נק' מוניטין:
1
- 35
- 1
אנאבר+אוסטרין
מישהו ניסה את השילוב?
מישהו ניסה את השילוב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משחק ילדים ליד הסייקל ראד שעשית
ניסיתי טורניבול, וואלה כיףאני מבין שעוד לא ניסית אנאבר.
חחחחח אני שמח שאתה עוקב אחרי הסייקלים שלימשחק ילדים ליד הסייקל ראד שעשית
אנאבר עם אוסטריןאני מבין שעוד לא ניסית אנאבר.
היית עושה lgd4033 במקום rad בסייקל הקודם היית נהנה יותר לפי דעתי..
חוץ מזה למה לא אהבת?
אוסטרין משחק ילדים ליד rad, לגבי אנאבר, לא ניסיתי עדיין כדי להגיד
אני ניסיתי מגוון סארמים שונים ביניהם lgd וrad, הוא נותן תוצאות, אבל lgd לעומתו יותר 'כיף', אני יכול להבין אותך... אחרי rad, באוסטרין אתה תרגיש רגיל..משום מה ממש לא התחברתי לrad למרות כל התגובות הטובות עליו
לא יודעים כבר מה טרול ומה לאלא הייתי עושה את זה בלי בסיס של טסט ברקע, מה קרה פה לעצות בפורום? אף אחד לא שם לב להשבתה כאן??
כמה זמן לוקח לזה להגיע? הזמנתי פעם ראשונה גם מחו״ל ומודאג לגבי החבילה 😱🤯ניסיתי טורניבול, וואלה כיף
אנאבר אנסה לראשונה בסייקל הקרוב, בנתיים הוא בדרך מחו"ל
לוקח, לוקח לזה זמן להגיע..לא יודעים כבר מה טרול ומה לא
כמה זמן לוקח לזה להגיע? הזמנתי פעם ראשונה גם מחו״ל ומודאג לגבי החבילה 😱🤯
הוא עשה סייקל של ראד בעבר, משער שהוא אמור להיות מודע להשבתה, וכנראה הוא לא נוגע בהזרקות עדיין כי אין לו מספיק ידע בנושא, וכן מומלץ עם טסט בייס אבל הבחור כנראה נמנע עדיין מזריקות לפי הנתונים של הסייקלים שלולא הייתי עושה את זה בלי בסיס של טסט ברקע, מה קרה פה לעצות בפורום? אף אחד לא שם לב להשבתה כאן??
לוקח, לוקח לזה זמן להגיע..
אבל זה מגיע בסוף..
סארמים משביתים... עדיף טסט ברקע בכל מצב שיכולה להיות השבתה כי חבל על הייצר המיני ועוד תפקודים.לוקח, לוקח לזה זמן להגיע..
אבל זה מגיע בסוף..
הוא עשה סייקל של ראד בעבר, משער שהוא אמור להיות מודע להשבתה, וכנראה הוא לא נוגע בהזרקות עדיין כי אין לו מספיק ידע בנושא, וכן מומלץ עם טסט בייס אבל הבחור כנראה נמנע עדיין מזריקות לפי הנתונים של הסייקלים שלו
יגיע אבל רק שתדעו שכרגע הכל מושבת מבחינת טיסות במזרח ובאירופה. יש לי דברים שנתקעו, לעומת זאת דברים מאייהארב מגיעים תוך שבוע 😣סומך עליך שיגיע חחח
סארמים משביתים... עדיף טסט ברקע בכל מצב שיכולה להיות השבתה כי חבל על הייצר המיני ועוד תפקודים.
יגיע אבל רק שתדעו שכרגע הכל מושבת מבחינת טיסות במזרח ובאירופה. יש לי דברים שנתקעו, לעומת זאת דברים מאייהארב מגיעים תוך שבוע 😣
מסכים איתך, אני בעיקר דואג מהחמצון ומהחום עד שזה מגיע אליי אפילו אבקת חלבון...יש לי זמן עד שהחדרי כושר נפתחים חחח אבל מרגיש הרבה יותר טוב שהם יושבים לי בארון ולא מסתובבים בעולם 🤫🤫🤫
רק שכאן הוא דוחף סטרואיד משמע הוא ישבית אותו מהר הרבה יותר מראד וlgd. פרוזן פרסם כאן מאמר על אנשים שלקחו מינון די נמוך של אנאבר סולו. חוץ מזה שהוא עוד מתסף את זה עוד עם אוסטרין אז בכלל...הוא עשה סייקל של ראד בעבר, משער שהוא אמור להיות מודע להשבתה, וכנראה הוא לא נוגע בהזרקות עדיין כי אין לו מספיק ידע בנושא, וכן מומלץ עם טסט בייס אבל הבחור כנראה נמנע עדיין מזריקות לפי הנתונים של הסייקלים של
סארמים לא משביתים ברמה המידית וגם תלוי מינון. הייתי על 5 מג lgd במשך חודשיים ולא הייתי מושבת.סארמים משביתים... עדיף טסט ברקע בכל מצב שיכולה להיות השבתה כי חבל על הייצר המיני ועוד תפקודים.
לוקח, לוקח לזה זמן להגיע..
אבל זה מגיע בסוף..
הוא עשה סייקל של ראד בעבר, משער שהוא אמור להיות מודע להשבתה, וכנראה הוא לא נוגע בהזרקות עדיין כי אין לו מספיק ידע בנושא, וכן מומלץ עם טסט בייס אבל הבחור כנראה נמנע עדיין מזריקות לפי הנתונים של הסייקלים שלו