נק' מוניטין:
1
- 35
- 1
אנאבר+אוסטרין
מישהו ניסה את השילוב?
מישהו ניסה את השילוב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לשאול של איזה חברה האנאבר שלקחת ? לכמה זמן ? תופעות לוואי/pct ?סטרואידים לא מתקלקלים כל כך מהר .
ואנאבר זה הסטרואיד האוראלי המושלם מינימום תופעות לוואי ביחס ליתרונות לי אישית לא היו בכלל אבל זה בעיקר תלוי מינון .
אני התחלתי ב40 ועליתי ל60 אחרי שבועיים חוויתי כוח מרשים מאוד עליה עדינה בבשר הפאמפים היום פסיכים ואם תוסיף לזה ניוד שומן קיבלת חומר עילאי שסובל מיחסי ציבור גרועים בגלל שאנאבר אמיתי לא קל להשיג.
אני אישית אהבתי ראד מאוד .
האנאבר חברתאפשר לשאול של איזה חברה האנאבר שלקחת ? לכמה זמן ? תופעות לוואי/pct ?
Animal pharmאיזה חברה הכדורים ?
היום כל זב חותם בנה לעצמו חדר כושר בגינה ולא השאירו לנו כלום במלאי אפילו לא יד שנייהאיך ההרגשה ב3 ימים האלה ?
יש לך איפה לתת בראש בכלל בימים כאלה ? 🏋️
לא יודע מה הוא בנה אבל יודע שאפשר בזול לעשות מתח עם משקל וזה סוגר את הפינה של גירוי לגב יופי טופיהשאלה אם מה שבנה שווה להכניס חומר ?
אם זה נותן לו לבצע הכל כמו בחדר כושר
אתה לא יכול לבצע מה שאפשר לבצע בחדר כושר אלא אם כן אתה מליאן, אבל אם אתה מספיק פיקח ומצליח איכשהו לעשות progressive overload איכותי אז סגרת את הפינההשאלה אם מה שבנה שווה להכניס חומר ?
איך ההרגשה ב3 ימים האלה ?
יש לך איפה לתת בראש בכלל בימים כאלה ? 🏋️
איפה פורסם שסופי שמכוני הכושר נפתחים בראשון ?את האמת שיש לי משקולות ומיטה
אבל ביום ראשון המכוני כושר נפתחים בגלל זה התחלתי
על סמך מה החלטת?את האמת שיש לי משקולות ומיטה
אבל ביום ראשון המכוני כושר נפתחים בגלל זה התחלתי
אפה מזמינים את הmk677 ואים אתה יכול לתת תקציר על החוויה איתוחחחחח אני שמח שאתה עוקב אחרי הסייקלים שלי
סייקל קודם היה ראד וmk677 לא ממש אהבתי
אנאבר עם אוסטרין
ילך ממש טוב?
אסור לדבר כאן על מקורות.אפה מזמינים את הmk677 ואים אתה יכול לתת תקציר על החוויה איתו
אני מתאמן עם משקולות צלילה בתור משקולות ומגבת בתור כבל raw וזה לא נופל מהמכון בכלל. הבעיה היחידה זה שאין בנץ דדליפט סקוואטהשאלה אם מה שבנה שווה להכניס חומר ?
לא בפורום. וטיפ קטן ממני.. זה לא כזה מסובך.אפה כן מותר לדבר אם אתה מוכן לחלוק מידע
מצטער, זה גם אסור. המנהלים כאן לא מפגרים.או קיי לא בפורום.
אך אני מגיע אליך לקבל עוד טיפים ?
אם אתה יכול שלח הודעה בפרטי אם הטלפון שלך
כי אני חדש פה ואין לי אופציה לשלוח הודעות
תודה על התגובה