הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עם 18% שומן אפשר להמשיך במסה או לעבור לחיטוב?

• פותח/ת השרשור r10
  • פורסם בתאריך

r10

משתמש מתחיל
25
6
נק' מוניטין:
6
25
6
אני מתאמן 10 שנים לסירוגין ועכשיו יותר רציני, אני במסה כבר 3 חודשים, עושה תוכנית של 8 שבועות, 4 פעמים בשבוע ויום אירובי. (הארכתי את התוכנית בחודש נוסף) קישור לתוכנית: תכנית אימון לכוח - 8 שבועות של ברזל | וואן בודי - אתר הכושר של ישראל אחוז שומן: 18%. משקל 71/ 1.68. יהיה אחלה אם מישהו ימליץ לי על תוכנית אימון והאם עם 18% שומן, אני יכול להמשיך במסה במקום לעבור לחיטוב? אני מתאמן בבית עם משקולות חופשיות, ספסל כושר ומתח. חדש בכל מה שקשור למסה, אז אם צריך להוסיף עוד פרטים אשמח שתיידעו אותי. נ.ב ב- 3 חודשים אני עולה כל שבוע בין 300 ל- 400 גרם ורואה תוצאות טובות.

למה בחרת להגיב מההתחלה?
אתה בנאדם שמתאמן כדי להזיז משקל מ a ל b בצורה הטובה ביותר.
הוא שואל איך להתקדם מבחינת מראה איפה אתה מתערב ונכנס למשוואה כאן
זה פשוט לבוא ולהגיד לי שאתה בחור חזק עם חזה גדול ואני טועה מה הטעם פה
אתה ממש קרבי, תירגע קצת, אף אחד לא נגדך.

פותח האשכול לא אמר מה המטרות שלו' הוא בסך הכל שאל אם אפשר להמשיך מסה או שהוא צריך חיטוב.
אף אחד כאן לא מכיר אותו אישית אז אין טעם לדבר שטויות איך הגוף שלו נראה ומה הוא רוצה.

תענה על השאלה בצורה עניינית ואל תתעקש בלריב, כי אין טעם.
שבת שלום לכולם. וואו, לא ציפיתי לדיון כזה פורה כאן. אני חדש כאן. העיקר שזה יהיה ברוח טובה וכל אחד יגיד את דעתו - תמיד עדיף בדרך הזאת!!! יש לי שאלה אחרת, אפשר לרדת במשקל מעט, ולשמור על המסה כמו שהיא ( בלי לאבד מסת שריר?) לא שהמשקל שלי כזה מפריע לי.. אני לא נראה מלא, כי יש לי עצמות קצת כבדות וקצת בטן (לא קריטי) ואם כן, אז להוריד 200 גרם פחמימות מהתפריט או יותר? נתונים: 1.68/71 בן 41 18% שומן. תודה מראש אגב אני גם יכול להסתדר עם המשקל שלי ולעלות עוד, פשוט סתם שואל.
אפשר, ולמתאמן ברמה די מתחיל אפשר אפילו להמשיך להתקדם במסת שריר ולרדת בשומן בו זמנית.

אני חושב ש200 גרם פחמימה זה יותר מדי, תהיה במינוס קלורי קל, וככל שתרד במשקל, תוריד יותר פחמימה.

בחרתי להגיב כי אני יכול כי יש מקום לדעות שונות בפורום.
הבנאדם שאל שאלה וקיבל תשובה יפה מאלחנן בתגובה הראשונה, שאם אין לו תחרות פיתוח גוף וכו' שיעשה מה שהא לו ומה שהוא מרגיש בלי קשר למספר של האחוז שומן. כלומר - אם הוא לא מרוצה מהשומן הגבוה, שיחטב, אם אין לו בעיה עם זה והוא מרגיש שאין לו מספיק שריר, שיעשה מסה.
אתה זה שמקובע שמה שאתה חושב בטוח כולם חושבים, כמו המשפט הזה:
האנשים מחפשים מסת שריר מראה וורידי ווסקולרי כמה שיותר חיטוב עם מסת שריר גבוהה
תאמין לי שהוא לא מרוצה ממה שרואה במראה
אז רציתי להגיב שלא, לא את כולם מעניין מה שמעניין אותך ולא מחפשים את זה בכלל.
זה פשוט לבוא ולהגיד לי שאתה בחור חזק עם חזה גדול ואני טועה מה הטעם פה
אתה טועה נטו בקיבעון שלך. ולא אמרתי שאני בחור חזק עם חזה גדול.
פותח האשכול לא אמר מה המטרות שלו' הוא בסך הכל שאל אם אפשר להמשיך מסה או שהוא צריך חיטוב.
או! נקודת המפתח

מי הוא ומה עשה בתחום שאתה סוגד סתם לאנשים בפורומים? שואל ברצינות בלי זלזול אני פשוט לא מבין למה.
אם היה לי סמל מנצנץ של מנהל בפורום היית סוגד לי גם ומצטט כל מילה שלי כנראה.

פותח האשכל כדי להמנע מאיבוד מאסה אתה צריך בהדרגתיות להוריד פחמימות/קלוריות ולאט לאט להרים את האירובי.
ואז להכניס העמסות. תיקרא קצת על העמסות ודיאטה דלה בפחמימות

Kotzer אמר לי להתרחק מאנשים שליליים ותמיד להאמין בעצמי.

@FEMENEN
לשלול דעה של מישהו כי הוא מתעסק יותר בליפטינג מאשר בבלידינג זה לא לעניין.

גם אני מתעסק בבילדינג ויצא לי ללוות אנשים עם הרבה יותר מ18% שומן למצב של מסת שריר שלא תבייש אחלה בילדר וגם עם קוביות בסוף התהליך.

הבן אדם שפתח את הנושא לא שאל על איך להשיג מראה חטוב עם קוביות אלא סך הכל שאל אם יש בעיה להמשיך מסה גם ב18% שומן.
אז לא, אין שום בעיה כל עוד הפלוס הקלורי לא מוגזם, חוץ מזה שזו נטו הרגשה שלך, א.ש זה כולה מספר.

באחוזים גבוהים העליה היא לטובת השומן עם אתה מנסה לפתח את הגוף.
יורדים ל 10-12 אחוז ועולים לאט חבל סתם להשמין
אשש,תשובה לעיניין
אני מתאמן 10 שנים לסירוגין ועכשיו יותר רציני, אני במסה כבר 3 חודשים, עושה תוכנית של 8 שבועות, 4 פעמים בשבוע ויום אירובי. (הארכתי את התוכנית בחודש נוסף) קישור לתוכנית: תכנית אימון לכוח - 8 שבועות של ברזל | וואן בודי - אתר הכושר של ישראל אחוז שומן: 18%. משקל 71/ 1.68. יהיה אחלה אם מישהו ימליץ לי על תוכנית אימון והאם עם 18% שומן, אני יכול להמשיך במסה במקום לעבור לחיטוב? אני מתאמן בבית עם משקולות חופשיות, ספסל כושר ומתח. חדש בכל מה שקשור למסה, אז אם צריך להוסיף עוד פרטים אשמח שתיידעו אותי. נ.ב ב- 3 חודשים אני עולה כל שבוע בין 300 ל- 400 גרם ורואה תוצאות טובות.
אין טעם להמשיך לעלות במשקל כרגע באחוז שומן כזה,אבל אשאל אותך דבר כזה,מה המטרה שלך באימונים?
במידה וזה מראה אתלטי ולהראות טוב זה לא משרת את המטרה ואם כן תחטב ל8 10 אחוז שומן ותראה מה נשאר ממך.
שאתה שמן זה מטעה,חושבים שנראים גדולים אבל זה השומן והנוזלים שנותנים את המראה הנפוח.
לדעתי אם המטרה מראה כמו שאמרתי חטב,וגם אם לא תחטב,לא בריא השומן הזה.
Kotzer אמר לי להתרחק מאנשים שליליים ותמיד להאמין בעצמי.
מה הקשר אבל? מה אתה צריך שאנשים זרים יגידו לך את זה
אתה ממש קרבי, תירגע קצת, אף אחד לא נגדך.

אף אחד כאן לא מכיר אותו אישית אז אין טעם לדבר שטויות איך הגוף שלו נראה ומה הוא רוצה.

תענה על השאלה בצורה עניינית ואל תתעקש בלריב, כי אין טעם.

אפשר, ולמתאמן ברמה די מתחיל אפשר אפילו להמשיך להתקדם במסת שריר ולרדת בשומן בו זמנית.

אני חושב ש200 גרם פחמימה זה יותר מדי, תהיה במינוס קלורי קל, וככל שתרד במשקל, תוריד יותר פחמימה.
200 פחמימה הרבה למי? אני מחטב גם עם 250.
סתם באלי לדעת איך הגעת למסקנה כזו ש200 זה הרבה,שואל כדי לדעת ולא מזלזול
בחרתי להגיב כי אני יכול כי יש מקום לדעות שונות בפורום.
הבנאדם שאל שאלה וקיבל תשובה יפה מאלחנן בתגובה הראשונה, שאם אין לו תחרות פיתוח גוף וכו' שיעשה מה שהא לו ומה שהוא מרגיש בלי קשר למספר של האחוז שומן. כלומר - אם הוא לא מרוצה מהשומן הגבוה, שיחטב, אם אין לו בעיה עם זה והוא מרגיש שאין לו מספיק שריר, שיעשה מסה.
אתה זה שמקובע שמה שאתה חושב בטוח כולם חושבים, כמו המשפט הזה:

אז רציתי להגיב שלא, לא את כולם מעניין מה שמעניין אותך ולא מחפשים את זה בכלל.

אתה טועה נטו בקיבעון שלך. ולא אמרתי שאני בחור חזק עם חזה גדול.

או! נקודת המפתח
רוב החברה מתאמנים בשביל לשפר משהו,בין אם פיזיק ו או כוח מתפרץ,או אפילו בשביל ספורט מסויים.
לילד או נער צעיר אין טעם והצדקה להיות שמן בשביל שום מטרה כי אפשר להיות גם חטוב גם חזק וגם אתלטי ביחד אז למה להתפשר?
כן אני מכיר את המשפט הידוע״אחי קוביות לא מעניינות אותי״ אין בעיה אם זה אבל שומן ולהראות בן 50 שאתה נער בן 19 זה בסדר? כי העיקר להרים כבד?
אז בוא אספר לך משהו,יש איתי אחד מתאמן שבקנה מידה בארץ הוא הכי חזק בארץ,סקואט של 250 דדליפט של 290 והבחור שרדר אס פאק.
מתאמנים כדי לשפר את כל המכלול.
אין הצדקה להיות שמן בשום צורה וזה עדיין לא סותר את זה שאני חושב שהפנימיות של הבן אדם זה הכי חשוב.

רוב החברה מתאמנים בשביל לשפר משהו,בין אם פיזיק ו או כוח מתפרץ,או אפילו בשביל ספורט מסויים.
לילד או נער צעיר אין טעם והצדקה להיות שמן בשביל שום מטרה כי אפשר להיות גם חטוב גם חזק וגם אתלטי ביחד אז למה להתפשר?
כן אני מכיר את המשפט הידוע״אחי קוביות לא מעניינות אותי״ אין בעיה אם זה אבל שומן ולהראות בן 50 שאתה נער בן 19 זה בסדר? כי העיקר להרים כבד?
אז בוא אספר לך משהו,יש איתי אחד מתאמן שבקנה מידה בארץ הוא הכי חזק בארץ,סקואט של 250 דדליפט של 290 והבחור שרדר אס פאק.
אין הצדקה להיות שמן בשום צורה וזה עדיין לא סותר את זה שאני חושב שהפנימיות של הבן אדם זה הכי חשוב.
מה כל זה קשור בנאדם? ומה קשור אם קוביות מעניינות אותי או לא? הבחור שאל שאלה לגבי עצמו לא לגביי או לגביך. תקרא את התגובה של אור עזריאל מעליך זה מסביר יופי מה הבנאדם שאל ומה קשור מה שאתם ו fenenen עונים

• פותח/ת השרשור
אשש,תשובה לעיניין

אין טעם להמשיך לעלות במשקל כרגע באחוז שומן כזה,אבל אשאל אותך דבר כזה,מה המטרה שלך באימונים?
במידה וזה מראה אתלטי ולהראות טוב זה לא משרת את המטרה ואם כן תחטב ל8 10 אחוז שומן ותראה מה נשאר ממך.
שאתה שמן זה מטעה,חושבים שנראים גדולים אבל זה השומן והנוזלים שנותנים את המראה הנפוח.
לדעתי אם המטרה מראה כמו שאמרתי חטב,וגם אם לא תחטב,לא בריא השומן הזה.

מה הקשר אבל? מה אתה צריך שאנשים זרים יגידו לך את זה

המטרה שלי היא להיות במסה עוד חודשיים בערך ואז לעבור לחיטוב. ולהישאר סביב 18% שומן פלוס מינוס.

מה כל זה קשור בנאדם? ומה קשור אם קוביות מעניינות אותי או לא? הבחור שאל שאלה לגבי עצמו לא לגביי או לגביך. תקרא את התגובה של אור עזריאל מעליך זה מסביר יופי מה הבנאדם שאל ומה קשור מה שאתם ו fenenen עונים
עניתי בכללי,אין טעם לדעתי להגיע לאחוזי שומן כאלה,בסופו של דבר שכל אחד יעשה מה שבאלו.

עניתי בכללי,אין טעם לדעתי להגיע לאחוזי שומן כאלה,בסופו של דבר שכל אחד יעשה מה שבאלו.
דעתך ודעתי לא קשורות לשאלה. הבחור שאל משהו מסויים לא שאל אם לדעתך או לדעתי יש טעם או אין טעם.

המטרה שלי היא להיות במסה עוד חודשיים בערך ואז לעבור לחיטוב. ולהישאר סביב 18% שומן פלוס מינוס.

אם המטרה שלך היא לסיים תהליך ב18 אחוז אז אתה יכול להמשיך במסה ולחטב.

אם המטרה שלך היא להישאר בתהליך מסה סביב 18 אחוז תצטרך פלוס קלורי מינימלי ולהיות עם אצבע על הדופק כל הזמן.
חוץ מזה שתהליך כזה של ״מסה נקייה״ יתן תוצאות אבל לטווח הארוך מאוד.

200 פחמימה זה 800 קלוריות.
אתה מבין שזה לא הכי חזק בארץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית