הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

3~ אינץ דפיציט דדליפט

• פותח/ת השרשור
יאללה, מאחל לך 400 בשנת 2021 !
זה הכיוון 400@125

חולה נפש
מתי איך למה ובכמה זמן ירדת במשקל. זוכר ששקלת הרבה יותר
לפני קצת פחות משנתיים הגעתי לשיא של 136 137 ופשוט המנופים נהרסו לדדליפט אז ירדתי תוך שנה (די בקלות) ל100 ואז עשיתי הכנה לתחרות באוקטובר שמשכתי 332 על אזור ה120 מפוצץ נוזלים ועכשיו הכיוון לנוע בין 98 ל105 לשפר הרכב גוף עד אוקטובר (מעין אוף סיזן) ואז מסה ל116-118 לתחרות באזור אפריל מאי.

א
לפני קצת פחות משנתיים הגעתי לשיא של 136 137 ופשוט המנופים נהרסו לדדליפט אז ירדתי תוך שנה (די בקלות) ל100 ואז עשיתי הכנה לתחרות באוקטובר שמשכתי 332 על אזור ה120 מפוצץ נוזלים ועכשיו הכיוון לנוע בין 98 ל105 לשפר הרכב גוף עד אוקטובר (מעין אוף סיזן) ואז מסה ל116-118 לתחרות באזור אפריל מאי.
איך אתה יורד בקלות בלי להיחלש?
ומה אתה משנה בשביל לרדת

אגב אם אתה ככ חזק על 100 קילו אני חושב שמיותר לעלות 20 קג,
אתה יכול להתחזק תוך עלייה של הרבה פחות

• פותח/ת השרשור
א

איך אתה יורד בקלות בלי להיחלש?
ומה אתה משנה בשביל לרדת

אגב אם אתה ככ חזק על 100 קילו אני חושב שמיותר לעלות 20 קג,
אתה יכול להתחזק תוך עלייה של הרבה פחות
אני חושב שנחלשים בעיקר בגלל המאזן קלורי שלילי וירידה בצריכה של הכל בלי לשים לב (מינרליים/מיקרונוטריינטים שונים) או לחלופין שינוי במנופים (כרס בסקוואט עוזרת, עובי יכול לסייע ביציבות או אפילו לקצר טווחי תנועה) ולא בהכרח בגלל הירידה במשקל וברגע שאתה "מחליף הילוך" תוך שבוע וקצת של מאזן קלורי חיובי ועלייה של קצת של נוזלים וגליקוגן מרבית הכוח חוזר אם לא יותר.

אני עובד בקונגטיבית על אלמנטים שונים ותמיד אפשר לשפר משהו או לעבוד על חולשה ספציפית (לצורך העניין בן אדם שלא התאמן בחייו יכול להתחזק לתקופה בss במאזן קלורי שלילי ועל אותו עיקרון אבל בסדר גודל שונה אפשר לתת בתור דוגמא חולשה בטרייספס לבן אדם שעשה כמות מינימלית של פשיטות מרפק בחייו שיכול להיות לזה גם אלמנטים מוטריים ולא בהכרח של תפוקת כוח או דברים כמו טכניקה, כושר נפח עבודה, מוביליטי ועוד שבונים בסיס להכנה תחרותית יותר איכותית.)

מ98 יבש (שאעלה ממנו 2-3 קילו בתחילת המסה) ל116 מפוצץ נוזלים (שארד 2-3 קילו אחרי שאוריד את צריכת המזון משמעותית) זה לא עלייה של 18 קילו אלא יותר כמו 12-14 קילו על תקופה של 6-7 חודש שזה סביר.
המטרה דדליפט כמה שיותר גבוה ומכאן עולה שאני צריך גם לשקול כמה שיותר וגם לבלות כמה שיותר זמן על מאזן קלורי חיובי יפה כדי לשפר התאוששות וכל זאת כל עוד המנופים שלי לא נפגעים.

באופן כללי משקל גוף לא משפיע יותר מדי על דדליפט. בעיקר על בנץ׳ וסקוואט. משקל מרשים מאוד, לא כל כך מזמן חפרו לך למוות על הגב ועל הגלגול של המוט... והנה אין הרבה חבר׳ה בפורום שמושכים את מה שאתה מושך בדפיסיט... שאפו

באופן כללי משקל גוף לא משפיע יותר מדי על דדליפט. בעיקר על בנץ׳ וסקוואט. משקל מרשים מאוד, לא כל כך מזמן חפרו לך למוות על הגב ועל הגלגול של המוט... והנה אין הרבה חבר׳ה בפורום שמושכים את מה שאתה מושך בדפיסיט... שאפו
זה הכרחי שיותר מסוכן למשוך בגו עגול וגם שאין יעילות מכנית או ביומכנית לגלגול של המוט
אז אין קשר בין הפרטים האלה לבין הביצועים שלו

מתמטיקה.
חלוקת העומס על מה ששומר מהדיסק לפרוץ משתנה בדינמיקה לעומת מנח ניטרלי
אם קראת את הספר של בוריס שייקו, הוא טוען שהדרך האידיאלית לדדליפט כבד, הוא לפעמים עם גו עגול.
גו עגול בלי ברייסינג טוב הוא מתכונת בטוחה לפציעה.
אבל הברייס אמור לשמור על הגב שהוא לא יתעגל למצב מסוכן, ואולי האזור העליון יתעגל, אבל גב התחתון ישאר ישר.

אני לא יודע מתי כדאי לעגל גו ומתי לא, אבל זה ודאי לא שחור ולבן.

אני כבר לא מאמן אותם
באזור אוקטובר כשאימנתי אותם על מ.ג. 115 בערך נתתי 285 ו150.
מנסה להבין הכוונה שאתה בכלל לא עושה את התרגילים או שאתה עושה אותם במתכונת של הנה עשיתי משהו על חצי קלאץ' כזה?

• פותח/ת השרשור
מנסה להבין הכוונה שאתה בכלל לא עושה את התרגילים או שאתה עושה אותם במתכונת של הנה עשיתי משהו על חצי קלאץ' כזה?
לא עושה אותם, אני עושה בוקס סקוואט דינאמי מעל מקביל עם גומיות ופלג גוף עליון אני מאמן רק כדי להיות ג'אקד וזה לא כולל בנץ.
דדליפטים, גוד מורנינגים וזרצרים בשילוב עם ספרינטים בתור מקס אפורט.
בוקס סקוואט מעל מקביל ועבודה פליאומטרית בתור דינאמיק אפורט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית