הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כרס כמדד לאחוזי שומן בחיטוב

ווילשר

משתמש מתחיל
124
15
נק' מוניטין:
18
124
15
התחלתי חיטוב לפני כחודשיים, ועד היום אני יורד כל שבוע 1%+- במשקל.
התחלתי את החיטוב כשאני שוקל 97 והיום אני שוקל בערך 90.

המדד שלי להתקדמות החיטוב והירידה באחוזי השומן הוא הכרס בבטן. כשהכרס "תעלם" אני אפסיק את החיטוב.
אבל שמתי לב שהכרס בבטן משתנה במשך היום, בהתאם לאכילה.
כשאני קם בבוקר אחרי שמן הסתם לא אכלתי כל הלילה, הכרס יחסית קטנה. ואז כשאני אוכל במהלך היום היא לאט לאט טופחת.
מניח שיש לנפיחות הדינאמית הזאת הסבר.

אז האם מבט ויזואלי על הכרס בבטן זה מדד טוב להערכת אחוזי שומן? האם אני צריך להסתמך רק על איך שהבטן נראית בבוקר לפני שאני מתחיל לאכול?
מישהו?

היקף בטן יכול להיות מדד נוסף שאתה יכול להסתמך עליו בהקשר של ירידה במשקל, למרות שהוא לא אמור להיות המדד היחיד שאתה משתמש בו.
בידיוק כמו שהמשקל שלך משתנה לאורך היום ואתה אמור למדוד אותו בזמנים קבועים יחסית, ככה אתה גם אמור לעשות עם היקף בטן.

לא הייתי ממליץ להמשיך עם החיטוב עד שהכרס תיעלם, כי זה לא מדד אובייקטיבי מספיק. אלא אם יש לך הרבה שומן לאבד, הייתי ממליץ לעשות הפסקה מהחיטוב כל 3 חודשים או כל ירידה של 10% מהמשקל שלך

• פותח/ת השרשור
היקף בטן יכול להיות מדד נוסף שאתה יכול להסתמך עליו בהקשר של ירידה במשקל, למרות שהוא לא אמור להיות המדד היחיד שאתה משתמש בו.
בידיוק כמו שהמשקל שלך משתנה לאורך היום ואתה אמור למדוד אותו בזמנים קבועים יחסית, ככה אתה גם אמור לעשות עם היקף בטן.

לא הייתי ממליץ להמשיך עם החיטוב עד שהכרס תיעלם, כי זה לא מדד אובייקטיבי מספיק. אלא אם יש לך הרבה שומן לאבד, הייתי ממליץ לעשות הפסקה מהחיטוב כל 3 חודשים או כל ירידה של 10% מהמשקל שלך
למה להפסיק עם החיטוב כל 3 חודשים? מה המטרה של זה?
וכשאתה אומר להפסיק, זה אומר להיות על נייטרלי?

למה להפסיק עם החיטוב כל 3 חודשים? מה המטרה של זה?
וכשאתה אומר להפסיק, זה אומר להיות על נייטרלי?
בשביל לתת לגוף מעט מנוחה, שהנייטרלי שלך לא ירד יותר מדי.
והפסקה אומר להיות על נייטרלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית