הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה למטרת מראה חטוב ומוצק (תמונה או אירוע)

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אני לא מדבר על תהליך של ייבוש של 6 ימים אלא מה אפשר לעשות ביום יום נגיד למצב שאני רוצה לדפוק תמונה

אני הורדתי המון במשקל ואני פשוט שם לב שאני בגרעון ושאני אוכל מספיק חלבון , פחמימה ושומן אני משחק עם זה כל יום איך שבא לי

באופן מוזן שמתי לב שבימים שאני אוכל פחמימה ושותה מים אני לפעמים מקבל פאמפ רציני מרגיש את כל השרירים קשים (אולי זה קשור גם לאימון ?) , ולפעמים אני נפוח כמו בלון , ורציתי לדעת באיזה תזונה הכי כדאי ביום שאני רוצה להיראות בו טוב או מה לעשות ביום עצמו.
או אפילו מה אפשר לעשות בכל יום בשביל להימנע מגוף נוזלי חוץ מקיצוץ מפחמימה , אירובי , ולשתות המון מים (שזה הסטאנדארט)
הייתי שמח לדעת גם מה הסיבה לאגירת נוזלים ולמראה כזה באופן כללי

זה אולי יישמע מוזר אבל אם תקפיד יותר על שתיית מים אתה תהיה פחות נוזלי כי הגוף יגיד הנה אני מקבל מים כל הזמן, ולכן אין לי סיבה לאגור אותם..

• פותח/ת השרשור
זה אולי יישמע מוזר אבל אם תקפיד יותר על שתיית מים אתה תהיה פחות נוזלי כי הגוף יגיד הנה אני מקבל מים כל הזמן, ולכן אין לי סיבה לאגור אותם..
אני יודע , לכן כתבתי מה צריך לשים לב חוץ מלשתות המון מים להוריד קצת פחמימות ולעשות אירובי

אגב נראלי שעדיף קצת להפסיק עם השתיית מים משהו כמו שעתיים לפני שאני עושה תמונה , משום מה לפי ניסיון שלי זה עוזר קצת

אני יודע , לכן כתבתי מה צריך לשים לב חוץ מלשתות המון מים להוריד קצת פחמימות ולעשות אירובי

אגב נראלי שעדיף קצת להפסיק עם השתיית מים משהו כמו שעתיים לפני שאני עושה תמונה , משום מה לפי ניסיון שלי זה עוזר קצת
אני בעד לצבור עוד ועוד שריר ואז גם אם יש מים וגם אם אין אתה תמיד מוכן לתמונה
הווי אומר מסה נקייה, שיש מספיק מסת שריר לעשות חיטוב כדי לקבל צורה
אתה נוזלי כי אתה באחוז שומן גבוה

עכשיו משהו שאתה צריך להבין.. שריר גודל במנוחה!
השריר צריך להיות 'נוזלי' כדי לנוח ובכך לגדול ולהתאושש, הוא לא יכול להיות כל הזמן פעיל אלא אם כן אתה על חומרים..
שאתה באחוז שומן יותר נמוך אז גם שהשריר במנוחה רואים צורה שלו.. אבל קודם כל צריך שיהיה שריר לכן כדאי קצת מסה נקייה אבל כל מקרה לגופו בהקשר הזה

• פותח/ת השרשור
אני בעד לצבור עוד ועוד שריר ואז גם אם יש מים וגם אם אין אתה תמיד מוכן לתמונה
הווי אומר מסה נקייה, שיש מספיק מסת שריר לעשות חיטוב כדי לקבל צורה
אתה נוזלי כי אתה באחוז שומן גבוה

עכשיו משהו שאתה צריך להבין.. שריר גודל במנוחה!
השריר צריך להיות 'נוזלי' כדי לנוח ובכך לגדול ולהתאושש, הוא לא יכול להיות כל הזמן פעיל אלא אם כן אתה על חומרים..
שאתה באחוז שומן יותר נמוך אז גם שהשריר במנוחה רואים צורה שלו.. אבל קודם כל צריך שיהיה שריר לכן כדאי קצת מסה נקייה אבל כל מקרה לגופו בהקשר הזה
טעות בנושא חבר ..

• פותח/ת השרשור
תקרא שוב מה שכתבתי.
הבנתי ,
בהתחלה לא הבנתי למה הזכרת מסה נקייה
כרגע אין ברירה אני בחיטוב כי חייב עוד להוריד , אז בינתיים מסתדר עם המסה הנוכחית , באופן כללי , ברור שעדיף יותר שריר

הבנתי ,
בהתחלה לא הבנתי למה הזכרת מסה נקייה
כרגע אין ברירה אני בחיטוב כי חייב עוד להוריד , אז בינתיים מסתדר עם המסה הנוכחית , באופן כללי , ברור שעדיף יותר שריר
אפשר גם להיות במסה ועדיין לראות צורה ולהיות מוכן לתמונה עם פלקס פשוט תוך רגע. בהנחה והאחוז שומן לא יותר מדי גבוה
וכן לפעמים אתה מלא, זה הדרך של הגוף לעכל את האוכל, זה טבעי.. פעילות של סיבים וכל מיני

ואם באלך שיטה קסומה, קח pre workout כמו Citrulline mallet או חופן מלח בלי כלום ואתה תהיה מוכן לתמונה די מהר

ויש טריק של ילדים בתיכון, תעשה תמונה אחרי שעשית את האיייייי של הקקי, ככה אתה גם מרוקן מנוזלים באופן יחסי וגם בפאמפ שיצרת בעצמך לצורך יציאת הצואה, אגב זה אחת הסיבות למה קשישים מתעלפים בשירותים לפעמים, כי הם לא לוקחים מספיק אוויר מתי שהם עושים את האיייייי של הקקי

זה קצת מצחיק וילדותי להגיד את זה אבל זה האמת

• פותח/ת השרשור
אפשר להיות במסה ועדיין לראות צורה ולהיות מוכן לתמונה עם פלקס פשוט תוך רגע..

ואם באלך שיטה קסומה, קח pre workout כמו Citrulline mallet או חופן מלח בלי כלום ואתה תהיה מוכן לתמונה די מהר
חחח מה ? חופן מלח נשמע לי כמו דרך קסמים להפוך לבלון הליום די מהר

חחח מה ? חופן מלח נשמע לי כמו דרך קסמים להפוך לבלון הליום די מהר
אל תגזים עם המלחים בשגרה שלך אבל חופן מלח גורם לפאמפ, תרצה או לא, אתה מוזמן לעשות את המחקר שלך או לתייג פה כמה אנשים שיסבירו לך את המדע מאחורי זה אם אתה לא מאמין לי
כל הפרה ווקאוטים, החומרים שיש בהם הם סוגים של מלחים, מוזמן לבדוק את הנושא

• פותח/ת השרשור
אל תגזים עם המלחים בשגרה שלך אבל חופן מלח גורם לפאמפ, תרצה או לא, אתה מוזמן לעשות את המחקר שלך או לתייג פה כמה אנשים שיסבירו לך את המדע מאחורי זה אם אתה לא מאמין לי
כל הפרה ווקאוטים, החומרים שיש בהם הם סוגים של מלחים, מוזמן לבדוק את הנושא
את האמת שזה מעניין אותי מאוד , להבין כל הקטע של הגליקוגן והכל , פשוט מרגיש לי מוזר שכשאני על דל פחמימה אני נראה נוזלי יותר (אבל שטוח יותר )
אגב , פרי וורקאוט ייתן פאמפ אבל לא ינפח אותך בהכרח ?

את האמת שזה מעניין אותי מאוד , להבין כל הקטע של הגליקוגן והכל , פשוט מרגיש לי מוזר שכשאני על דל פחמימה אני נראה נוזלי יותר (אבל שטוח יותר )
אגב , פרי וורקאוט ייתן פאמפ אבל לא ינפח אותך בהכרח ?
פאמפ לפי ההגדרה זה זרימת דם, נוזלים וחמצן מוגברת

מעבר לכך אני לא מבין את השאלה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית