הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ב trx

ים יודקביץ

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
מה קורה חברים
קראתי קצת על trx והבנתי שזה לא משהו להיפוטרפיה למה זה הרוב עובד על הרבה חזרות אבל אני משתמש בחבר שנמצא לידי
נגיד שאני עושה תרגילים אז אני אומר לו ללחוץ לי נגיד על הגב וככה זה מוסיף עלי משקל ואני מצליח לעשות 8-9 חזרות ומגיע לכשל
זה טוב מאוד לא?

אפשר לפתח מסת שריר עם trx.
פשוט צריך להבין שעומס המששקלי בהתנגדות ברובו יבוא מהגברת המנוף, וזה לא בהכרח נוח אבל בהחלט אפשרי

לא בהכרח חייב לעבוד להרבה חזרות ב-TRX, אפשר גם לעבוד בצורה עצימה יחסית.
אני מסכים שזה לא נותן עצימות גבוהה כמו עם טבעות אולימפיות משום שאתה חייב להניח את הרגליים על הקרקע, אבל אפשר לנצל TRX להרבה דברים נחמדים.

ראשית, נתחיל בבייספס. ל-TRX יש מנח אחיזה מסתובב וישר, כך שלעשות Biceps Curl עם TRX זה בפער משמעותי הרבה יותר נוח מבטבעות. איך מגדילים את העצימות? תנמיך את הרצועות עם הזמן עד שהגב שלך כמעט מקביל לרצפה ואפשר אפילו להניח את הרגליים על קופסה או ספסל על מנת להיות מקבילים לרצפה או אפילו ליצור שיפוע שלילי - מה שמגדיל את העצימות עוד יותר.

כנ"ל גם בנוגע לטרייספס. פשיטות מרפקים ב-TRX זה תרגיל מעולה ואפשר להתקדם איתו רחוק.

בנוגע לגב, בצע חתירה. וההתקדמות? כמו עם בייספס קארלז.

מה עם חזה? בצע Chest Fly והנמך את הרצועות עם הזמן. פשוט תרגיל מבודד מעולה.
אפשר גם לבצע שכיבות סמיכה אבל עם רוטציה של מנח היד בסוף החזרה (מפרונציה לסופינציה), מה שמגדיל את המעורבות של החזה בתרגיל.

עוד תרגיל מבודד (הפעם לכתף האחורית, והיזהר מהשתלטות מיותרת של הגב על התנועה) זה Reverse Fly, ויש כמובן Face Pull.

וכאן אנו מגיעים אל התרגילים האחרונים ברשימה.
ניתן להניח את הרגליים על ה-TRX ולבצע תרגילים שונים המערבים את הבטן.
ניתן גם לבצע גם תרגילים שונים להאמסטרינג, גלוטס, קוואדס וגם לבצע שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי כשיש אלמנט נוסף של חוסר יציבות והבטן צריכה לעבוד יותר בתרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית