הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה בבנץ דאמבלס (יש סרטון)

הוא חייב להיות. כל כוח הלחיצה בא משורש כף היד. כאשר המוט יושב אחורה יותר, אתה סתם מגדיל את המנוף בצורה לא יעילה, ומגדיל את הסיכון לפציעה.

הוא חייב להיות. כל כוח הלחיצה בא משורש כף היד. כאשר המוט יושב אחורה יותר, אתה סתם מגדיל את המנוף בצורה לא יעילה, ומגדיל את הסיכון לפציעה.
שמעתי פאוורליפטרים מאוד חזקים אומרים את מה שאתה אומר.
אבל זה דומה לנושא של דדליפט עם גב עקום.
כף יד ישרה מידי תגדיל את טווח התנועה של המוט, ותעמיס על האגודל.
לעניות דעתי המוט צריך להיות ממוקם מעל הזרוע, ולא מאחוריו. אבל אני לא רואה טעם לנעול את המפרק ההוא.

• פותח/ת השרשור
שמעתי פאוורליפטרים מאוד חזקים אומרים את מה שאתה אומר.
אבל זה דומה לנושא של דדליפט עם גב עקום.
כף יד ישרה מידי תגדיל את טווח התנועה של המוט, ותעמיס על האגודל.
לעניות דעתי המוט צריך להיות ממוקם מעל הזרוע, ולא מאחוריו. אבל אני לא רואה טעם לנעול את המפרק ההוא.

הכוונה שהכף יד לא תתעקם לאחור?
ומה לגבי לצדדים? תסתכלו בבקשה אם זה נראה בסדר לא איפה שהמוט ממוקם על המפרק אלא גם הצורה שבה אני מחזיק(כיפוף לצדדים או אולי להחזיק את הדאמבלס קצת באלכסון)

הכוונה שהכף יד לא תתעקם לאחור?
ומה לגבי לצדדים? תסתכלו בבקשה אם זה נראה בסדר לא איפה שהמוט ממוקם על המפרק אלא גם הצורה שבה אני מחזיק(כיפוף לצדדים או אולי להחזיק את הדאמבלס קצת באלכסון)
לעניות דעתי, הכל היה בסדר.

אתה ימני לא? שים לב שהגוף שלך לאט לאט ממש טיפה נוטה לצד ימין כדי לדחוף יותר חזק את יד שמאל, שים לב לזה שזה בקטנה ותתקן לפני שזה יתחיל להיות בעייתי.
הגוף שלך טיפה נשען לצד ימין שלך במהלך החלק הקשה בחזרות.

שים לב זה לא שתי תמונות של חזרה אחת שיצאה מאיפוס, אלו שתי חזרות שונות

Screenshot_20200501-000028_Photos.jpg Screenshot_20200501-000056_Photos.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה ימני לא? שים לב שהגוף שלך לאט לאט ממש טיפה נוטה לצד ימין כדי לדחוף יותר חזק את יד שמאל, שים לב לזה שזה בקטנה ותתקן לפני שזה יתחיל להיות בעייתי.
הגוף שלך טיפה נשען לצד ימין שלך במהלך החלק הקשה בחזרות.

שים לב זה לא שתי תמונות של חזרה אחת שיצאה מאיפוס, אלו שתי חזרות שונות

צפה בקובץ המצורף 54800 צפה בקובץ המצורף 54799

אלוף!
זה בטח שילוב של הגוף העקום שלי עם הספה העקומה.

הרוחב בסדר? איך המפרקים(כף יד)?
בגדול בסדר, אבל תנסה שהמרחק של הדאמבלים מהגוף יגדל, או מקסימום ישאר זהה, אצלך אתה מרחיק ואז מקרב כדי להכל על עצנך בשלב האחרון, אולי המשקל כבר מדי

מה הייתם ממליצים,
3×8+ 3 סטים מקבילים
4×8+ 2 סטים מקבילים
4×6+ 2 סטים מקבילים?
סתם ככה אי אפשר להמליץ בלי לדעת למה אתה מסוגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית