עם 18% שומן אפשר להמשיך במסה או לעבור לחיטוב?

• פותח/ת השרשור r10
  • פורסם בתאריך

r10

משתמש מתחיל
25
6
נק' מוניטין:
6
25
6
אני מתאמן 10 שנים לסירוגין ועכשיו יותר רציני, אני במסה כבר 3 חודשים, עושה תוכנית של 8 שבועות, 4 פעמים בשבוע ויום אירובי. (הארכתי את התוכנית בחודש נוסף) קישור לתוכנית: תכנית אימון לכוח - 8 שבועות של ברזל | וואן בודי - אתר הכושר של ישראל אחוז שומן: 18%. משקל 71/ 1.68. יהיה אחלה אם מישהו ימליץ לי על תוכנית אימון והאם עם 18% שומן, אני יכול להמשיך במסה במקום לעבור לחיטוב? אני מתאמן בבית עם משקולות חופשיות, ספסל כושר ומתח. חדש בכל מה שקשור למסה, אז אם צריך להוסיף עוד פרטים אשמח שתיידעו אותי. נ.ב ב- 3 חודשים אני עולה כל שבוע בין 300 ל- 400 גרם ורואה תוצאות טובות.

אלון זה דעה אישית שלו בלי ביסוס
בנאדם עם תואר שופך עליך מידע ואתה 😣
בנאדם שמן 18% במקום להגיד לו לסגור את הפה ולעשות אירובי הכל הפוך פה פורום סומואים​
תירגע, אף אחד לא נגד או בעד אף אחד.
שמעתי את דעתך, ואני דווקא שוקל אותה ברצינות.

כי אתה מתעסק בדברים שאתה לא בקיא בהם ועומד על זה.
זה כמו שאני ידבר על שיטות תזונה מפגרות לפאורליפטינג ויגיד לך לך תוכיח שאני טועה.

העניין הוא שהבחור חיפש אישור להשמין כי תאמין לי שהוא לא מרוצה ממה שרואה במראה. ולבוא ולומר לו הכל טוב "תאכל תגדל תתקדם" זה לחרוץ את גורלו 18% זה ציצי חמוד חח מה אתה רוצה שהוא יניק בסוף הקיץ

כי אתה מתעסק בדברים שאתה לא בקיא בהם ועומד על זה.
זה כמו שאני ידבר על שיטות תזונה מפגרות לפאורליפטינג ויגיד לך לך תוכיח שאני טועה.

העניין הוא שהבחור חיפש אישור להשמין כי תאמין לי שהוא לא מרוצה ממה שרואה במראה. ולבוא ולומר לו הכל טוב "תאכל תגדל תתקדם" זה לחרוץ את גורלו 18% זה ציצי חמוד חח מה אתה רוצה שהוא יניק בסוף הקיץ
אני בסך הכל אומר שחיטוב או מסה לא תלוי בשום דבר מלבד רצון אישי.
מי שלא אוהב חיטוב כמוני, אין צורך שחתחטב בכלל.

ואני יעמוד על דברים שלא ברורים לי.
ואני חייב להודות שזה עדיין לא ברור לי. קראתי כמה מאמרים שאומרים שקצת שומן זה לא משמעותי להורמונים, אז שמעתי את דעתך, ואעשה את השיקולים שלי.

ולמי שבא לו להיות שמן, זכותו, זה מאוד מיושן לחשוב שכולם רוצים להיות רזים או מוכנים להשקיע בזה, יש המון אנשים שלא איכפת להם לשקול כמה שיצא, העיקר להתאמן ולהתחזק.

נכון חבר זה קו המחשבה שלך להתחזק ולהתקדם.
האנשים מחפשים מסת שריר מראה וורידי ווסקולרי כמה שיותר חיטוב עם מסת שריר גבוהה.
אין רע במה שאתה אומר זה פשוט כמו שאני יכנס לאשכול או לוג פאורליפטינג ויציע חיטוב כשאין צורך ודרכים שלא תואמות את התוצאה שאתה מחפש

1.76 94 קילו אחוז שומן 10-11 בערך אני עדיין מתאמן כרגיל בסגר. שומר על 6 קוביות תמיד במאסה.
מתחרה מן הסתם ועל חומרים.
אבל הידע הבסיסי רכשתי אני מ2009 בתחום.
כסטודנט מאמן אנשים למחייתי

יפה מאוד.
אישית התחלתי לעלות במשקל שלי, ואני עכשיו 88 ק"ג על בערך 14% שומן ואני 1.72 גובה.
אני חושב להתחטב מיד אחרי התחרות פאוורליפטינג הבא.
אני בסך הכל רוצה להרים את המשקל הכי כבד שאני יכול, בקטגוריה עד 90 ק"ג, אז אני מוכן לתת לשומן להישאר עד אחרי התחרות.
אולי אחר כך אתחטב מעט לשמור על הכוח תוך כדי ירידת קטגוריה אולי.

אתה גם מתעניין במשקל שאתה מרים?
מעניין אותך גם כוח?
מה ההרמה החזקה שלך?

פה אני כבר בדיחה כנראה לידך חח
דדליפט 180-200 תלוי ביום אבל אני עובד 8 חזרות מינימום
סקוואט 220 עם רצועות ברכיים 12-15 חזרות ביום טוב
רוב הזמן 200-210 עושה

בנץ לא עשיתי מ2013 כי לא קידם אותי מבחינת מאסה
עושה בשיפוע עליון 130-125 ל 8 בקושי לחיצות לא צד חזק כל כך

מה שכן אחרי סייקל המשקלים לא מתפנצרים אבל יורדים לפחות ב 10-15 אחוז

זה לא רע בהתחשב שאתה בילדר.
אולי יום אחד תעבור גם לצד האפר של המשקולות ותהיה ליפטר, לך תדע.

התחלתי כמו כל אחד תכנית כח בהתחלה סקוואט דדליפט, פרס ותרגילי עזר. ושיניתי כיוון מהר מאוד כי אהבתי את השינויי בגוף.

אני הפוך ממך.
8 שנים התאמנתי בצורה של בילדינג עם דגש על כל שריר במטרה למסה בעיקר, ורק לפני שנתיים וחצי שיניתי כיוון.

• פותח/ת השרשור
שבת שלום לכולם. וואו, לא ציפיתי לדיון כזה פורה כאן. אני חדש כאן. העיקר שזה יהיה ברוח טובה וכל אחד יגיד את דעתו - תמיד עדיף בדרך הזאת!!! יש לי שאלה אחרת, אפשר לרדת במשקל מעט, ולשמור על המסה כמו שהיא ( בלי לאבד מסת שריר?) לא שהמשקל שלי כזה מפריע לי.. אני לא נראה מלא, כי יש לי עצמות קצת כבדות וקצת בטן (לא קריטי) ואם כן, אז להוריד 200 גרם פחמימות מהתפריט או יותר? נתונים: 1.68/71 בן 41 18% שומן. תודה מראש אגב אני גם יכול להסתדר עם המשקל שלי ולעלות עוד, פשוט סתם שואל.

Kotzer אמר שזה חרטא
מי הוא ומה עשה בתחום שאתה סוגד סתם לאנשים בפורומים? שואל ברצינות בלי זלזול אני פשוט לא מבין למה.
אם היה לי סמל מנצנץ של מנהל בפורום היית סוגד לי גם ומצטט כל מילה שלי כנראה.

פותח האשכל כדי להמנע מאיבוד מאסה אתה צריך בהדרגתיות להוריד פחמימות/קלוריות ולאט לאט להרים את האירובי.
ואז להכניס העמסות. תיקרא קצת על העמסות ודיאטה דלה בפחמימות

העניין הוא שהבחור חיפש אישור להשמין כי תאמין לי שהוא לא מרוצה ממה שרואה במראה.
אתה מכיר אותו? הוא אמר לך שהוא לא מרוצה ממה שהוא רואה במראה?
אם הוא באמת לא מרוצה מהמראה שלו אז אין שאלה, אבל תאמין או לא, לא את כולם מעניין קוביות וורידים. לי נראה שהוא שאל על עניין המסה האם העליה תהיה לטובת השומן או לא בגלל האחוז הגבוה כביכול.
18% זה ציצי חמוד חח מה אתה רוצה שהוא יניק בסוף הקיץ
איזה הגזמה, 18% זה שום ציצי חמוד, תלוי גם במסת שריר שיש על הבנאדם. אני אישית על אזור ה 18%, אולי קצת פחות, זה נטו ככה נראה לי לפי העין שלי לא מתעסק ומתעניין במספרים, עם מסת שריר לא רעה (חוץ מהרגליים שירדו הרבה כי מכל מיני סיבות אני לא משקיע בהן כמעט) ואני מרוצה ממה שאני רואה במראה ואין לי ציצי, החזה שלי שרירי ויפה (היופי הוא בעיני המתבונן 😃 )
זה שאתה שוקל 94 על 1.76 עם 10% שומן זה באמת יפה ומכובד מאוד (באמת אני מחזיק מזה, לא בקטע ציני) אבל לא לכולם יש את אותן מטרות באימונים.

ב18% יש ציצי חמוד כן וזה לא בושה גם לי היו תקופות רעות וזה מסתכל להשקיע באימונים לדאוג לאוכל ואחרי המקלחת כרס מול המראה. עוד יותר אני מכיר אנשים שלא אומרים שהם מתאמנים ומשקיעים כי נראים רע ומתביישים.
חודשיים דיאטה הוא יתייצב על 12-13 אחוז ויראה וירגיש הרבה יותר טוב

ב18% יש ציצי חמוד כן וזה לא בושה גם לי היו תקופות רעות וזה מסתכל להשקיע באימונים לדאוג לאוכל ואחרי המקלחת כרס מול המראה. עוד יותר אני מכיר אנשים שלא אומרים שהם מתאמנים ומשקיעים כי נראים רע ומתביישים.
🤣🤦‍♂️

אז למה אתה נכנס להגיב על אשכול כזה עם המטרה שלך זה כח לך תייעץ לאנשים איך להתחזק.
אתה בא ועושה צחוק מאורח חיים אחר ממטרות אחרות.
הבחור רוצה להראות טוב יותר בסהכ

למה בחרת להגיב מההתחלה?
אתה בנאדם שמתאמן כדי להזיז משקל מ a ל b בצורה הטובה ביותר.
הוא שואל איך להתקדם מבחינת מראה איפה אתה מתערב ונכנס למשוואה כאן
זה פשוט לבוא ולהגיד לי שאתה בחור חזק עם חזה גדול ואני טועה מה הטעם פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית