עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואת מה שרשמת מגלים באמצעות ?? mri?הדבר תלוי במספר דברים, כמו הסיבה לבורסיטיס, אם הוא זיהומי, עוצמת הדלקת ועוד.
אתה אמור להיות מטופל על ידי רופא משפחה או אורטופד ואם אין שיפור תוך חודשיים לערך, לעשות בירור מתקדם יותר אצל ראומטולוג.
הטיפולים שהזכרת יהיו בזבוז זמן, כסף ויפיחו תקוות שווא לריפוי.
עשיתי אתמול mri ועכשיו הגיעו התוצאות:חייבים בירור על ידי הדמיה כפי שהונחת על ידי אורטופד.
אמר שאין טיפול ! אבוד וזה לכל החיים אלא אם עושים ניתוח להחלפת מרפק (וזה לא אופציה) זה שחיקה שלעולם לא מבריאה....חוזרים עם התוצאות לרופא המפנה עבור הפרשנות והמשך הטיפול.
האורטופד שלי בארץ אומר שאין מה לעשות וכלום לא עוזר...האורטופד שלי ברמניה שראה את ה mri (אבא שלי ) אומר שעושים זריקות אורתקין וזה פותר את הבעיה..מה אומר ?חוזרים עם התוצאות לרופא המפנה עבור הפרשנות והמשך הטיפול.
מרמת השרון....כמה עולה הטיפול ? למרות שהביטוח הפרטי שלי מממן הכל מהשקל הראשון.זריקות למפרק אורטוקין – TMC דוקטור טויל
doctor-t.co.il
במידה ואתה מאזור השרון.. ממליץ בחום.
אחי אני לא יודע..מרמת השרון....כמה עולה הטיפול ? למרות שהביטוח הפרטי שלי מממן הכל מהשקל הראשון.
מכיוון שאבא שלך אורטופד, אתה אמור להתייעץ איתו, לא עם זרים בפורומים.האורטופד שלי ברמניה שראה את ה mri (אבא שלי )
אבא בגרמניה....בפנסיה 😃מכיוון שאבא שלך אורטופד, אתה אמור להתייעץ איתו, לא עם זרים בפורומים.