרפיה(נפוסים)

• פותח/ת השרשור
מאז ומתמיד בריטיש דיספנסרי לא היו חברה רפואית, לעומת זאת בודי ריסרץ' כן, החברה נקראת MARCH PHARMACEUTICALS והם כן רשומים בתאילנד כחברה רפואית.
טרפיה -גם לא ראיתי שום איזכור עליהם שהם חברה רפואית, נכון לעכשיו אני לא מכיר שום חברה רפואית שמייצרת דיאנבול.

• פותח/ת השרשור
הלינק שהבאת הוא שבור, ומה הקשר? אם חברה מסוימת טוענת שהיא רפואית, אז שתוכיח!
אין שום איזכור על אקריכין ועל טרפיה שהם חברות רשומות, מה גם שאם תחפש בגוגל על המוצרים שלהם, אתה תראה אותם רק באתרים שמוכרים אנאבולים.
לעומת זאת, אם תחפש מוצרים כמו כוריגון, טסטווירון וכו' אתה תמצא בתי מרקחת שמוכרים אותם עם מרשם.

קיצר אני לא מצליח להעלות את זה אבל אם ישלך זמן תריץ חיפוש באתר של רפיה עצמו תמצא שמה את הדיאנבול וגם אותו הדבר לגביי האקריכין (האתר ברוסית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית