הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטסטרון פוגע בייצור קולגן

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
ולכן סייקלים שיש בהם רק טסט זה לא טוב
מקור
Which Compounds Enhance Collagen Synthesis? A Quick Overview : PEDsR
מחקר עם ריפרנסים מתוך הקישור

Testosterone delays vascular smooth muscle cell senescence and inhibits collagen synthesis via the Gas6/Axl signaling pathway
בתכלס די פשוט 'להתגבר' על הבעיה הזאת..
ניתן לצרוך סטרואיד נוסף או bpc-157
mk677 שנוי במחלוקת אבל גם יכול לעזור משהו עם הgh

בתגובות הציעו תיסוף קולגן ממקור חיצוני כמו אבקת קולגן

פטרייה בשם צ'אגה
A mushroom called Chaga

וחלק המליצו על כורכום מרוכז, מקווה שהבנתי נכון

מה הבנתכם בנושא

אם למישהו בא להיות הפיל שבחדר ולהסביר למה צריך קולגן זה גם יהיה נחמד

כל מה שאמרו בסרטון מה לא נכון?
שאתה מסנתז בשלמות 100 אחוז מכל מה שאתה מכניס לגוף.
זה חברה שמוכרת צמחים ונותנים להם שמות של סטרואייים כדי לגרום לאנשים לקנות את זה
המוצר הזה לא מעלה שום rbc,שום חנקן ושום igf-1
רמאות בעיניים

• פותח/ת השרשור
טרן מעלה rbc,
מעלה igf-1, ומעלה nitrogen retention, וזה אפשר כבר לתת לך מקורות מחקר מבוססים

אתה החלטת לקשר את זה למוצר צמחי כלשהו בשביל לנסות להוציא אותו טועה בלי שום קשר..

ולנושא, מטיל-טרן גורם לדברים האלה בדיוק כמו טרן

אתה החלטת לקשר את זה למוצר צמחי כלשהו בשביל לנסות להוציא אותו טועה בלי שום קשר..
אני החלטתי? הקישור שאתה העלת לכאן הוא של חברה שמייצרת תערובות צמחים "לכאורה" אנאבוליות ונותנת להם שמות של דיבול,טסט,טרן בשביל למכור את החרא הזה.
אני לא מאמין שאתה עד כדי כך לא מודע לשום דבר,אני בשוק ממך
ולנושא, מטיל-טרן גורם לדברים האלה בדיוק כמו טרן
תגיד לי מה נדפק לך המוח? אתה חושב שהפרבולן 75 שהם מוכרים זה מטיל טרן!!?
הם מוכרים קפסולות של 75מ"ג.
מטיל טרן נלקח במינונים של 250-500 מק"ג.

אתה פשוט סכנה לכל מי שמדבר איתך

• פותח/ת השרשור
שמע אחי, הפכת את הדיון מהטענה שלך שלקריאטין אין ערך מוסף בסייקל לדיון על תוספים של חברה כלשהי כדי לנסות להוציא אותי כסכנה לשלום הציבור, תנוח.

שמע אחי, הפכת את הדיון מהטענה שלך שלקריאטין אין ערך מוסף בסייקל לדיון על תוספים של חברה כלשהי כדי לנסות להוציא אותי כסכנה לשלום הציבור, תנוח.
מאחל לך שיגדל לך שכל ותפסיק להטעות אנשים.אין לי בעיה שאתה תמות אבל חראם על אלו שמקשיבים לך

• פותח/ת השרשור
לא הטעתי אף אחד, הבאתי סרטון כלשהו מיוטוב שאומר שיש סנתוז מאוד גבוה של טרן ביחס לחומרים אחרים... טרן לא יוצר לשימוש בבני אדם אלא לפיטום פרות..
רוצה לאחל לי למות וכל מיני כאלה, קח מספר אחי, לא ייעצתי לאף אחד לעשות שום דבר, אני לא דילר ואני לא ממליץ לאנשים על שימוש בחומר כזה או אחר, להיפך. זה שאני רוצה/בוחר להשתמש בטרן בעתיד הקרוב זה בחירה נטו שלי.

הפכת דיון מקריאטין והערך המוסף שלו בסייקל לתוספים של חברה כלשהי בגלל סרטון ביוטוב ועל הדרך איחלת לי למות, מה נסגר איתך אחי
סבבה, מודה אחי, הבאתי מקור נאחס מיוטוב לגבי טרן, מפה ועד איך שהפכת את היוצרות אחי, לפי דעתי הגזמת.

וכן אחי, אני סכנה לשלום הציבור, יאללה גם כן, 😵‍💫🥊

השם ישמור,אתה עדיין לא מבין שהדיון פה הוא לא על טרן?
הסרטון ששלחת פה זה לא טרן. אני לא מסוגל להמשיך את הוויכוח הזה זה כמו לדבר לקיר.

אתה רק מחזק את כל הטענות שלי עד עכשיו שאין לך טיפת ידע בתחום ואתה תיקח כל מה שיש סרטון מצוייר עליו.

קשה לי המחשבה שב2020 יש אנשים כלכך תמימים כמוך זה איום ונורא
מפה ועד איך שהפכת את היוצרות אחי, לפי דעתי הגזמת.
העניין הוא שאתה לא מתבסס על שום דבר מדעי והכי טוב שלך זה "אבל מקגרגור אמר" או "יש סרטון ביוטיוב".
תסלח לי,זה בדיחה

• פותח/ת השרשור
הסרטון ששלחתי פה כן מדבר על טרן, זה שלחברה הזאת יש אינטרס פרסומי כלשהו ולכן היא מקצינה קצת בעובדות לגבי איך שטרן פועל לא משנה את הנושא
מה שמקרוגר אמר שכנע אותי בצירוף המחקרים על אופי הפעולה של קריאטין והסבר על אופי הפעולה של סטרואידים

אני מבין שיש לך איזשהו אינטרס לצאת צודק בדיון ולהוציא אותי כסכנה לשלום הציבור, לא צירפת גם אתה שום מקור מדעי חוץ ממוצר כלשהו שהחברה שפרסמה את הסרטון שהבאתי בשלוף מיוטוב

בעולם של החומרים יש מחקרים על אופי הפעולה של חומרים כאלו ואחרים והרבה פעמים אנחנו מסמכים על עדויות ונסיון כזה או אחר של משתמשים

אחרת היינו משתמשים בMENT שעל פניו, על הנייר לוקח את טרן בהליכה אבל מנסיון של משתמשים ותופעות הלוואי וכדומה שהם חוו למדו/למדנו לבחור בחירה יותר חכמה שזה נוגע לחומרים.

פייר, הבאתי מקור לא מדעי לגבי טרן, סרטון כלשהו ביוטוב, אני סכנה לשלום הציבור בשל כך, כן אחי, אני מתעורר ובודק את עצמי לפעמים, תודה על ההארה, אני אקח את מה שאתה מנסה להגיד כדי לעשות בדק בית ולשפר עמדות.

לא צירפת גם אתה שום מקור מדעי חוץ ממוצר כלשהו שהחברה שפרסמה את הסרטון שהבאתי בשלוף מיוטוב
תבדוק את כל הפוסטים שלי מעכשיו עד שנתיים אחורה.
תמצא לי איפה טענתי טענה ולא כתבתי עליה מאמר מנומק או צירפתי מחקרים קליניים בשביל להוכיח אותה.

כתבתי פה כמויות אדירות של מאמרים וצירפתי מקורות מידע לכל אחד מהם ואני מבטיח לך שלא יצא לך להסתכל על חצי מהדברים האלה עדיין.
אז אני לא צריך להוכיח לך כלום,אתה זה שצריך להוכיח משהו אם אתה עולה פה בטענות כלשהן .

ככה אמורה להראות דעה/תגובה שבה אתה מנמק ומצרף מקורות מידע לטענה שלך. לא כמו החרא שאתה מעלה ביוטיוב

חבר'ה יש פה בלאגן נוראי בכל מה שקשור לpct.

קודם כל נתחיל משני מחקרים על טמוקסיפן
Hormonal effects of an antiestrogen, tamoxifen, in normal and oligospermic men. - PubMed - NCBI

Effects of tamoxifen on the levels of luteinizing hormone (LH), follicle stimulating hormone (FSH), prolactin (PRL), 17 beta-oestradiol (E2), total a... - PubMed - NCBI

ככה,בלי להיכנס בכלל לבדיקות דם ואסטרוגן ואני לא יודע מה,טמוקסיפן יותר יעיל מכלומיד להעלאה של גונדוטרופינים,והחזרה של הציר לתפקוד ראוי.

לא מבין את כל ה"רק כלומיד" וכו'.
נולבדקס יותר יעיל לרוב מוחלט של מקרים.
האידיאל יהיה לשלב נולבה עם כלומיד.

מתי כלומיד יעיל?
כלומיד חוסם אסטרוגן בהיפופיזה.
ז"א שהוא מסמן למוח שאין אסטרוגן בגוף ולכן הגוף מתחייל לייצר אסטרוגן יחד עם טסטוסטרון.
זה מתאים למקרים שהאסטרדיול מאוד גבוה ויש צורך לסמן למוח שאין לנו אסטרוגן/אסטרדיול.
כי ברגע שיש לנו הרבה מזה,נוצרת תגובה שלילית ופגיעה בטסט.

נולבדקס סהכ תופס מקום של אסטרוגן ברקמות בחזה.
ניתן לדמיין את זה ככה,
האסטרוגן מגיע לרקמה שהוא רוצה להיקשר אליה ורואה שהמקום כבר תפוס.
מי תפס? נולבדקס
זה גורם לנו לאסטרוגן נמוך יותר בגוף,ותגובה חיובית על הטסטוסטרון.

קצת נתונים
Treatment of 9 patients with benign prostatic hyperplasia with 20 mg tamoxifen daily for 6 weeks resulted in a significant increase of LH (211%), FSH (215%), E2 (231%), total T (157%), free T (148%) and total DHT (148%) levels in blood
(מופיע באחד המחקרים למעלה)
עלייה משמעותית מאוד בכל המערך שחיוני לייצור טסט,שווה ערך ל150מ"ג כלומיד פחות או יותר.

לגבי כוריגון / פרגניל.
לא רלוונטי לרוב הסייקלים ולרוב המסייקלים.
בזבוז כסף.

אתה לא תמנע ציר מושבת.אם היית מונע השבתה לא היה צריך pct
לגבי אשכים מכווצים,נו אז מה? זה קריטי רק
אם אני מנסה להביא ילדים וזקוק לתפקוד זרע תקין

אני איתך במאה אחוז

הסרטון ששלחתי פה כן מדבר על טרן, זה שלחברה הזאת יש אינטרס פרסומי כלשהו ולכן היא מקצינה קצת בעובדות לגבי איך שטרן פועל לא משנה את הנושא
מה שמקרוגר אמר שכנע אותי בצירוף המחקרים על אופי הפעולה של קריאטין והסבר על אופי הפעולה של סטרואידים

אני מבין שיש לך איזשהו אינטרס לצאת צודק בדיון ולהוציא אותי כסכנה לשלום הציבור, לא צירפת גם אתה שום מקור מדעי חוץ ממוצר כלשהו שהחברה שפרסמה את הסרטון שהבאתי בשלוף מיוטוב

בעולם של החומרים יש מחקרים על אופי הפעולה של חומרים כאלו ואחרים והרבה פעמים אנחנו מסמכים על עדויות ונסיון כזה או אחר של משתמשים

אחרת היינו משתמשים בMENT שעל פניו, על הנייר לוקח את טרן בהליכה אבל מנסיון של משתמשים ותופעות הלוואי וכדומה שהם חוו למדו/למדנו לבחור בחירה יותר חכמה שזה נוגע לחומרים.

פייר, הבאתי מקור לא מדעי לגבי טרן, סרטון כלשהו ביוטוב, אני סכנה לשלום הציבור בשל כך, כן אחי, אני מתעורר ובודק את עצמי לפעמים, תודה על ההארה, אני אקח את מה שאתה מנסה להגיד כדי לעשות בדק בית ולשפר עמדות.
תקשיב אף אחד לא בא להקניט אותך, אבל אתה פשוט מאמין לכל דבר
אתה מוצא איזה סרטון ביוטיוב וישר מסיק ממנו מסקנות בלי לבדוק מי העלה, בלי לבדוק על מה מבוסס מה שנאמר, בלי לבדוק אם יש סימוכין, בלי לבדוק אם יש אינטרס, כל זב חוטם מעלה סרטון כי יש עליו טיפה מסת שריר ומילים יפות מטרמינולוגיה רפואית וזהו, הוא קנה אותך ועוד אחרים כמוך, אתה צורך כמויות אדירות של חומרים שחלקם החברה שלהם לא נבדקה אפילו פעם אחת במעבדה, פשוט זורק אלפי שקלים על חומרים לא מוכחים,
קנית לפני כמה ימים סטרואידים בכמות ע נ ק י ת מחו"ל- אף אחד לא מכיר את החברה הזאת, יכול להיות שיש מים בויאל, לא נמכרה בארץ,
ופאקינג קנית אותה בגלל אריזה יפה או ביקורת באיזה פורום בחו"ל, אני שואל בשבילך- לא חבל על הכסף שלך או של הוריך??
אתה בונה את האמינות שלך על פאקינגגגגג שהשקיעו ושמו עלון לצרכן!
זה פקטור בשבילך לאמינות??

בנוסף אתה זורק פה המלצות לאנשים ובורח, סייקל לא יכול להיות רק טסט ואז אחרי כמה שעות- סייקל ראשון עושים רק טסט, אם אין לך ביסוס לדבריך למה לזרוק פה מילים באוויר?

קבצים מצורפים

• IMG_20200504_125416.jpg
    IMG_20200504_125416.jpg
    KB 111.8 · צפיות: 36
וזה לגבי הטרן שאתה כלכך מבין בו היטב

(יחסית קצר,לא דיברתי פה על על ההורמון הליפידי פרוסטגלנדין ועל למה באינטרקציה עם טרנבולון נגרמים שיעולים והזעות)

טרן הוא אנטי-גלוקוקורטיקואיד, ז"א אנטגוניסט לקורטיזול, ז"א מוריד רמות קורטיזול.

זה נותן לנו כמה דברים חיוביים
1. פחות פירוק שריר
2. פחות אגירת שומן
3. מראה יבש וריקון נוזלים

אבל,וזה אבל גדול
יש כמה דברים שליליים בזה:
1.ירידה בלחץ דם(עלולה להיות ירידה גדולה)
2.ירידה ניכרת בסוכרים בדם
3. חוסר תאבון
4.עייפות

עכשיו דיברנו על סעיף 2,
למה זה קורה?...
קורטיזול הוא הורמון מפרק,הוא מפרק חלבונים ושומנים ממאגרים ומהרקמות השונות בשביל להכניס גלוקוז(סוכר) לדם.
כשהקורטיזול נמוך(טרן),יש פחות פירוק(בין היתר של שריר) ויש פחות סוכר בדם

שים לב לעוד סתירה בדברים שלך
"אם החומרים סטרליים והחומר לא מדולל מבחינתי זה מספיק"

"מצידי שיהיה כתוב מיוצר בבית מטבחיים של סיני שאוכל עטלפים"
שוב תחליט, כן חשוב סטריליות או לא?

קבצים מצורפים

• IMG_20200504_125416.jpg
    IMG_20200504_125416.jpg
    KB 111.8 · צפיות: 27
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית