הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה מוזרה במרפק

אלון1233445

משתמש מתחיל
37
3
נק' מוניטין:
6
37
3
כשאני מיישר את היד כל כמה שעות כזה אז אני מרגיש ממש חיכוך במרפק ואז יש קליק חזק ככה זה כל כמה שעות. יש לי גם בעיות ביד אחורית וכשאני עושה יישור מלא ליד קצת כואב לי (נראה לי יש לי tricep tendonitis ). רעיות בקשר למרפק?

יש לגשת לפיזיותרפיסט לאבחון וטיפול.
בעיקרון הקליק לא כל כך בעייתי אבל אם הוא מכאיב או מפריע יש לזה טיפול

אני לא יודע להגיד מה שם האבחנה ללא אבחון בסיסי. באמת שאין לי מושג מה יש לך עם כל כך מעט פרטים.
למה שלא תיגש לרופא משפחה ותבקש הפנייה לפיזיותרפיה?
אפשר גם באופן פרטי, לפעמים יש החזרים בכחלית מושלם או ביטוח פרטי

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע להגיד מה שם האבחנה ללא אבחון בסיסי. באמת שאין לי מושג מה יש לך עם כל כך מעט פרטים.

חשבתי לקבוע תור לאורטופד של כללית ואז לבקש ממנו הפנייה לפיזיו. מקווה אבל שהוא יסכים ולא יתן צילום או משהו

• פותח/ת השרשור

סתם מעדכן אותך למה האורטופד הפנה אותי: אולטרסאונד ורנטגן לכתפיים ולמרפקים, למרפאת כתף, ולפיזיותרפיה. מה אומר?

אולטרה סאונד לבדוק פגיעות ברקמה רכה כמו שרירים וגידים. רנטגן לפגיעה ושינויים בשלד. מרפאת כתף אני לא יודע.
אתה יכול כבר עכשיו לקבוע תור לפיזיותרפיה ולהשלים את הבדיקות במקביל

• פותח/ת השרשור
אולטרה סאונד לבדוק פגיעות ברקמה רכה כמו שרירים וגידים. רנטגן לפגיעה ושינויים בשלד. מרפאת כתף אני לא יודע.
אתה יכול כבר עכשיו לקבוע תור לפיזיותרפיה ולהשלים את הבדיקות במקביל

תודה על ההסבר. מרפאת כתף זה נראלי פשוט הפנייה למומחה כתף זה הכרחי? והפזיותרפיה קבעתי כבר אבל זה אחרי הצילומים ממילא

מומחה כתף= מומחה בניתוחי כתף
בד"כ יכול לסייע בהחלטה לביצוע ניתוח ואז אם כן, כנראה שהוא ינתח אותך.
אם אתה הולך, כדאי שתשלים את כל הבדיקות לפני כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית