הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה מוזרה במפרק היד.

LiorL12

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן לכל חברי הפורום 😃

היום היה לי יום בנץ בחדר כושר וזה השבוע השני לתוכנית הפאוורליפטינג.
כחלק מהתוכנית הייתי צריך לבצע רף חזרות יותר גבוה מבדרך כלל בעומס של 65% מהמקסימלי ל10 חזרות.
מפרק היד שלי לא היה מכופף והטכניקה הייתה נכונה אך בכל זאת נראה שמהעומס התווצרה לי בעיה קטנה.

הנפיחות ירדה והגולה שהייתה גם כן אך בכל זאת רציתי לקבל יעוץ ולדעת אם כדי לגשת לרפואה דחופה או שכדי לתת לזה להמשיך להחלים לבד. למרות שהנפיחות ירדה והכל נראה רגיל עדיין מרגיש קצת מוזר להזיז את מפרק היד. ואשמח לקבל מידע על מה שלדעתכם קרה לי.
תודה מראש חברים
😁
f195d791-70af-4625-bfa4-98ded891bec1.jpg

חשוב לציין שלא חוויתי כאב או משהו אי נוחות מאוד מאוד קלה זו המילה.

• פותח/ת השרשור
בטוח שזה מהבנץ ולא עקיצת יתושה?
כן במאה אחוז.
זה קרה לאחר הבנץ גם לאחר הבנץ התנועה של המפרק הייתה מאוד קשה לעומת היד השנייה גם אני בהתחלה חשבתי אולי פריחה אולי עקיצה אבל דברים כאלה לא אמורים לגרום לתנועה קשה במפרק חחחחחחחחחחחחח
בטוח שלא השתילו לך צ'יפ?
האמת שלא כל כך בטוח אולי שלא שמתי לב

כן במאה אחוז.
זה קרה לאחר הבנץ גם לאחר הבנץ התנועה של המפרק הייתה מאוד קשה לעומת היד השנייה גם אני בהתחלה חשבתי אולי פריחה אולי עקיצה אבל דברים כאלה לא אמורים לגרום לתנועה קשה במפרק חחחחחחחחחחחחח
אם זה לא מפריע לך אז תמשיך כרגיל וחכה שיעבור פשוט..במידה ולא עובר כמה ימים אז תברר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית