הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

3~ אינץ דפיציט דדליפט

• פותח/ת השרשור
פסיכי לגמרי.
אייך נראת התוכנית אימונים שלך?
עובד עם מאמן?
יש תרגילים שהם must בשבילך?

מאמן רק דדליפט
מאמץ דינאמי כל 3 שבועות
מאמץ מקסימלי כל 3 שבועות
סך הכל אימון כל שבוע וחצי

מאמץ דינאמי מורכב מבוקס סקוואט 8-20 סטים של 1-3 חזרות עם משקל קל יחסית ומנוחות קצרות שאחריו אני מבצע קפיצות עם מוט, קפיצות עומק וקפיצות למרחק.
מאמץ מקסימלי אני מתחיל עם ספרינטים ואז עולה בוריאציה (דדליפט/גוד מורנינג/זרצר) הנבחרת עד לסינגל כבד או כשל.
בשני האימונים אני ממשיך עם תרגילי עזר לגב ורגליים.

שאר האימוני GPP/פלג גוף עליון הם רנדומליים לחלוטין ובהתאם ללוח זמנים שלי.

לא עובד עם מאמן ואף פעם לא עבדתי עם אחד.

אין תרגילים שהם קבועים, הכל בהתאם לנקודות חלשות ותמיד שומר על ראש פתוח.

לא עושה אותם, אני עושה בוקס סקוואט דינאמי מעל מקביל עם גומיות ופלג גוף עליון אני מאמן רק כדי להיות ג'אקד וזה לא כולל בנץ.
דדליפטים, גוד מורנינגים וזרצרים בשילוב עם ספרינטים בתור מקס אפורט.
בוקס סקוואט מעל מקביל ועבודה פליאומטרית בתור דינאמיק אפורט.
אפשר לשאול מה המטרה שלך באימונים?

גב עגול אבל עם ברייסינג שלא נשבר זה אכן לא מסוכן (מאוסף הדעות המקצועיות שאספתי) האם זה יעיל? תלוי. לגבי גלגול של המוט, יעילות מכנית אולי לא, אבל זה חלק מהסט אפ שלו ומה שגורם לו למשוך בצורה שהוא רגיל ושהוא מרגיש שהיא הכי טובה בשבילו. כמעט כל ליפטר עושה ״טקס״ כלשהו ללא שום יתרון מכני, זה עוזר להכנס למינדסט של ההרמה.

גב עגול אבל עם ברייסינג שלא נשבר זה אכן לא מסוכן (מאוסף הדעות המקצועיות שאספתי) האם זה יעיל? תלוי. לגבי גלגול של המוט, יעילות מכנית אולי לא, אבל זה חלק מהסט אפ שלו ומה שגורם לו למשוך בצורה שהוא רגיל ושהוא מרגיש שהיא הכי טובה בשבילו. כמעט כל ליפטר עושה ״טקס״ כלשהו ללא שום יתרון מכני, זה עוזר להכנס למינדסט של ההרמה.
מכ"א אומר שת'ור עושה את זה כדי להכניס את הלאטיסימוס טוב יותר למשיכה.

מכ"א אומר שת'ור עושה את זה כדי להכניס את הלאטיסימוס טוב יותר למשיכה.

הגיוני, כי שאתה פיזית מושך את המוט אתה משתמש בלטיסימוס, אבל מנגד, הוא לא מלמד אף אחד למשוך ככה, ככה שאין לי מושג אם זה באמת יעיל או הרגל לא מזיק.

סליחה על הבורות, אבל עד כה למדתי שלמוט אסור לזוז בכלל למה המצב פה שונה?

דבר שני, איך באמת מרימים כזה משקל בגב עגול? אם הבנתי נכון (וגם מהספר על הדדליפט שקראתי מפה), העיקר זה הדב תחתון שישאר ישר?

סליחה על הבורות, אבל עד כה למדתי שלמוט אסור לזוז בכלל למה המצב פה שונה?

דבר שני, איך באמת מרימים כזה משקל בגב עגול? אם הבנתי נכון (וגם מהספר על הדדליפט שקראתי מפה), העיקר זה הדב תחתון שישאר ישר?
מה שמלמדים מתחילים לא תקף למתקדמים.
אסור להזיז את המוט, כדי ללמד מתחיל איך להיכנס לפוזיציה טובה.
כשאתה שוקל מעל 100, ומדובר בדפסיט, קשה להיכנס לפוזיציה בלי להזיז את המוט.
גב עגול, כבר דנט בזה כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית