הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר ואוסטרין

• פותח/ת השרשור
היית עושה lgd4033 במקום rad בסייקל הקודם היית נהנה יותר לפי דעתי..

חוץ מזה למה לא אהבת?
אוסטרין משחק ילדים ליד rad, לגבי אנאבר, לא ניסיתי עדיין כדי להגיד

• פותח/ת השרשור
היית עושה lgd4033 במקום rad בסייקל הקודם היית נהנה יותר לפי דעתי..

חוץ מזה למה לא אהבת?
אוסטרין משחק ילדים ליד rad, לגבי אנאבר, לא ניסיתי עדיין כדי להגיד

משום מה ממש לא התחברתי לrad למרות כל התגובות הטובות עליו

משום מה ממש לא התחברתי לrad למרות כל התגובות הטובות עליו
אני ניסיתי מגוון סארמים שונים ביניהם lgd וrad, הוא נותן תוצאות, אבל lgd לעומתו יותר 'כיף', אני יכול להבין אותך... אחרי rad, באוסטרין אתה תרגיש רגיל..
שתתאמן יהיה לך יותר ביצועים וכל זה אבל תרגיש רגיל, לא יודע להסביר, רק שתכנס לתוך הסייקל תבין על מה דיברתי פה

• פותח/ת השרשור
כן אבל אני משלב עם אנאבר אז זה יהיה שונה
תגיד איפה אני יכול לקרוא יותר לעומק על סטרואידם מקור אמין בעברית/אנגלית

לא הייתי עושה את זה בלי בסיס של טסט ברקע, מה קרה פה לעצות בפורום? אף אחד לא שם לב להשבתה כאן??
לא יודעים כבר מה טרול ומה לא
ניסיתי טורניבול, וואלה כיף
אנאבר אנסה לראשונה בסייקל הקרוב, בנתיים הוא בדרך מחו"ל
כמה זמן לוקח לזה להגיע? הזמנתי פעם ראשונה גם מחו״ל ומודאג לגבי החבילה 😱🤯

לא יודעים כבר מה טרול ומה לא

כמה זמן לוקח לזה להגיע? הזמנתי פעם ראשונה גם מחו״ל ומודאג לגבי החבילה 😱🤯
לוקח, לוקח לזה זמן להגיע..
אבל זה מגיע בסוף..
לא הייתי עושה את זה בלי בסיס של טסט ברקע, מה קרה פה לעצות בפורום? אף אחד לא שם לב להשבתה כאן??
הוא עשה סייקל של ראד בעבר, משער שהוא אמור להיות מודע להשבתה, וכנראה הוא לא נוגע בהזרקות עדיין כי אין לו מספיק ידע בנושא, וכן מומלץ עם טסט בייס אבל הבחור כנראה נמנע עדיין מזריקות לפי הנתונים של הסייקלים שלו

אבל זה מגיע בסוף..

הוא עשה סייקל של ראד בעבר, משער שהוא אמור להיות מודע להשבתה, וכנראה הוא לא נוגע בהזרקות עדיין כי אין לו מספיק ידע בנושא, וכן מומלץ עם טסט בייס אבל הבחור כנראה נמנע עדיין מזריקות לפי הנתונים של הסייקלים שלו
סארמים משביתים... עדיף טסט ברקע בכל מצב שיכולה להיות השבתה כי חבל על הייצר המיני ועוד תפקודים.
סומך עליך שיגיע חחח
יגיע אבל רק שתדעו שכרגע הכל מושבת מבחינת טיסות במזרח ובאירופה. יש לי דברים שנתקעו, לעומת זאת דברים מאייהארב מגיעים תוך שבוע 😣

סארמים משביתים... עדיף טסט ברקע בכל מצב שיכולה להיות השבתה כי חבל על הייצר המיני ועוד תפקודים.

יגיע אבל רק שתדעו שכרגע הכל מושבת מבחינת טיסות במזרח ובאירופה. יש לי דברים שנתקעו, לעומת זאת דברים מאייהארב מגיעים תוך שבוע 😣

יש לי זמן עד שהחדרי כושר נפתחים חחח אבל מרגיש הרבה יותר טוב שהם יושבים לי בארון ולא מסתובבים בעולם 🤫🤫🤫

יש לי זמן עד שהחדרי כושר נפתחים חחח אבל מרגיש הרבה יותר טוב שהם יושבים לי בארון ולא מסתובבים בעולם 🤫🤫🤫
מסכים איתך, אני בעיקר דואג מהחמצון ומהחום עד שזה מגיע אליי אפילו אבקת חלבון...

סטרואידים לא מתקלקלים כל כך מהר .
ואנאבר זה הסטרואיד האוראלי המושלם מינימום תופעות לוואי ביחס ליתרונות לי אישית לא היו בכלל אבל זה בעיקר תלוי מינון .
אני התחלתי ב40 ועליתי ל60 אחרי שבועיים חוויתי כוח מרשים מאוד עליה עדינה בבשר הפאמפים היום פסיכים ואם תוסיף לזה ניוד שומן קיבלת חומר עילאי שסובל מיחסי ציבור גרועים בגלל שאנאבר אמיתי לא קל להשיג.
אני אישית אהבתי ראד מאוד .

הוא עשה סייקל של ראד בעבר, משער שהוא אמור להיות מודע להשבתה, וכנראה הוא לא נוגע בהזרקות עדיין כי אין לו מספיק ידע בנושא, וכן מומלץ עם טסט בייס אבל הבחור כנראה נמנע עדיין מזריקות לפי הנתונים של הסייקלים של
רק שכאן הוא דוחף סטרואיד משמע הוא ישבית אותו מהר הרבה יותר מראד וlgd. פרוזן פרסם כאן מאמר על אנשים שלקחו מינון די נמוך של אנאבר סולו. חוץ מזה שהוא עוד מתסף את זה עוד עם אוסטרין אז בכלל...
סארמים לא משביתים ברמה המידית וגם תלוי מינון. הייתי על 5 מג lgd במשך חודשיים ולא הייתי מושבת.

• פותח/ת השרשור
אבל זה מגיע בסוף..

בדיוק מה שרשמת

אני לוקח 2 כדורים של אוסטרין

ו40 מיליגרם של אנאבר

ואחרי הסייקל של הראד וmk677
עשיתי ניקוי
ובדיקת דם הטסט תקין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית